Evlenmekten Korktum

Sanki hersey bitti o yollara girildide gunde 2 kere yapar misin muhabbeti kaldı.
Ben bu tarz ortada fol yok yumurta yokken evlenince yatak odasi muhabbetine giren tiplerin cidden evlenecegini sanmıyorum.
Daha ne zamandır tanıyorsun ki yani birde bunun pazarlığı dönüyor seninde ayri bir hosuna gitmis belli dusuncek baska seyinde kalkmamis gunde su kadar seks yapabilir miyim derdin olmuş.Hayallerle yasamayin.

haddini bil öyle konuş kimsin de sen böyle konuşmaya cesaret ediyorsun benimle ? millet çok daha uç şeyleri bile soruyor sıkıntı yok ama benim sıkıntı ! git bu tavan yapmış egonun saçma sapan afra tafralarını nick aldığı gün cinsellik konusu açanlara yap .

Haddimi bildirmek sana mı kalmış ?Millet herseyi yapiyor zaten millet baska uç noktalarada cikiyorda sıkıntı herkesin yolundan gidiyorsan sen yolunu kaybedersin dikkat et kendine bak biraz sonra gel milletin neye tafra yapacagini soyle.
Kk istanbul garnizon komutaniyim. Kimsin senmiş soruya bak artist

aynı şeyi düşünmedim değil. bana öyleymiş gibi göstermeye çalışıyor olabilir . yalnız sahiden çok hareketli biridir. bu yüzden dediğini ciddi ciddi kafama taktım

kafaya takacak bir şey yok.
farz edelim ki bildiğiniz atom karınca, çok seviştiği için ölen kimseyi duymadık.
bu konuyu bu kadar büyütmeyin gözünüzde.

evlenmekten cinsellik yüzünden mi korktun anlamadım:)
belki siz adamın peşinden koşcanız sonra kim bilir ki:)
bu muhabbet çok garip geldi
samimiyetiniz biraz tuhaf yani hiç tanımıyorsunuz da birbirinizi gibi ama evleneceksiniz ne bileyim

Aman benim eski eşim de evlenmeden önce diyordu böyle.Ben de senin gibi endişe yapmıştım.Normal gitti sonrası.Sen firijit olmadıktan sonra sorun olmaz zaten.Bazen de o anlayışlı olacak.

Çok çirkin , çok avam muhabbet bence
Ne demek günde iki kere bile isterim yapabilecekmisin te Allahım ya
Kendiyle sorunu olmayan böyle şeyleri konu bile yapmaz bence
Biraz zamana bırakın ama takibe alın bence

belki sen bana yetişemeyeceksin, yaşamadan nereden bilelim, şu an çok gereksiz bir soru deseydin.
zaten böyle bir şeyi sormuş olması da hoş değil, diyelim ki günde 2 kere yapamıcan nolcak seni bırakıp başkasına mı gidecek? gitmeyecekse sormasının manası yok, gidecekse böyle birinin hayatınızdan çalmasına fırsat vermeyin

eh bi evlenin bakalım tek sorun bu olsun, ilk 15 gün hergün ister, sonra ki ay 2 günde bir, daha sonraki aylar haftada bir :)) beyler sever böyle konuları ver sende gazı alsın. evlendiğinde ilerki yıllarda hatırlatırsın

EVLI OLmyan iki insan arasinda olmami$ olmasi gereken saçma bi konu$ma olmu$
kaç ya$ buyuksun acaba ondan ben onu merak ettim

Bu yüzden korktum çünkü ben ondan büyüğüm tanışmıyoruz demedim bu konuları hiç konuşmazdık dedim . Bu evlenmeye engel mi?

Çok çirkin , çok avam muhabbet bence
Ne demek günde iki kere bile isterim yapabilecekmisin te Allahım ya
Kendiyle sorunu olmayan böyle şeyleri konu bile yapmaz bence
Biraz zamana bırakın ama takibe alın bence
Takibe nasıl alabilirim Konuyu kapattırdım zaten

Konuyu kapattırdım o da bi daha açmadı . Beni korkutan ondan büyük olmam . Bilirsiniz halk arasında vardır hep böyle . Erkek çabuk yaşlanmaz istekleri de bitmez . Bayanlar öyle mi falan filan muhabbetleri

bunlari konusurken onun hormonlarinin tavanda gezindigini unutma. E yani durup duruken akla gelecek sey degil o siralarda bünyeye birseyler olmus yokluktan belli. Takilma, cocukluk caaanim

Bu yüzden korktum çünkü ben ondan büyüğüm tanışmıyoruz demedim bu konuları hiç konuşmazdık dedim . Bu evlenmeye engel mi?
evlenmeye engel değil bence
hayır yanlış anlıyorsunuz
şimdi mesela her ilişkinin ayrı dinamiği de var gerçi ama biz de cinsellik konuşmayız mesela
ama sonuçta imalardan anlarız birbirimizi ileride nasıl olacak az buçuk

Ah bu libidoo,
bence takmadığın da bir şeyleri yüksek olur gibi,
eğer takıntılı biriysen düşük oluyor.
kişiden kişiye değişiyor.
ama ondan daha önemli şeyler var şimdiden kafanda büyütme cinselliği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…