- 10 Ekim 2014
- 32.914
- 148.421
- 798
Benim anlamadığım kısım da şu, bu uygulamalar fotoğraf görmek ve yüklemek için. Hem yükle hem bak diye. E kimse yüklemezse ne olacak? Amacı fotoğraf olan bir uygulamada fotoğraf yüklenenleri kınamak hastaneye hastalanınca gidene kızmak kadar absürt.
İnsanların bir gıdım mutluluğa tahammülü yok yahu. Mesela benim takip ettiğim bir sayfa var, serdar benli diye bir reklamcı, Bodruma yerleşmiş. Teknesiyle haftasonları koylara açılıyor, bakkala gider gibi Yunan adalarında geziyor. Bisikletle kendi işine gidiyor, fıstık gibi hayatı var. Bazen rakısını bazen sabah kahvaltısınk paylaşıyor. Mantarla yaptığı omletler fln efsane görünüyor. Ben adama pislik zengin, kesin mutsuz, sevgilisiyle gittiği o tatillerde kesssin kavga da ediyorlardır hıh mı demeliydim. Benim tamamen hoşuma gidiyor bakmak. Belki ben de emeklilikte bodrum olmasa da datçaya yerleşirm kim bilir, teknem olmaz ama bisikletim olur mesela. Hayallerimi yaşıyor mu yaşıyor, ben rahatsız olmak yerine bakıyorum.
çok sinirlensem de takibi bırakırım neyin hırsı ya.
Dimi? Fotograf paylaşma uygulamasinda kirk yilda bir fotograf paylasmayi marifet sayiyorlar, az paylasinca cool mu oldun nedir yani orasi fotograf paylasmak için var.
Sen paylasmayacaksan ve milleti izlemek rahatsiz ediyorsa kapat git yani. Kirk yilda bir fotograf yuklemek için acik tutup milleti kiskanip kendini yemene degmez.

Cidden agir bir cekememezliktir bu.