Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

sanırım evet bazen de hayır

böylesi daha kolayına geldi ve daha çok kazanacağını düşünüyor.

Annemi bırakıp alkolik, kumarbaz giden adamın yanında çalışmazdım. Anne dert sahibi olmuş garibim baksanıza. Onurlu bir insanın yapacağı iş kendi bulduğu işte çalışmak olurdu. Herkesin babasının işyeri yok, herkes bir yerden az parayla veya şahane olmayan şartlarda işe başlıyor sonra kariyerini ilerletiyor o zaman rahata kavuşuyor. Onurlarıyla çalışan insanlar eşşek değil yani, koydukları çabanın kartşılığı kimseye ağız eğmeden yaşamak. Bedavadan paraya koncam diye onurunu kaybetmek senin çocuğun yaptığı. Babalık yapmayan adamın yanına yamanmak eziklik mi deyim daha kötüsü mü... anası babası danasına gelinceye kadar şu karakterde biriyle evlenmek ister misin onu düşün önce. Ben kendi adıma ayrıca o baba olacak o rezil adamdan gelen parayla ev geçindirmek istemezdim aslai üstünde annenin ahı var. Sen bilirsin yine de.

Annemi bırakıp alkolik, kumarbaz giden adamın yanında çalışmazdım. Anne dert sahibi olmuş garibim baksanıza. Onurlu bir insanın yapacağı iş kendi bulduğu işte çalışmak olurdu. Herkesin babasının işyeri yok, herkes bir yerden az parayla veya şahane olmayan şartlarda işe başlıyor sonra kariyerini ilerletiyor o zaman rahata kavuşuyor. Onurlarıyla çalışan insanlar eşşek değil yani, koydukları çabanın kartşılığı kimseye ağız eğmeden yaşamak. Bedavadan paraya koncam diye onurunu kaybetmek senin çocuğun yaptığı. Babalık yapmayan adamın yanına yamanmak eziklik mi deyim daha kötüsü mü... anası babası danasına gelinceye kadar şu karakterde biriyle evlenmek ister misin onu düşün önce. Ben kendi adıma ayrıca o baba olacak o rezil adamdan gelen parayla ev geçindirmek istemezdim aslai üstünde annenin ahı var. Sen bilirsin yine de.
Cherry şu yorumlarının altına imzamı atarım yeminle.ne güzel özetlemişsin olayi...

Evlenme derim.
Ailelerin bir bildiği var masalına inanmıyorum çünkü benim hayatımın en korkunç hatası olan evliliği yaptığım sorunlu vatandaş ailemi de bir güzel kandırdı.

Buraya gelip konu açtığına göre içinden bir ses sana yapma diyor zaten, iyi dinle.
Çevresinden etkilenecek tabi ki.
Anne bekar ve psikolojik olarak sıkıntılı, üstüne evin tüm yükü sevgilinizde. Bu sevgilinizle evlendiğinizde 2 ev idare edeceğini gösteriyor. Evlenince sadece sizin evinize bakacağını sanıyorsanız, sanmayın derim. Yok öyle bir dünya, varsa da ben görmedim.

Üstelik henüz teori olarak bir fikrim var; erkek çocukları önünde sonunda babalarına evriliyor.
Detaylara önem verin. Cevap oralarda gizli.

Ben de kendisinin iş aramasını tercih ederdim ama babasının baskısına dayanamadı. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Evlenme derim.
Ailelerin bir bildiği var masalına inanmıyorum çünkü benim hayatımın en korkunç hatası olan evliliği yaptığım sorunlu vatandaş ailemi de bir güzel kandırdı.

Buraya gelip konu açtığına göre içinden bir ses sana yapma diyor zaten, iyi dinle.
Anne bekar ve psikolojik olarak sıkıntılı, üstüne evin tüm yükü sevgilinizde. Bu sevgilinizle evlendiğinizde 2 ev idare edeceğini gösteriyor. Evlenince sadece sizin evinize bakacağını sanıyorsanız, sanmayın derim. Yok öyle bir dünya, varsa da ben görmedim.

Üstelik henüz teori olarak bir fikrim var; erkek çocukları önünde sonunda babalarına evriliyor.
Teorinizin doğru olduğunu düşünüyorum ben de bundan korkuyorum ☹️

Bir de sanırım annesinin onaylamadığını düşünmüşsünüz ama annesi de sevgilimin babasının yanında çalışmasını istiyor. İşi beraber büyütebileceklerini düşünüyor.

Evlenme derim.

Yorumunu görünce yazmak istedim canım.sen nasılsın.konunu baştan sona okumuştum.suan nasılsın?

Yorumunu görünce yazmak istedim canım.sen nasılsın.konunu baştan sona okumuştum.suan nasılsın?
İyiyim teşekkür ederim.
Okulumu yatay geçişle ailemle yaşadığım yere aldırdım, boşanma davam sürüyor. Kendimce yeniden ayağa kalktım, iyileşmeye çalışıyorum. 😊
O pislikten kurtulduğum için mutluyum elbette.

İyiyim teşekkür ederim.
Okulumu yatay geçişle ailemle yaşadığım yere aldırdım, boşanma davam sürüyor. Kendimce yeniden ayağa kalktım, iyileşmeye çalışıyorum. 😊
O pislikten kurtulduğum için mutluyum elbette.
Sen cok guclu bi kadinsin.iyi olacaksın merak etme.
Bu arada iletişime geçmeye çalıştı mı seninle bu dava sürecinde.gerci burnumdan kıl aldırmaz o şimdi ama.
Ayrıca sana teşekkür etmek istiyorum.yasadiklarini bizlerle paylasman sebebiyle narsistlik hakkımda sayende bilgi sahibi oldum.hatta kizkardesimle evlenmek isteyen birinin dengesizliklerinin sayende farkına varmış olduk ve evlenmedi kardeşim.o nedenle sana minnettarım.

Sen cok guclu bi kadinsin.iyi olacaksın merak etme.
Bu arada iletişime geçmeye çalıştı mı seninle bu dava sürecinde.gerci burnumdan kıl aldırmaz o şimdi ama.
Ayrıca sana teşekkür etmek istiyorum.yasadiklarini bizlerle paylasman sebebiyle narsistlik hakkımda sayende bilgi sahibi oldum.hatta kizkardesimle evlenmek isteyen birinin dengesizliklerinin sayende farkına varmış olduk ve evlenmedi kardeşim.o nedenle sana minnettarım.
İnşallah. 😊
Hayır, neredeyse 1 sene olacak o iğrenç sesini bir kere bile duymadım şükür. İkinci duruşmada mecburen duyacağım tabi. Stresliyim. Ailesi ara sıra benim ailemden kişileri arayıp beni kötüleme, iftira atma gibi aksiyonlara kalkışsa da ağızlarının paylarını alıyorlar.
O konuyu açıp detaylıca yazarken tek amacım "benim yaşadıklarımı başka masum kadınlar yaşamasın" düşüncesiydi. Hala tam atlatamadım, o kadar kötü travmalar ki. Neyse ki her gün kurtulduğuma şükrediyorum.
Kardeşin adına gerçekten çok sevindim. Bir kişi bile o konum sayesinde uyanıp kurtulsa, bana yeter.
Çok mutlu oldum cidden. 😊😊

6 yıl verdiginiz ilişkide acaba diyorsanız icinizde aklınızda takılanları halledemeyiyseniz hiç bu işe girmeyin. Ailenizin de onay vermemesi var aileler genelde görüyor olacakları. Bide babası sorumsuz bosanmışlar alkolik vs gibi bir sürü olumsuz şekilde size aktarılan bir baba var. Hem babayı begenmeyip hemde okumuş meslegi varken onun yanında çalışmayı kabul etmekte ayrı bi vizyonsuzluk . Asıl o oyle bi babanın yanından ayrilip kendine yeni ve güzel bir yol çizebilirdi . Siz sosyalim dediniz uzak bir yere gelin giderseniz sosyalliginiz yarı yarıya düşecek. E eş adayınız hem asosyal hemde iş ve çevresi kotü siz orda yalniz kalacak ve eş adayı işden güçden bahane edip asosyalligine kılıf bulacak ve bunalacaksınız. Siz bilirsiniz eş adayı beni herseyden uzak tutar gittigim yerde de benimle ilgili planları olur guzel vakit geçiririz diyorsanız hayirli olsun 🤲

İnşallah. 😊
Hayır, neredeyse 1 sene olacak o iğrenç sesini bir kere bile duymadım şükür. İkinci duruşmada mecburen duyacağım tabi. Stresliyim. Ailesi ara sıra benim ailemden kişileri arayıp beni kötüleme, iftira atma gibi aksiyonlara kalkışsa da ağızlarının paylarını alıyorlar.
O konuyu açıp detaylıca yazarken tek amacım "benim yaşadıklarımı başka masum kadınlar yaşamasın" düşüncesiydi. Hala tam atlatamadım, o kadar kötü travmalar ki. Neyse ki her gün kurtulduğuma şükrediyorum.
Kardeşin adına gerçekten çok sevindim. Bir kişi bile o konum sayesinde uyanıp kurtulsa, bana yeter.
Çok mutlu oldum cidden. 😊

İnşallah. 😊
Çok mutlu oldum cidden. 😊😊
Inşallah Rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın.Ben inanıyorum çok mutlu olacaksın...

Körle yatan şaşı kalkar.
Adam senden daha çok onlarla zaman geçirecek.
İlk zamanlar sen gözdesi olacaksın ama rutine girdiği zaman değişiklikler olacak ve oda ortama ayak uydurmak zorunda kalacak.
Etkileyecekler.
Ayrı bir iş kursun onlardan bağımsız. Varsa böyle bir şansı.
Bu sebepten dolayı ayrılmak istemiyorum dersen de nişanlılık dönemini uzun tut. Yaşa ve gör. Hemen nikah yapmayın.

6 yıl bir ilişki yürütmüşsem, bu sürede beni kırmamış, affedilmez hatalar yapıp üzmemiş, ailemin bireysel olarak sevdiği bir erkek arkadaşım olmuşsa aklımda sizin tereddütleriniz olmazdı. Acaba ilişki uzadığından eski yoğun duygularınız kalmamış olabilir mi? Çünkü aksi durumda bu tereddütlerinizi pek haketmiyor bu ilişki. Kaldı ki genç yaşlarda kimseler genelde konu açtıklarında nasıl aldatıldıklarını, müstakbel esin ailesinin kendilerine karşı ne kadar olumsuz tutumda olduklarından dert yanıyorlar. Evli hanımlar görmedikleri değerden, parasızlıktan şikayetçi. Sizin ise genç yaşa rağmen ahde vefa eden, size uzun ilişki sürenize rağmen bağlı ve evlilik düşünen bir arkadaşınız var. Ben üniversite mezunu da olsam maddi durumumu çok daha kısa sürede kalkındıracaksa, annemin de yapılana rağmen onayı varsa tabii ki babamın işinde çalışırdım. Iş ayrı duygusallık ayrı. Mantıkla hareket etmek sağduyulu olmak lazım, gereksiz duygusallık zarar getirir. Sizdeki tereddütler için alt nedenleri araştırmanızı öneririm.

Ayrıca kimsenin içinde bulunduğu şartların tamamı ideal değildir. Her güzelin bir kusuru vardır denir. Siz ortalamanın üstünde olan olumlu şartları tercih ederseniz, olumsuzları da kendi bireysel çabanızla kendinize uygun hale gelecek şekilde adapte eder/olursanız bu hayatta mutlu olursunuz....

Babasinin is ortaginin karisini aldatmasini nerden biliyorsunuz?
Ya da bu bilgiye sahip olmak ne isinize yariyor?

gercekten dort dortluk bırı olsaydı aılenız ısterdı her aıle kızı duzgun bırıyle evlensın ıster ıstememelerının sebebı acık aslında
ınsan belırlı bır yasa gelınce bırcok seyı deneyımlemıs oluyor bırde aıleler cocuklarını ıyı tanıyor o kısıyle yapıp yapamayacagınızı anlar o yollardan gecmıs ınsanlar nelerın sorun olacagını ongorebılır

ıclerıne bu yuzden sınmemıstır

Back
X