Evlenmekten vazgeçmek üzereyim

Bazı hareketleriniz bana tutarsiz geldi..

Evlenmeden beraber yaşayacak kadar modern , eski konunuza istinaden cinsellik yaşayacak kadar çağdaş.. belediye onayına gerek görmeyecek kadar entel birisiniz..

Eeee peki çiftlerin ayrı da tatil yapabilir olması neden sorun ? Bu da bir çeşit modernlik özgürlük değil mi ?

Konularina göre mi modern oluyorsunuz?

Sizin aile birliği aile kavramı diye bir olgunuz yok ki.. nedir şimdi tatile niye beraber gitmedik beni yalnız bıraktı isyanı... ??

Ben mevzuyu anladım.Adam sana kendini iyi hissettirecek bir samimiyet vermiyor ve senin ruhunda bunu algılıyor.Ruhunda eksik kalan bir yan var.Ve bu erkek açısından geri alınması zor bir durum.Kaba tabirle adam sermiş..Cinselliğide tatmış artık ve bundan sonrasında seni ruhsal anlamda aç bırakmayada başlamış.Sen hissesiyorsun ama elle tutulacak sebep bulamıyorsun.Eksik var birşeylerde.Bu adam sana o istediğin doyumu ileride de az verecek.Çünki ruhu böyle.Biraz modu kopuk.Evlendiğin zaman sen daha fazla tırmalayan biri haline geleceksin o ruhundaki eksiği kapatmak için ama adam daha kopuk olacak.Sen talep eden o ise daha bencil hale gelen bir tip olacak.Tecrübelerime göre bu durum geriye evrilmez.Sana şımarıksın derdim belki ama ne demek istediğini çok iyi anladığım için demeyeceğim.Akşam yemeğini lüx sayan oturup konuşmayı sevmeyen bir adamla evlenince paylaşımlarınız daha heyecansızlaşacağa benziyor şu yalnız izne gitme olayından sonra.Üzgünüm çizmek istediğim tablo bu değildi ama bu malzemeden heyecanlı süper bir iletişim,doyurucu ve ruhuna hitap eden bir profil çıkmıyor:KK43:
Tam olarak bu. Ben yazdım yazdım bu kadar iyi ifade edemedim. Bunu saklayıp konuşurken derdimi bir de böyle anlatacağım. Çok teşekkürler

Bazı hareketleriniz bana tutarsiz geldi..

Evlenmeden beraber yaşayacak kadar modern , eski konunuza istinaden cinsellik yaşayacak kadar çağdaş.. belediye onayına gerek görmeyecek kadar entel birisiniz..

Eeee peki çiftlerin ayrı da tatil yapabilir olması neden sorun ? Bu da bir çeşit modernlik özgürlük değil mi ?

Konularina göre mi modern oluyorsunuz?

Sizin aile birliği aile kavramı diye bir olgunuz yok ki.. nedir şimdi tatile niye beraber gitmedik beni yalnız bıraktı isyanı... ??
Bunları yapıp yapmamakla tanımlamıyorum modernliği. Modernim diye bir iddiamda yok. Hatta tam arada kalmış bir kişilik olduğumu düşünüyorum.

Ayrı tatil yapabilir sorun o değil ki. Ben zaten ne yaptığına nereye gittiğine kimle gittiğine asla karışmam. Hatta zorla gönderirim çok asosyaldir. E ama bana bi sorulması lazım gelmez mi? Kaldı ki gitti ama ona rahatsızlığımı belli dahi etmedim.

Bunları yapıp yapmamakla tanımlamıyorum modernliği. Modernim diye bir iddiamda yok. Hatta tam arada kalmış bir kişilik olduğumu düşünüyorum.

Ayrı tatil yapabilir sorun o değil ki. Ben zaten ne yaptığına nereye gittiğine kimle gittiğine asla karışmam. Hatta zorla gönderirim çok asosyaldir. E ama bana bi sorulması lazım gelmez mi? Kaldı ki gitti ama ona rahatsızlığımı belli dahi etmedim.

Tamam adına modernlik deneyelim her ne ise diyelim... O her ne ise olan hissiyat başka konulara da sirayet etmeli diye düşünüyorum..

Ama sizde kendinizi arada kalmış bir kişilik olarak tanımladığiniza göre sorun yok..

Sorup sormamasi meselesine gelirsek diğer davranışları ile karşılaştırmak lazım. Her şeyi sorar da bunu mu sormamazlik etti ?
Ailesi ile çok iyi anlaştığınizi yazmissiniz.. bundan kaynaklı sorma ihtiyacı duymamıştır belki de..

Bakin aslında sorunun cevabı sizde... Diyorsunuz ki gitmesinden duyduğunuz rahatsızlık olmasına rağmen bunu ona belli etmemissiniz. Yani adamın gözünde farklı imaj ciziyorsunuz... Sonra da o imaja uygun kız olmadiginiz için bocaliyorsunuz..

Takildiginiz anlayamadığınız saçma gelen her ne oluyorsa paylaşmanız gerekir... Siz olduğunuzdan daha farklı bir insan gibi davranirsaniz o da kendince yorumlar ve sonu böyle olur..

Tamam adına modernlik deneyelim her ne ise diyelim... O her ne ise olan hissiyat başka konulara da sirayet etmeli diye düşünüyorum..

Ama sizde kendinizi arada kalmış bir kişilik olarak tanımladığiniza göre sorun yok..

Sorup sormamasi meselesine gelirsek diğer davranışları ile karşılaştırmak lazım. Her şeyi sorar da bunu mu sormamazlik etti ?
Ailesi ile çok iyi anlaştığınizi yazmissiniz.. bundan kaynaklı sorma ihtiyacı duymamıştır belki de..

Bakin aslında sorunun cevabı sizde... Diyorsunuz ki gitmesinden duyduğunuz rahatsızlık olmasına rağmen bunu ona belli etmemissiniz. Yani adamın gözünde farklı imaj ciziyorsunuz... Sonra da o imaja uygun kız olmadiginiz için bocaliyorsunuz..

Takildiginiz anlayamadığınız saçma gelen her ne oluyorsa paylaşmanız gerekir... Siz olduğunuzdan daha farklı bir insan gibi davranirsaniz o da kendince yorumlar ve sonu böyle olur..
Tabiki paylaşacağım. Ama izinden dönünce. Şimdi kavga çıkarıp adamın 1 haftalık tatilini rezil mi edeyim. Bıraktım ailesiyle güzel vakit geçirsin. Şimdi söylesem kalkıp geri dönecek. E ne gerek var bundan sonra

Simdi ablacim bence sizin evliliginiz olmaz. Beraber yasiyoruz yazmissiniz, ama uyumsuzsunuz ve sen mutlu degilsin. Mutlu olmadigin bir beraber yasama nikah olunca sihirli degnek degip ruya evlilik olmuyor. Bence ayrilin, siz evlenmemsi gereken uyumsuz bir ciftsiniz.

Eeee evlenince ne olcak, ayri ayri mi yiyeceksiniz?
Ben de bir anlam veremedim. O da garip olduğunu farkında. Aile ortamım olmadı böyle alıştım öğret bana diyor. E ben söyleyince de benim kusurlarımı dile getirme ben seni kusurlarınla kabul ettim diyor. Şimdi ben ne yapayım? Şımarıklık mı bu benim istediğim?

Ne kusurum var söyle düzelteyim diyorum hiç bir şey de söylemiyor

Ben de bir anlam veremedim. O da garip olduğunu farkında. Aile ortamım olmadı böyle alıştım öğret bana diyor. E ben söyleyince de benim kusurlarımı dile getirme ben seni kusurlarınla kabul ettim diyor. Şimdi ben ne yapayım? Şımarıklık mı bu benim istediğim?

Ne kusurum var söyle düzelteyim diyorum hiç bir şey de söylemiyor

Eee ablacim koskoca meslek sahibi adam sen kres ogretmeni misin ki ogretesin tovbe tovbe. Yani bilemedim, aile olma hakkindaki fikirlerinizin uymamasi bile bence buyuk bir uyusmazlik. Madem mutsuzsun peki, uyumsuzsunuz peki sen neden bu insanla evlenmek icin diretiyorsun? Surekli ayni sorunlari yasayip basa sarmak, basladigin yere geri donmek sana bir katki saglamaz ki. Yol alamazsiniz.

Bazi ciftler var, disardan bakinca bunlar niye evlenmis diyorsun ne tip olarak uyumlular, ne kisilik olarak ne de baska sekillerde uyumsuzlar yani. Ama insan disardan bakmayinca objektif olamiyor sanirim. Gunluk hayatta pekcok uyumsuz cift goruyorum, ben bunlara kisaca evlenmemis olmasi gereken ciftler diyorum. Bence siz de onlardan birisiniz. Cok zorluyorsun oldurmak icin.

Hisler yanılmaz.Sana verdikleri sadece sen laf etme diye sus payı şeklinde ilerliyor.İçten gelen şeyler olsa,ruhlarınız gerçekten aynı enerji çemberinde olsa sen kesinlikle daha az ilgiyle bile tatmin olurdun.Biz kadınlar özel paylaşımlardan sonra daha sıkı bir bağlılık ve bunda samimiyet ararken,erkekler tam tersi fethedilmiş kale moduna geçip rutine bindiriyor olayı.Yani gittiğiniz yönler tersine ilerlediği için aranızdaki ruhsal mesafe farkedilecek düzeye geliyor.Ama adam zeki olduğundan senin eline somut deliller vermemeye çalışarak kadın dırdırını ekarte ediyor.Ama hisler yanılmaz.Şimdi asıl mesele şu,bu adamı biraz didikle ve eteğindeki taşları dökmesini sağla.Hep sen uyar modda gidersen taşlar dökülmez ve sen asla gerçekleri göremez konumda kalırsın.İş evliliğe gitmeden ve sen kendi hislerinin alarmlarına duyarsız kalmadan biraz bu işi sağa sola çekiştirip adamın bunaldığı anda sarfedeceği çaba ve sözleri iyi gözden geçir.Ha cidden alttan mı alır,senin için eformu sarfeder yoksa eee ama sende çok oldun mu der,buna bir bak..Adamın beyninden senle ilgili kestiği enerjinin eksikliğini algılayan kalbin ve beynin asla yalan söylemez.Kendi hislerimize inanmalıyız,genellikle yanıltmazlar,çünkü telepatik anlamda iletişim daima devam ediyor beyinler arasınsa

Back
X