• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmekten Korktum

aysesendil

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
240
103
18
Bir süredir ciddi düşündüğümüz biriyle konuşuyorum . İlk defa dün ima ettiği bazı şeylerden sonra gerçekten bu insanla evlenirsem yapabilir miyim diye düşünmeye başladım o_O
öncelikle tam olarak anlatamasam kusuruma bakılmasın çünkü bir gün böle bir soru sormak zorunda kalacağımı düşünmemiştim :KK43:
Dün konuşurken bana fazla enerjili olduğundan söz etti önce. Sonra , işte evlendiğimizde bu enerjisine acaba karşılık verebilecek miyim diye sordu çok açık olmasa da . Yani cinselliği kastetti. Çok istekli biri olduğunu belki her gün belki bazen iki defa isteyebileceğini söyledi . Afalladım ama ne diyebilirim ki sonuçta evlenmedim ki hiç :KK53: Evlenmeden bunu bilemeyeceğimi söyledim konu kapandı ama ben başladım kara kara düşünmeye :KK59:Acaba adam kendisine yetemeyeceğimi mi düşünüyor :KK23:ya da ben bu adamla baş edebilir miyim, aptallaştım iyice. Beni en çok karamsarlaştıran da ondan yaşça büyük olmam :KK61:
Özellikle evliler fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim .

Libido her an, her saniye değişebilen bir olgu. Yani atıyorum bugün libidom tavanlarda geziyor dakika başı seks yapmalıyım derken akşama doğru "çay koyayım da içeyim, çekirdek de var" moduna girersin. Beyefendi şu an çok hevesli olabilir ama bunun stresi var, yorgunluğu var daha önce hiç cinsel ilişki yaşamamışsa takribi 10. saniyede bitip tükenip uyuması var...
Ayrıca diyelim ki gerçekten günde 2 defa belki 3 defa istiyor, ee sen istemiyorsun nasıl olacak? Kendini baskı altında hissetmene gerek yok, o da dizginlesin biraz kendini. Hiç yetecek miyim falan diye düşünme oha derler adama.

elune elune , haklısın ben istemeyince zorla olacak birşy değil. ama dediği gibi çok istekliyse sürekli benden istediğinde ben onun gibi istekli değilsem sorun yaşar mıyım diyorum .o_O ya da ben ondan önce yaşlanıp ona yetmeyecek burdaki birçok kişi gibi sorun mu yaşayacağım diyorum . yaşamadan hiçbir şeyi kestiremeyiz tabii. kendini bilerek söyledi diye korkmaya başladım ne bilim :KK61:

Tek srununuz bu olsun canım ruh ikizim çok yiyiyiz diyorsan işte evleneceğim kişi diyorsan sırf bu yüzden de adamı bırakmak saçma olur.Belki de sen daha fzla istersin belki de espri yaptı boşver takılma

Tek srununuz bu olsun canım ruh ikizim çok yiyiyiz diyorsan işte evleneceğim kişi diyorsan sırf bu yüzden de adamı bırakmak saçma olur.Belki de sen daha fzla istersin belki de espri yaptı boşver takılma
cnm espri yapmadı gayet ciddi sordu . evet çok iyi anlaşıyoruz ama korkmaya başladım şimdiden :KK14:sen de burda okuyorsun bu yüzden de biten o kadar evlilik var ki ...

Bu adam gercekten evlenmek mi istiyor?
Ben yeniden evlenecek olsam, beni yatakta nasil memnun edecegini degil, evliligimde beni ne kadar mutlu edebilecegi hakkinda konusurum oncelikli olarak.
Tamam sexde onemli ama, boyle konusmasi bana sacma geldi.
Araba mi aliyor ya hu?
Hadi bir test surusune cikalim, hosuma giderse alabilirim.

Kendini övmek için açmıştır canım o konuyu, erkekler bu mevzuyla övünmeye bayılırlar, güya kendi reklamını yapmış sana :)

Her cift konusur cinsel seyler ;) o da konu olsun diye acmistir. Kendi uzerinden soruuyu sorms. Amac senin cinsel istegini olcmek bence ;) zeki adammis

Erkek arkadaşının şu anda düzenli bir cinsel hayatı olmadığı için şimdi günde 2 kere filan diye sallıyor. İş rutine binince öyle olmuyor o işler merak etme.

Böyle şeyleri konuşmak hep saçma gelmiştir bana. Yok ben cok isterim yok sen yapabilir misin. Denemeden, yaşamadan ne bilebilirsin ki belki siz ona çok fazla geleceksiniz.
Bu erkeklerin de soğumayan motor edalarından gına geldi.
Sevindim ya bu muhabbete tek maruz kalan ben değilmişim :KK14:

Lüzumsuz bir konuşma olmuş. Belki de ohooo ben nasıl bir erkeğim ki aklın çıkar havasıdır. Dert edilecek bir mevzu değil. Evlilikte daha mühim şeyler de var.
aynı şeyi düşünmedim değil. bana öyleymiş gibi göstermeye çalışıyor olabilir . yalnız sahiden çok hareketli biridir. bu yüzden dediğini ciddi ciddi kafama taktım :KK69:

Böyle şeyleri konuşmak hep saçma gelmiştir bana. Yok ben cok isterim yok sen yapabilir misin. Denemeden, yaşamadan ne bilebilirsin ki belki siz ona çok fazla geleceksiniz.
Bu erkeklerin de soğumayan motor edalarından gına geldi.
Soğumaya motoru haaaa süpersin. Hiç gülecek psikolojim yoktu.AAllah razı olsun.Su anda bir AVM deyim ve gülüyorum. :KK71::KK71::KK71:

Back
X