Evlenmeli miyim?

İşte akraba olduğu için yapamadım bugüne kadar. Beni bu kadar düşündürten sanırım hiç oturup konuşmamış olmak belki bir kez dinlesem kararımı verebileceğim gibi geliyor bana. O zaman içim rahat bir şekilde olsun ya da olmasın diyebileceğim şimdi ilerde acaba mı demekten keşke demekten çok korkuyorum
Canm konuşmaktan braz beraber vakit gecirmekten bir zarar gelmez ilerde pisman olursun sende iyi şeyler hissetmişsin ki kestirip tamamen atmamıssın hatta suan bsla derim bn

Insan sevmek isterse seviyor inan.
Sen istedikten sonra onun hayatinin erkegi de yaparsin, degersin bir adam da yaparsin.
Ask icin söyle diyorum, asik olursun deli gibi gözün döner evlenirsin.
Ask insani kör eder, taniyamazsin, ates biraz sönüp baska sorunlar girince araya o zaman asik oldugun kisiyi tanimaya baslarsin.. Sasarsin, degisti dersin, sevdigim adam bu mu dersin, cok seviyordum ama tüketti dersin olurda olur yani..
Ben evlilik istiyorum, seviyorum ama asik degilim. Ama bu adamla evlenmek istiyorum onu da cok ama cok istiyorum dersin, o da seni seviyorsa mükemmel bir iliski olur.
Söyle de duyuyorum, erkek cok pesinden kosuyor, kiz hep kendini agirdan satiyor sonunda evleniyorlar adam birden ilgisizlesiyor, bunu da bir kenara yazayim.
Bu isler biraz da sansa bakiyor. Evlilik istiyor musun? Bence asil sorun bu.
Dediğiniz gibi aslında evlilik bir kumar aşık olduğun insan bambaşka bir hale dönebiliyor seni seven de oh elde ettim rahatlığıyla değişebiliyor bu gerçekten de kader işi. Ben evlenmeyi isterim elbet karşıma hayırlı biri çıktıktan sonra engel olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Okulumu bitirdim işime girdim sevgililik değil de bundan sonra ciddi düşünen gelsin istiyorum.

Canm konuşmaktan braz beraber vakit gecirmekten bir zarar gelmez ilerde pisman olursun sende iyi şeyler hissetmişsin ki kestirip tamamen atmamıssın hatta suan bsla derim bn
Öyle mi dersin. Bu durumda onu üzmekten korkuyorum. Bugüne kadar düşündüğümü hiç belli etmedim ona. Kendi içimde yaşadım hep. O çok hevesliydi şimdi ümidini kaybetti bir beklentisi yok. Görüşüp beklenti uyandırıp olmaz dersem hakkına girmiş olmaktan korkuyorum

Öyle mi dersin. Bu durumda onu üzmekten korkuyorum. Bugüne kadar düşündüğümü hiç belli etmedim ona. Kendi içimde yaşadım hep. O çok hevesliydi şimdi ümidini kaybetti bir beklentisi yok. Görüşüp beklenti uyandırıp olmaz dersem hakkına girmiş olmaktan korkuyorum
Ama snde birseyler hissediyorsun ilk arkads gbi de takılabilrsn

Ama snde birseyler hissediyorsun ilk arkads gbi de takılabilrsn
bakacağım artık. Geçen cenazeleri oldu başsağlığı diledim o bahaneyle birkaç gün konuştuk. Haftasonu da düğün var yine bir araya geliriz bakalım neler çıkacak. Bir kez daha şans isterse benden bu sefer görüşeceğim sanırım ama o demezse benim gidip bir şey demeye cesaretim yok

bakacağım artık. Geçen cenazeleri oldu başsağlığı diledim o bahaneyle birkaç gün konuştuk. Haftasonu da düğün var yine bir araya geliriz bakalım neler çıkacak. Bir kez daha şans isterse benden bu sefer görüşeceğim sanırım ama o demezse benim gidip bir şey demeye cesaretim yok
Nasibin oysa olur cnm hayirlisi

Dediğiniz gibi aslında evlilik bir kumar aşık olduğun insan bambaşka bir hale dönebiliyor seni seven de oh elde ettim rahatlığıyla değişebiliyor bu gerçekten de kader işi. Ben evlenmeyi isterim elbet karşıma hayırlı biri çıktıktan sonra engel olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Okulumu bitirdim işime girdim sevgililik değil de bundan sonra ciddi düşünen gelsin istiyorum.

Ben beni gercekten seven bir adamla evlendim. Asik degildik, seviyorduk yillar süren bir sevgiydi.
Ben bu sevgiyi aska tercih ettim.
Asik miyim esime? Belki de asigim, eger bir gün onun sevgisini hissetmezsem askimdan ölürüm gibime geliyor.
Ask her zaman daha zor olanla yasanir.
Huzur ise sevdiginle. Ben ömrümü onunla gecirmek istiyorum. Hicbir heyecan ona olan saygimin, sevgimin üzerine gecemez, gecmemeli.
Kollarimdaki huzurum, cocuklarimin babasi, beni her daim yüregine kabul eden insan. Bu baska birsey, hatta diyebilirim ki asktan da öte. Cünkü ask öfkeye, heyecana, dehsete cabuk düsebilen bir duygu.
Biliyorum ki bu adam beni kirmayacak.
Ama birbirimizi kaybettigimiz gün kara sevdaya düstügümüz gün olur. Yillardir kokusuyla yatmisin, yaninda olmayinca hic mi özlemez insan, o zaman ask olur iste.
Bilmem anlatabildim mi?
Ask daha bir yoksunluk hali, onsuz kalirsam bu hale düserim.

Ben beni gercekten seven bir adamla evlendim. Asik degildik, seviyorduk yillar süren bir sevgiydi.
Ben bu sevgiyi aska tercih ettim.
Asik miyim esime? Belki de asigim, eger bir gün onun sevgisini hissetmezsem askimdan ölürüm gibime geliyor.
Ask her zaman daha zor olanla yasanir.
Huzur ise sevdiginle. Ben ömrümü onunla gecirmek istiyorum. Hicbir heyecan ona olan saygimin, sevgimin üzerine gecemez, gecmemeli.
Kollarimdaki huzurum, cocuklarimin babasi, beni her daim yüregine kabul eden insan. Bu baska birsey, hatta diyebilirim ki asktan da öte. Cünkü ask öfkeye, heyecana, dehsete cabuk düsebilen bir duygu.
Biliyorum ki bu adam beni kirmayacak.
Ama birbirimizi kaybettigimiz gün kara sevdaya düstügümüz gün olur. Yillardir kokusuyla yatmisin, yaninda olmayinca hic mi özlemez insan, o zaman ask olur iste.
Bilmem anlatabildim mi?
Ask daha bir yoksunluk hali, onsuz kalirsam bu hale düserim.
Ne kadar da güzel yazmışsınız maşallah. Umarım ben de bir gün böyle bir evlilik yaparım.

Ben de tam bunu istiyorum benim annem babam da severek evlenmiş fakat aşk insanın gözünü kör ediyor hem kendi hayatlarını bitirdiler hem çocuklarının psikolojisini Allah korusun bunu yaşamaktan da korkuyorumö

Eşinize aşık olmadınız da tam olarak ne hissettiniz acaba ? Sevmek nasıl bir sevmek, yetiyor mu bir evliliği sürdürmeye

Bak güzel kardeşim ben eşimle arkadaş vasıtası ile tanıştım ben onu görmedim ilk o benim resmimi görmüş farklı şehirlerdeyiz bu arada.
İlk konuştuğumuzda tel de ben çok rahattım ve sanki yıllardır tanıyormuşum gibi geldi.
Benim heyecanlanan bi yapım yok maalesef
Eşimin yanında hiç heyecanlandığımı bilmem mesela
Ama eşime karşı hep bu adam beni üzmez beni gerçekten seviyor diye hissettim
O benim karşımda heyecanlanırken ben gayet rahattım
Çok sorgularım kendimi acaba sevmiyormuyum diye
Benle ayni dönemde nişanlanan başka arkadaşım vardı oda öyleydi
Yani bu deli divane aşkla evlilik dizilerden sonra fazlasıyla insanların aklına takılır oldu
Yaşamasan tanımadan bilemeZsin

Bak güzel kardeşim ben eşimle arkadaş vasıtası ile tanıştım ben onu görmedim ilk o benim resmimi görmüş farklı şehirlerdeyiz bu arada.
İlk konuştuğumuzda tel de ben çok rahattım ve sanki yıllardır tanıyormuşum gibi geldi.
Benim heyecanlanan bi yapım yok maalesef
Eşimin yanında hiç heyecanlandığımı bilmem mesela
Ama eşime karşı hep bu adam beni üzmez beni gerçekten seviyor diye hissettim
O benim karşımda heyecanlanırken ben gayet rahattım
Çok sorgularım kendimi acaba sevmiyormuyum diye
Benle ayni dönemde nişanlanan başka arkadaşım vardı oda öyleydi
Yani bu deli divane aşkla evlilik dizilerden sonra fazlasıyla insanların aklına takılır oldu
Yaşamasan tanımadan bilemeZsin
Teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız. Ben kendimi gördüğüm sevgiyle şımarmış gibi görüyorum . Yokken istiyorum varken bunalıyorum. Sanırım bugüne kadar pek de sağlıklı düşünemedim

Teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız. Ben kendimi gördüğüm sevgiyle şımarmış gibi görüyorum . Yokken istiyorum varken bunalıyorum. Sanırım bugüne kadar pek de sağlıklı düşünemedim

Rica ederim
Naçizane son tavsiyem insanlardan evlilikten beklentinizi ne kadar düşük tutarsanız o kadar çok mutlu olursunuz
Çünkü evlilik olağanüstü bi olay değil :)

Ben eşim ile 2010 yilinda gorusmeye basladim. Ona hic bir zaman deli divane aşık olmadım.. Farkli ulkelerdeyiz zaten. Ara ara o Turkiye'ye geliyordu gorusuyorduk. Bu sure icerisinde ondan ayrildim. 1.5 sene boyunca.. Ama O hic bir zaman pesimi birakmadi. Hep yalvardi,mesaj atti, aradi, sordu. 2015 yilinda yine bir sans verdim ve baristik.. En sonunda 2017 kasim ayinda evlendik daha dogrusu resmi nikahimizi kiydik. Ama henuz dugunumuz olmadi. nikah sonrasi ben onun bulundugu ulkeye gittim, o da Turkiye'ye geldi defalarca. Bu sureçte Ayni evde oldukça fazla zaman gecirdik. Ve ben ona daha cok baglandim. Tamam siril siklam asik degilim ama seviyorum.. O benim nefesim gibi. Basimi gogsune yasladigimda hissettigim guven duygusu ve huzuru hic birseye degismem.
Ben zamaninda siril siklam aşik ta oldum ama sonu hep husran oldu :)) Mesela soyle bir ornek vereyim; biriyle gorusmeye basladiginda, sevgili oldugunda hemen erkeklerin cinsel anlamda beklentileri basliyor. Eşim ise resmi nikahimiz olmasina ragmen, bazi seyleri yasamak icin gelinlikle annenin evinden ayrilacagin gunu bekleyecegim dedi bana. Bu bana verdigi degerin bir gostergesidir.. Hayatim boyunca aldigim en dogru kararin esimle evlenmek oldugunu dusunuyorum.

Ben bu son 1 yillik surecte anladim ki hersey aşk degil. Zaten zamanla ask ta yerini sevgiye birakiyor. O ilk zamanki duygular yatısiyor.. Bence Onemli olan karsindaki insanin karakterinin duzgunlugu, sana verdigi deger. Hic birsey hissetmiyorum deseydin bosver derdim. Ama gorunce heyecanlaniyorum diyorsun. Bence bir şans ver. Ama arada akrabalik oldugu icin aileleri isin icine karistirmadan gorusup ve iyice tanimaya calissan daha iyi olur.. Sonra kararini verirsin zaten..

Back
X