evlenmekten korkmak

kudret2811

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
12
3
288
35
Selam kızlar... Ben erkek arkadasımıı çok sevıyorum onunla evlenmeyide çok istiyorum.Ama evliliğin yükü benı korkutuyor yada çevremızde gördüğümüz evlilikler gibi olmasından korkuyorum.Elbette bu bizim elimizde ama ben kendime güvenmıyorum. Çünkü toplum ıcınde atıyorum bır sesini yükseltse bana ben alttan alamam yanı.Ya böyle aptalca şeylerr Lütfen yardım edinn :((

Her evlilik burada okuduğun gibi değil canım. Gayet normal evlilikler de var. Brn evlendiğim için mutluyum. Huzurlu bir yuvam ve çocuklarım var. Kavga etmiyor muyuz? Ediyoruz tabi hatta ben car car konuşurum ama sevgi varsa arada hepsi geçip gidiyor.

Evet haklısın.Acaba iyi bir eş olabılcekmıyım hem iş hayatını hem evde yeterınce ıyı olabılcekmıyım.Hem bı kaygı ıcındeyım neden böyle oluyor bılmıyorum.Hiçbir şey yapamayan bırbırını sevmeden ınsanlar bile evlılıklerını sürdürebılıyor .Ben eşimi idare edebilecekmıyım bılmıyorum.Bizim beş yıllık bır bareberlıgımız var bazen çok kötü kavgalar ediyoruz.çok ağır konuştugu zamanlar oluyor onu alttan alamıyorum.Evlenınce aılemın ıcındede böyle davranırmı acaba tedirginliğim var fazlasıyla .Kafam karmakarışık :(

hayırlısı olsun cnm

Evet haklısın.Acaba iyi bir eş olabılcekmıyım hem iş hayatını hem evde yeterınce ıyı olabılcekmıyım.Hem bı kaygı ıcındeyım neden böyle oluyor bılmıyorum.Hiçbir şey yapamayan bırbırını sevmeden ınsanlar bile evlılıklerını sürdürebılıyor .Ben eşimi idare edebilecekmıyım bılmıyorum.Bizim beş yıllık bır bareberlıgımız var bazen çok kötü kavgalar ediyoruz.çok ağır konuştugu zamanlar oluyor onu alttan alamıyorum.Evlenınce aılemın ıcındede böyle davranırmı acaba tedirginliğim var fazlasıyla .Kafam karmakarışık :KK43:

evet burada o kadar kötü erkekler varki..bende kızımı vermekten korkmaya başladım..kızlarımızın üzerine titreyek büyüt..elin herifi gelsin hayatını zindan etsin..ben anne olarak buna katlanamam..ama tabiki iyileride var..ama önce gerçek yüzlerini göstermiyorlar..imzayı attıktan sonra çıldırıyorlar..bambaşka bir kişi oluyor bazıları..:KK53:

Bende çok korkuyorum evlenmekten birisi hayatımıza karışır huzursuz oluruz bilmem ne çok dert var çookkk :(

karşındakine baglı evlilik
bana göre eşin ne kadar iyiyse evliliginde o kadar iyi ve güzel oluyor
tabi bu tek taraflı degil
o iyiyken sende iyi olacaksın
yoksa tek taraflı olmuyor

Back
X