• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeli miyim?

civciv41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
50
0
86
Kocaeli
merhaba kızlar....çok büyük bi boşluk içindeyim.1,5 yıldır nişanlıyım ama ilişkimiz 7 senelik.sanıyorum bendeki o büyük aşk bitti.artık sadece alışkanlık.düğünümüz 2010 yazında olacak.yani daha 1 sene var.şuanda çok mutsuzum.kafamdaki soru işaretlerle evlenmek istemiyorum.şu durumda sadece evlenmek zorunda olduğum için evlenicem.heyecan,aşk,mutluluk hiç biri yok. :gitme: yanlış karar vermektende çok korkuyorum.bana akıl verin :(

gercekten uzatınca cok problem çıkıyo yaa..keşke bu kadar uzatmasaydınız..cicim ayları gecince heyecan tamamen bitiyo zatenn..bence pat diye ayrılma iyiice düşün ..geri dönüşü olmayan bi yola girmemelisin.sana tavsiyem seviyomusun,,onunla bi ömür geçirebilecekmisin we seni gerçektenn mutlu edecekmi bunları düşün..hatta eline bi kagıt kalem alda olumlu we olumsuz şeyleri sıralaki somutlaşsın hersey gözünde ..hakkında hayırlısı inşallahh..

evet karar vermek çok zor gerçekten.beni gerçekten seviyo eminim.zaten oda bukadar uzattığına pişman oldu.çünkü ayrılmak istediğimi onada söledim.yolunda gitmeyen bişeyler var.işte o heyecan olmayınca böyle oluyo.

aslında kafamın bu kadar karışmasının bir nedeni daha var.aklımı karıştıran biri çıktı karşıma.benim değerli olduğumu sürekli gösterdi bana.ciddi bişeyler yaşanmadı ama bi anlıkta olsa beni heyecanlandırdı ve unuttuğum herşeyi tekrar hatırlattı bana.sonrada benim kafamın karıştığını anlayınca hayatımdan tamamen çıktı.mutlu olmamı istediğini söledi.bunun için çaba sarfet dedi.yaklaşık 2 ay önce oldu bu olay.bir aydırda görüşmüyoruz.sanırım bana gerçek mutluluğu gösterdi.bilmiyorum.onunla olmayı bende düşünmüyorum,farklı karakterlerimiz var.ama gözümü açtı işte

seni sewdiğinden eminsin tamam ama sen sewdiğinden emin degilsinkii..belkide biraz birbirinizi özlemelisiniz..bence biraz ayrı kal ondan seni hiç aramasın sen onu arayana kadar..onun yoklugunda nasıl olduguna bi bak ...onsuz daha mutluysan bilemem ama dediim ya alışkanlıık olduguna iinanıyosan eger bi süreliğine yani 1 hafta kadar yeterli hiç görme we konuşma onula bi bak ne olcakk..mutsuzsan onsuz zaten sewiyosundur..we umarım öyle olur..

canım seninki kadar uzun süreli olmasada benzer bi durumu bende yaşadım karar vermek gerçekten çok zor onunla mutlu deilsen ve düzelmeyeceğini düşünüyosan bitirmek mantıklı olan karar,ama bitirdikten sonrası da güllük gülistanlık deil yani bu kararın yükünü tek başına taşımak zor

yani nişanlım olmazsa o olsun demiyorum.o açıdan bi problem yok ama 1 ayda bana öyle güzel duygular yaşattıki anlatamam.artık görüşmeyelim dediğindede öyle canım yandıki...belkide gerçek aşk oydu benim için.ama olmayacak bi aşk...öyle zamanda çıktıki karşıma tamda ilişkim monotonlaşmışken.şimdi hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum.evet görüşmemeyi denedim ama buna nişanlım izin vermiyo.artık beni kaybetmekten çok korkuyo.nerdeyse biticekti herşey oda farkında çok ciddi olduğumun.oyüzden şimdi daha çok ilgili bana karşı.diyorumki madem nişanlımı silebiliyorum demekki bitmiş benim için ama öyle bi noktadayımki ne vazgeçmek çok kolay neden herşeyi unutmak :(

ama ilişkilerde her daim heyecan olmaz ki..siz 7 sene önce evlenmiş olabilirdiniz ve sen yine bu duyguları hissedebilirdin..sanıyormusun ki her evliliklerde insanlar 10 yıl 20 yıl geçse bile ilk günkü gibi..asla olamazlar..o ilk günkü yaşadıklarını yaşayamazsınki..hadi ayrıldın ve bu çocukla birlikte oldun diyelim..birkaç sene sonra ,buğün hissettiklerini onun içinde hissedeceksin..mesele eğer heyecan ise ,o heyecanı siz yaratacaksınız...ama mesele gerçektende heyecan değilde birlikte olmak istememen ise o zaman elle tutulur sebeplerinin olması lazım..

canım seninki kadar uzun süreli olmasada benzer bi durumu bende yaşadım karar vermek gerçekten çok zor onunla mutlu deilsen ve düzelmeyeceğini düşünüyosan bitirmek mantıklı olan karar,ama bitirdikten sonrası da güllük gülistanlık deil yani bu kararın yükünü tek başına taşımak zor

öyle bi noktadayımki sorumluluğum çok.aileme karşı , çevreme karşı.sevgilim olsaydı şu durumda zaten çoktan bitmişti.ne kadar sevmiyorum desemde onsuz olmak bana ağır gelcek.nede olsa alışkanlık var.belkide seviyorumdur sadece kalbimin derinlerinde kalmıştır.ama hayatı böyle anlamsız yaşamak çok zor be kızlar.sürekli düşünmem gerekiyo.bu durumda evlenemekte bana saçma geliyo.hiç bişey eskisi gibi olmayacak biliyorum :sinifsinif:

merhaba kızlar....çok büyük bi boşluk içindeyim.1,5 yıldır nişanlıyım ama ilişkimiz 7 senelik.sanıyorum bendeki o büyük aşk bitti.artık sadece alışkanlık.düğünümüz 2010 yazında olacak.yani daha 1 sene var.şuanda çok mutsuzum.kafamdaki soru işaretlerle evlenmek istemiyorum.şu durumda sadece evlenmek zorunda olduğum için evlenicem.heyecan,aşk,mutluluk hiç biri yok. :gitme: yanlış karar vermektende çok korkuyorum.bana akıl verin :(

yani nişanlım olmazsa o olsun demiyorum.o açıdan bi problem yok ama 1 ayda bana öyle güzel duygular yaşattıki anlatamam.artık görüşmeyelim dediğindede öyle canım yandıki...belkide gerçek aşk oydu benim için.ama olmayacak bi aşk...öyle zamanda çıktıki karşıma tamda ilişkim monotonlaşmışken.şimdi hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum.evet görüşmemeyi denedim ama buna nişanlım izin vermiyo.artık beni kaybetmekten çok korkuyo.nerdeyse biticekti herşey oda farkında çok ciddi olduğumun.oyüzden şimdi daha çok ilgili bana karşı.diyorumki madem nişanlımı silebiliyorum demekki bitmiş benim için ama öyle bi noktadayımki ne vazgeçmek çok kolay neden herşeyi unutmak :(
şimdi siz nişanlınızı aldatmışsınız. olay resmen bu..
bu 1 ay süren diğer ilişkinizdeki adama aşık olduğunuzu söylüyorsunuz. emin değilsiniz ama bu duygular içindesiniz. nişanlınıza karşı da birşeyler hissetmiyorsunuz. sevgi bitmiş aşk bitmiş. bir şey kalmamış. zaten onun yüzüne nasıl bakabileceksiniz ki. bariz aldatmışsınız. vicdanınız rahat edecekmi. hem sevmiyorsunuz,hem aldatıyorsunuz. bu ilişki sizce bitmemişmi. sormamalısınız bile...
bitirin nişanınızı. hem nişanlınıza hemde kendinize iyilik yapmış olursunuz. oda ona bir şey hissetmeyen sadece,alışkanlık yüzünden beraber olan ve aldatan nişanlıyı istemezdi bilseydi.
.

Son düzenleyen: Moderatör:
ama ilişkilerde her daim heyecan olmaz ki..siz 7 sene önce evlenmiş olabilirdiniz ve sen yine bu duyguları hissedebilirdin..sanıyormusun ki her evliliklerde insanlar 10 yıl 20 yıl geçse bile ilk günkü gibi..asla olamazlar..o ilk günkü yaşadıklarını yaşayamazsınki..hadi ayrıldın ve bu çocukla birlikte oldun diyelim..birkaç sene sonra ,buğün hissettiklerini onun içinde hissedeceksin..mesele eğer heyecan ise ,o heyecanı siz yaratacaksınız...ama mesele gerçektende heyecan değilde birlikte olmak istememen ise o zaman elle tutulur sebeplerinin olması lazım..

öyle elle tutulur çok büyük problemler yok.e tabi tartışmalar,hakaretler oluyo.zamanla tartışma boyutları dahada kabalaşıyo.evet biliyorum heyecan olmaz.zaten bi kaç seneden sonra bitmişti heyecan.7sene boyunca heyecan yoktuki.ne evliymiş gibiyiz nede sevgili gibi.nişanlılık çok zor bi dönem.bide bu arada beni fazlaca benimsediği için boşvermişti.şimdi farkında herşeyin.yeni bi sayfa açalım deyip başladık tekrar.ya mutlu bi evlilik olmazsa deyip duruyorum kendi kendime.işte bu yüzden emin olamıyorum.eğer aşık olsam,aşkın gözü kör olduğu için hiç bişey düşünmeden evlenirim

aslında kafamın bu kadar karışmasının bir nedeni daha var.aklımı karıştıran biri çıktı karşıma.benim değerli olduğumu sürekli gösterdi bana.ciddi bişeyler yaşanmadı ama bi anlıkta olsa beni heyecanlandırdı ve unuttuğum herşeyi tekrar hatırlattı bana.sonrada benim kafamın karıştığını anlayınca hayatımdan tamamen çıktı.mutlu olmamı istediğini söledi.bunun için çaba sarfet dedi.yaklaşık 2 ay önce oldu bu olay.bir aydırda görüşmüyoruz.sanırım bana gerçek mutluluğu gösterdi.bilmiyorum.onunla olmayı bende düşünmüyorum,farklı karakterlerimiz var.ama gözümü açtı işte

iyide nişanlını terk edip yeni adayla beraber olsan, bi kaç sene sonra yine ilişkimiz monotonlaştı dicektin, o ilk kıvılcım sadece ilk zamanlar olur, ilerleyen yıllarda onun yerini başka şeyler alır, sevgi gibi, güven gibi, doyum gibi vs...
belkide sende farkında değilsin ama maymun iştahlılık yapıyor olabilirmisin tabiri caizse, nişanlını çantada keklik görüyor olabilir misin, belkide o yüzden heyecanı kalmamaıştır senin için, nişanlını başka kadınla çok mutlu düşün, başka bi kadınla evlendiğini çok mutlu olduğunu düşün, düğünleri çok güzel olmuş falan mesela, ne hissederdin
hiç bişey hissetmem diyosan hakkaten bitmiştir o ilişki

öyle elle tutulur çok büyük problemler yok.e tabi tartışmalar,hakaretler oluyo.zamanla tartışma boyutları dahada kabalaşıyo.evet biliyorum heyecan olmaz.zaten bi kaç seneden sonra bitmişti heyecan.7sene boyunca heyecan yoktuki.ne evliymiş gibiyiz nede sevgili gibi.nişanlılık çok zor bi dönem.bide bu arada beni fazlaca benimsediği için boşvermişti.şimdi farkında herşeyin.yeni bi sayfa açalım deyip başladık tekrar.ya mutlu bi evlilik olmazsa deyip duruyorum kendi kendime.işte bu yüzden emin olamıyorum.eğer aşık olsam,aşkın gözü kör olduğu için hiç bişey düşünmeden evlenirim

elle tutulur çok büyük problemler yok diyorsunuz ama bir yandan da kabalaşıyor,en önemliside hakaret ediyor diyorsunuz..bence bişi nasıl başlamışsa öyle gider..size hakaet ediyorsa bunu sonu gelmez gibime geliyor..hele evlendikten sonra ,nasıl olsa benim ayrılamaz gibi bir düşünce ile yine hakaret edebilir..sizin durumunuz sanırım heyecandan çok ,ilişkinizde yaşadığınız olaylar..yapılanlar sizi soğutmuş..
ayrıca o da sıkılmış yada nasıl olsa ayrılmayacak gibi bir düşüncede olduğu için sanırım sizi boşvermiş..ama şimdi herşeyin farkında diyorsunuz..eee siz evlendikten sonra yine eskisi gibi olmayacağı ne malum..çünkü siz evlendiniz ve kolay kolay gidemeyeceksiniz..sanırım bu ilişki ikiniz içinde bitmiş...

valla,şu topik şöyle olsaydı.
nişanlıyım. ama nişanlım beni 1 ay aldatmış. ona aşık olmuş...
biz o erkeği,yani nişanlıyı yerden yere vurmuştuk. ama bunu yazan bir bayan olunca sanki yorumlar dahamı bir yumuşuyor nedir

valla,şu topik şöyle olsaydı.
nişanlıyım. ama nişanlım beni 1 ay aldatmış. ona aşık olmuş...
biz o erkeği,yani nişanlıyı yerden yere vurmuştuk. ama bunu yazan bir bayan olunca sanki yorumlar dahamı bir yumuşuyor nedir

valla doğru diyosun topa tutmuştuk adamı, belki arkadaş tersini düşünüp empati yapabilir

Valla ne yalan söyleyeyim sen henüz evlenecek olgunlukta değilsin,resmen nişanlının arkasından dolap çevirmişsin..
Nişanlın da umarım başka bir kıza senin öteki sevgiline hissettiğin tarzda duygular besler ve umarım hiç düşünmeden terkeder seni.Böylece sen de yana yakıla napıcam diye dolaşmaktan kurtulursun,değil mi ama:delphin:

Valla ne yalan söyleyeyim sen henüz evlenecek olgunlukta değilsin,resmen nişanlının arkasından dolap çevirmişsin..
Nişanlın da umarım başka bir kıza senin öteki sevgiline hissettiğin tarzda duygular besler ve umarım hiç düşünmeden terkeder seni.Böylece sen de yana yakıla napıcam diye dolaşmaktan kurtulursun,değil mi ama:delphin:

demin onu demek istedim, belkide nişanlısı birden kıymete binecek bu da bi ihtimal

ben olayın bir kısmı ile ilgilenmekten aldatma olayına gelemedim.))))
doğru nişanlını aldatmış oluyorsun ,bir tercih yapamıyorsun..
iyide nişanlına bişi hissetmiyorsun
kaba ve hakarete varan sözleri oluyor
sen elindesin diye seni unutmuş ama sen ben gidiyorum diyince seni hatırlamış
gönlün ötekinde
iyide sen neden ayrılmıyorsun o zaman?neyi bekliyorsun?

Back
X