- Konu Sahibi dennis_dennis
-
Çoook yanlış çoooooook!!!
Daha kira verecek paranız bile yokken evlenmeye kalkışmak da neyin nesi?
Ailenin evi olmasaydı ömür boyu sevgili olarak mı devam edecektiniz hayatınıza?
Aile evi vermek zorunda değil ki vermek istememişler,sonra kavga gürültü(ki ben kendi ailemden bile bişiy istemeyemezken siz kimsiniz ki nişanlı sıfatıyla ev kavgası yapıyorsunuz) olur çıkmış!!!
Şimdi istenmediğiniz yerde ne kadar huzurunuz olur onu düşünün bence!
yanıtın için teşekkür ediyorum. ama biz yaklaşık 2 yıldır nişanlıyız. yani artık beklemek istemiyoruz. biz de şey die düşündük; orada biraz idare ederi o arada para biriktirir üstünü filan da krediyle tamamlar bir ev alırız.
ama sanırım oklar yine de bir zaman orada yaşamayı işaret ediyor!
anlamıyorum hakkaten neden böyle yapıyor insanlar...
İki maaşla kira ödeyerek geçinememekten bahsederken ev alacak birikimi yapabileceğinize inanıyor musunuz?
Kayınvalidenin dibinde yaşamak için çabalamaktansa bence evliliği erteleyip biraz daha kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek duruma gelmelisiniz diye düşünüyorum. Hâlâ başkalarına bel bağlayacaksanız neden evleniyorsunuz?[/QUOT
bir ailenin erkek evladına evlilik sırasında ev vermesi ve erkeğin o evde oturması bel bağlamak mı sizce?
Sımdıden sorunlar cıkıyorsa evlenınce dahada cıkacak...
Kadın parayı sevıyor bellı kı dugunde takılan takılar falan...
bir ailenin erkek evladına evlilik sırasında ev vermesi ve erkeğin o evde oturması bel bağlamak mı sizce?
sizin ailenizden birşey isteyemememinizn nedenini bilemem ama biz 3 yılda neredeyse bir anne kızdan farksızdık ve onlar bu konuyu benim yanımda konuşmayı seçerek benim o konularda bir yabancı olmadığımı zaten kabullenmiş görünüyorlar. belki de yaşam tarzını bilmeden yorum yanlış. ayrrıca o zaman milyarlar kazanmayan insanlar ewlenmemeli sevgili kalmalı. bu ülkede asgari ücretle yaşayanlar güzel hiçbirşeyi haketmiyorlar çünkü....o yüzden evlenemezler de!!!
Bence de. Olay bu. Kocan olacak insan evlenmek istiyorsa aile geçindirmenin zorluklarından ve koşullarından haberdar olarak kendi ayakları üzerinde durmalı. Kimseden bir şey beklemeyin.Çünkü insan eti ağırdır birinden bir şey aldın mı sonra zamanla bunlar başına kakılır evliliğinde daha zor durumlar yaşarsın.Evi kendileri teklif etmedikleri sürece, ve daha da önemlisi başka evde kira vererek geçinemeyiz dediğiniz sürece evet, aynen öyle.
İnsanların kendi yaşamlarını kendi çabaları ile idame ettiremeyecekken evlenmelerini anlamsız buluyorum.
Her insan güzellikleri hakeder!
Ancak kendi hakkını hakeder!
O ev sizin hakkınız mı ki sizce?
Milyarlar kazanan biri 450 metrekarede ev alır,asgari ücretli biri 250 liraya ev kiralar,herkes kendi geçiminden kendi sorumludur..
Evet ailemden hiç bişiy isteyemem ve istemem.. Tüm imkanlarını önüme serdikleri halde elimle ittim.. Neden mi? Kendi başıma başardığım meyvenin tadı daha tatlı da ondan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?