- Konu Sahibi upsydaisyy
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece aşk değil de diğer şeylerin de önemi var diye düşündüm. Sevilmenin anlaşmanın iyi biri olmasının kötoüalışkanlıkları olmamasının ailesini tanıyıp bilmenin vesaire. Aşık oldum yandım. Çok üzüldüm aylarımı yıllarımı ağlayarak geçirdim. Şimdi diyorum kendime salakmışım o kadar üzmüşüm kendimi fakat aşk benim bir kez canımı yaktı bir kez daha gözümü kör edip hayatımı yakmasın istedim.Yürümez gibime geliyor...
Neden aşık olmadığınız bir adamla bir evi paylaşasınız?
Neden aynı yatağa giresiniz?
Neden aynı sofraya oturasınız?
Sonradan aşk,sevgi olur mu bilemem tabi...
Çok gençsiniz henüz,
kumar oynamayın...
Aşk bitince ıslandığınız ile kalıyorsunuz çünkü öyle diyorlarEvlilik için sırılsıklam aşık olmak şart mı. Aşırı heyecan duymadan aşık olmadan mantığına az çok yatan biriyle evlenirse mutlu olur mu bir insan. Tecrübeli ablalarımdan fikir bekliyorum.
Yok inanın aceleden değil. Sadece şimdi karar vermem gerektiğinden. Bu soru şuan bana sorulduğundan yoksa bir merağım evililiğe aşırı hevesim yok.Aşk bitince ıslandığınız ile kalıyorsunuz çünkü öyle diyorlar
Önemli olan saygı sevgi sadakat 3S
Lakin daha gençsiniz bu acele neden
Sadece aşk değil de diğer şeylerin de önemi var diye düşündüm. Sevilmenin anlaşmanın iyi biri olmasının kötoüalışkanlıkları olmamasının ailesini tanıyıp bilmenin vesaire. Aşık oldum yandım. Çok üzüldüm aylarımı yıllarımı ağlayarak geçirdim. Şimdi diyorum kendime salakmışım o kadar üzmüşüm kendimi fakat aşk benim bir kez canımı yaktı bir kez daha gözümü kör edip hayatımı yakmasın istedim.
Yorumunuz için teşekkür ederim inşallah öyle olur :)Diğer şeylerde çok önemli elbette...
Ama bence evlilik için ‘tahammül’ gerekiyor...
O tahammül de karşılıklı sevgi,saygı,aşkta mümkün...
Umarım doğru karar verirsiniz...
Ben de böyle düşündüm fakat başkasıyla evleneceğini duyduğumda çok kötü olmuştum buna hiç anlam veremiyorum şimdi başkasıyla evlense üzülür müyüm diye soruyorum kendime evet ama neden evetBence elinizin altında olduğu için boşta kaldıkça düşünüyorsunuz. Sevmiyorsunuz, hoşlanmıyorsunuz bile. Sadece onun ilgisini, yıllardır sevmesini beğeniyorsunuz. Uzun zamandır sevgiliniz yoksa biri ilgilense bile bazen içinizin kıpırdanır. Ve olmasını isteseydiniz çoktan olurdu. Bence başka insanlarla tanışın.
Ben de tam bunu istiyorum benim annem babam da severek evlenmiş fakat aşk insanın gözünü kör ediyor hem kendi hayatlarını bitirdiler hem çocuklarının psikolojisini Allah korusun bunu yaşamaktan da korkuyorumöSırılsıklam aşk nasıl olur nedir bilmem
Eşime önce güvendim sonra sevdim
Ne aşığım ne de gözüm kör oldu
Ayaklarım yere basa basa hareket ettim
Rabbim pişman ettirmesin mutluyum
Aşk dediğiniz geçici heyecan
Önce güven sevgi saygı hoşgörü
Tanımaktan birşey çıkmaz
aman çocuktum o zaman ya öyle yapsam gider sanmıştım cahillik işte. Yoksa sonradan çok özür dileyip helallik istedim şimdi asla yapmam ki öyle de görmüyorum zaten.Küçük gördüğün hakaret ettiğin biriyle evlenme bence.
Ki neden hakaret ettin anlamadım?
Zaten şu an görüşmeyi kabul etsem evlilik en erken 1 yıl sonra olurBiraz zaman geçsin
Hemen evlenmeyin
Belki zamanla aşık olur
Bak ne guzel düşünmüşşün bu hayatta iyibirsni bulmak zor biraz daha yakın dur ve yakından tanı tanıdıkca seversin zatenSadece aşk değil de diğer şeylerin de önemi var diye düşündüm. Sevilmenin anlaşmanın iyi biri olmasının kötoüalışkanlıkları olmamasının ailesini tanıyıp bilmenin vesaire. Aşık oldum yandım. Çok üzüldüm aylarımı yıllarımı ağlayarak geçirdim. Şimdi diyorum kendime salakmışım o kadar üzmüşüm kendimi fakat aşk benim bir kez canımı yaktı bir kez daha gözümü kör edip hayatımı yakmasın istedim.
Ben de böyle düşündüm fakat başkasıyla evleneceğini duyduğumda çok kötü olmuştum buna hiç anlam veremiyorum şimdi başkasıyla evlense üzülür müyüm diye soruyorum kendime evet ama neden evet
İşte akraba olduğu için yapamadım bugüne kadar. Beni bu kadar düşündürten sanırım hiç oturup konuşmamış olmak belki bir kez dinlesem kararımı verebileceğim gibi geliyor bana. O zaman içim rahat bir şekilde olsun ya da olmasın diyebileceğim şimdi ilerde acaba mı demekten keşke demekten çok korkuyorumBak ne guzel düşünmüşşün bu hayatta iyibirsni bulmak zor biraz daha yakın dur ve yakından tanı tanıdıkca seversin zaten