- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi aysesendil
-
haddini bil öyle konuş kimsin de sen böyle konuşmaya cesaret ediyorsun benimle ? millet çok daha uç şeyleri bile soruyor sıkıntı yok ama benim sıkıntı ! git bu tavan yapmış egonun saçma sapan afra tafralarını nick aldığı gün cinsellik konusu açanlara yap .Sanki hersey bitti o yollara girildide gunde 2 kere yapar misin muhabbeti kaldı.
Ben bu tarz ortada fol yok yumurta yokken evlenince yatak odasi muhabbetine giren tiplerin cidden evlenecegini sanmıyorum.
Daha ne zamandır tanıyorsun ki yani birde bunun pazarlığı dönüyor seninde ayri bir hosuna gitmis belli dusuncek baska seyinde kalkmamis gunde su kadar seks yapabilir miyim derdin olmuş.Hayallerle yasamayin.
haddini bil öyle konuş kimsin de sen böyle konuşmaya cesaret ediyorsun benimle ? millet çok daha uç şeyleri bile soruyor sıkıntı yok ama benim sıkıntı ! git bu tavan yapmış egonun saçma sapan afra tafralarını nick aldığı gün cinsellik konusu açanlara yap .
aynı şeyi düşünmedim değil. bana öyleymiş gibi göstermeye çalışıyor olabilir . yalnız sahiden çok hareketli biridir. bu yüzden dediğini ciddi ciddi kafama taktım
evlenmekten cinsellik yüzünden mi korktun anlamadım:)Bir süredir ciddi düşündüğümüz biriyle konuşuyorum . İlk defa dün ima ettiği bazı şeylerden sonra gerçekten bu insanla evlenirsem yapabilir miyim diye düşünmeye başladım
öncelikle tam olarak anlatamasam kusuruma bakılmasın çünkü bir gün böle bir soru sormak zorunda kalacağımı düşünmemiştim
Dün konuşurken bana fazla enerjili olduğundan söz etti önce. Sonra , işte evlendiğimizde bu enerjisine acaba karşılık verebilecek miyim diye sordu çok açık olmasa da . Yani cinselliği kastetti. Çok istekli biri olduğunu belki her gün belki bazen iki defa isteyebileceğini söyledi . Afalladım ama ne diyebilirim ki sonuçta evlenmedim ki hiçEvlenmeden bunu bilemeyeceğimi söyledim konu kapandı ama ben başladım kara kara düşünmeye Acaba adam kendisine yetemeyeceğimi mi düşünüyor ya da ben bu adamla baş edebilir miyim, aptallaştım iyice. Beni en çok karamsarlaştıran da ondan yaşça büyük olmam
Özellikle evliler fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim .
Bu yüzden korktum çünkü ben ondan büyüğümevlenmekten cinsellik yüzünden mi korktun anlamadım:)
belki siz adamın peşinden koşcanız sonra kim bilir ki:)
bu muhabbet çok garip geldi
samimiyetiniz biraz tuhaf yani hiç tanımıyorsunuz da birbirinizi gibi ama evleneceksiniz ne bileyim
Takibe nasıl alabilirimÇok çirkin , çok avam muhabbet bence
Ne demek günde iki kere bile isterim yapabilecekmisin te Allahım ya
Kendiyle sorunu olmayan böyle şeyleri konu bile yapmaz bence
Biraz zamana bırakın ama takibe alın bence
Konuyu kapattırdım o da bi daha açmadı . Beni korkutan ondan büyük olmam . Bilirsiniz halk arasında vardır hep böyle . Erkek çabuk yaşlanmaz istekleri de bitmez . Bayanlar öyle mi falan filan muhabbetleribelki sen bana yetişemeyeceksin, yaşamadan nereden bilelim, şu an çok gereksiz bir soru deseydin.
zaten böyle bir şeyi sormuş olması da hoş değil, diyelim ki günde 2 kere yapamıcan nolcak seni bırakıp başkasına mı gidecek? gitmeyecekse sormasının manası yok, gidecekse böyle birinin hayatınızdan çalmasına fırsat vermeyin
Konuyu kapattırdım . Bir kere oldu yani. 4 yılEVLI OLmyan iki insan arasinda olmami$ olmasi gereken saçma bi konu$ma olmu$
kaç ya$ buyuksun acaba ondan ben onu merak ettim
evlenmeye engel değil benceBu yüzden korktum çünkü ben ondan büyüğümtanışmıyoruz demedim bu konuları hiç konuşmazdık dedim . Bu evlenmeye engel mi?
3-4 yaş bişey değil :)Konuyu kapattırdım . Bir kere oldu yani. 4 yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?