Evlenmeyen arkadaşlar

Ya arasıra elbette paylaşabilirsin güzel bir fotoğraf karesini. Fakat hemen hemen hergün story atıp verilen çiçekten yazılan not a kadar paylaşmak nedir, özel anlar onlar özel kalsın Bi zahmet sana içinden gelip yazdığı notu da paylaşmayover

Tamamen aynı fikirdeyim hatta ara sıraya dahi gerek yok, sadece ilişkilerinin boyutu hakkında tüyo veren, beraber verilmiş bir poz bile yeter yani. Abartan insanların iki amacı vardır ya "bakın biz sürekli neka mutluyuz" mesajı ya da eskilerine nispet. Oysa ki komik duruma düşüyorlar haberleri yok...

herkez bırsey soyler durur agzı olan konusur esım bana asık ben ona ama sımdı konu actım k valıde gorumce sevmıyorum hepsı bır arada olmuyor es en onemlısı tabıkı bu arada yas 36 da evlendım

33 yaşındayım evlenmeyen yaşıtlarım genelde aileleriyle yaşıyor, aileleri de çok tatlı insanlar. Ama anne babamız başımızda bakii değil o yüzden yalnız kalmamaları için evlenmelerini isterim. Aileleri de mürüvvet görmek ister.
Ama sonra bakıyorum evlenenlerin en az yarısı mutsuz ve saçma sapan insanlarla evli. O yüzden Allah herkese hayırlısını, doğru zamanda versin inşallah.

3 yıl görüştüğüm, emek verdiğim insan annesi atanmış gelin istediği için benimle değil iki ay tanıdığı biriyle nişanlandı. Bana bir gül bile almadı. Parası olmuyordu kendi harçlığımdan veriyordum. Kıza şimdi almadığı kalmamış. Öyle işte ... Ve ben yıllardır sınav peşinde koştum, kimseyi almadım hayatıma. Elimde sıfır , hiçbir şeyim yok. Artık birini sevip mutlu olup evleneceğimden emin değilim. Nasip değilmiş diye diye bu zamana geldim , artık pek bir umudum kalmadı.

Bende burdayim uzulme. 30 yas sendromu hele nasil kotu anlatamam hen adlandim hem evde kaldim stresi oluyor. Yazik babacim cok istiyor surekli onunda 3 tane torunu oldu falan diye laf aralarinda laf carptiriyor. Bende istiyorum ama yok iste olmuyor. İnternette bazi sitelere takiliyorum ama gonlume gore ciddi iliski isteyen adam gibi adamda yok bilmiyorum napicam 32 yasindayim yaş aldi basini gitti kabullendim artik. Olursa mucize diyecegim o kadar umudum kesik kendimden. Senin daha zamanin var olur mutlaka

3 yıl görüştüğüm, emek verdiğim insan annesi atanmış gelin istediği için benimle değil iki ay tanıdığı biriyle nişanlandı. Bana bir gül bile almadı. Parası olmuyordu kendi harçlığımdan veriyordum. Kıza şimdi almadığı kalmamış. Öyle işte ... Ve ben yıllardır sınav peşinde koştum, kimseyi almadım hayatıma. Elimde sıfır , hiçbir şeyim yok. Artık birini sevip mutlu olup evleneceğimden emin değilim. Nasip değilmiş diye diye bu zamana geldim , artık pek bir umudum kalmadı.
Evet iste boyle zavallillar sen yillarini ver sefasini baskasi sursun nasil bi sans bu ben anlamiyorum.

Umut insanı ayakta tutar, kaybetme onu.
Öyle bir insanla evlenmediğin için şükret, yüzünü erkenden göstermiş. Sen gelecek günlerdeki mutluluğuna odaklan, çalış ve vazgeçme.

Ben 28 yaşindayim nişanim var bir haftaya şimdiden zorlamaya başladı sıkıntılar. Yani koca=mutluluk asla değil. Ben hep kendimce mutluydum o bana eşlik edebilir. Benim düşüncem bu yönde. Zaten bundan öncede kocacıklı kadınları samimi bulmazdim. Hatta konu açtım diye ban yedim :D neyse ben instagrami fln kapattım aylardır kapalı arada çok meraktan catlarsam açıp bakıyorum. Bir arkadaşım vardı yeni evli sürekli kocası +kocasına yaptığı sunumlar vs. Geçen gün bir açtım instagrami cins bir kedi almış ve full kedisini paylaşıyor. Yani insan neye sahipse (yada sahip olduğunu sanıyorsa) onu milletin gözüne sokmadan rahat edemiyor. Hayır bize ne sizin döşü kıllı kocanizdan ayol??

26 mii?
Bacim sen iyi misin?
Daha hayatinin baharinda neden evlenmedim triplerine giresin ki?
Ben 28 yasindayim, 7 ay kaldi 29 olacagim. Yasitlarimin hepsi evli. Dugunune gitmedigim arkadasim kalmadi. Ama hic ozenmiyorum. Tam tersi onlar bana ozeniyor genelde.
Mesela bayram tatillerimde istedigim yere tek basima gidip kamp yapiyorum. Ama evli x arkadasim bayramda "once senin annen sonra benim annem" hesaplarina girisiyor-akraba eyleyerek geçiriyor ilk gunlerine. Oysa ben sevdigim akrabama gidersem giderim gitmezsem pasa gönlüm bilir.
Ya da is cikisi hava da guzelse aliyorum hamagimi, gidiyorum parka. Bazen muzik dinliyorum,genelde kitap okuyorum,bira iciyorum...hava iyiden iyiye kararinca evime geciyorum. Ama evli x arkadasim kendiyle basbasa olmaya en ihtiyac duydugu anda bile evine gidip yemek yapiyor-cocugunu teslim aliyor... her hafta mutlaka dilimi gelistirmek-dunyadan beni davet edecek arkadaslar edinmek adina gonullu turist gezdiriyorum. Genelde cinsiyeti erkek oluyor. Bazen bisiklete biniyoruz, bazen guzel tepelerden istanbula bakıyoruz... ama evli x kisisi aksamlari tanimadigi insanlarla-hele hele farklı cinsiyetten farkli ulkeden birisiyle bulusamaz-hos karsilanmaz. Ayni seklilde canim ne zaman isterse bar bar gezip eglenebilirim. Ama evliysem daha usturuplu olmam gerekir
ya da ucuza bilet buldugumda is yerimde de izin gunum varsa aliyorum gidiyor. Ama evli x kisisi tatilini planlarken esinin izin gunlerini de hesaba katmak zorunda... aldigim paranin tamami benim. İstersem istedigim kadarini aileme veririm,istersem tamamiyla gider bilet alirim...benim param. Karisan yok gorusen yok. Ama evli x kisisinin parasi evin parasi. Aile butcesine uygun davranmasi gerekir - parasini nasil harcayacagi konusunda danismasi gereken bir ailesi vardir. Ayni sekilde hayatimi bir anda degistirsem-misal isten ayrilsam ya da ulke degistirmeye karar versem ... her turlu radikal karari verebilme ozgurlugune sahibim. Ama evli olsam artik iki kisilik dusunmem ve davranmam gerekecektir...
Yani boyle bakinca bekarlığin pek cok artısi var.
Sen de bekarliginin tadini cikar. Kendine iyi bak,eglen,gez,dolas, flort et...
Elbette hayatinin evli barkli bir asamasina da gececeksin. Bari dolu dolu yasa da icinde birsey kalmasin

Arkadaslar ben mendil duasinu yaptım, Allah im huyu huyuma, boyu boyuma mezhebi mezhebime uygun olsun dedim. Mezhep bölümü dışında oburleru oldu😊😊 duam tuttu, eski görüştüğüm kisi ile baristim, cok istiyodum yuvam olsun, cocuklarim olsun insallah seneye olacak, sizde yapin dua edin insallah sizinde karsiniza en iyisu çıkar, yuvaniz olur, mutlu yuvasi olan insanlar cok şanslı bence 🙏

Ben 28 yaşindayim nişanim var bir haftaya şimdiden zorlamaya başladı sıkıntılar. Yani koca=mutluluk asla değil. Ben hep kendimce mutluydum o bana eşlik edebilir. Benim düşüncem bu yönde. Zaten bundan öncede kocacıklı kadınları samimi bulmazdim. Hatta konu açtım diye ban yedim :KK70: neyse ben instagrami fln kapattım aylardır kapalı arada çok meraktan catlarsam açıp bakıyorum. Bir arkadaşım vardı yeni evli sürekli kocası +kocasına yaptığı sunumlar vs. Geçen gün bir açtım instagrami cins bir kedi almış ve full kedisini paylaşıyor. Yani insan neye sahipse (yada sahip olduğunu sanıyorsa) onu milletin gözüne sokmadan rahat edemiyor. Hayır bize ne sizin döşü kıllı kocanizdan ayol??

Bize ne??? diyip meraktan çatlayip kapattigin hesabini aciyorsun bakiyorsun? ( Sadece size degil bu yazim, rahatsiz olup bakmaya devam edenler...)
Bence tek sorun paylaşan insanlarda degil, sizlerin rahatsiz oldugunuz şeyleri görmek için meraklanip, gorunce tekrar rahatsiz olmaniz ve bu döngü içine kendinizi sokup baskalarinin hayatlari üzerine sikayetlenerek kendinizi iyi hissetmeye calismaniz??? Daha garip.

O kişi sorunluysa kendine sorunlu, paylastigi yer kendi sayfasi ve kimse senin gozune sokmuyor sen kendin bakiyorsun aslinda. Deseniz ki birebir bana mesaj, mail olarak zorla fotograflarini atiyor o zaman haklisiniz diyecegim.

Benim de arkadaslarimda var gereksiz herseyi paylasiyorlar ama bu beni sizin kadar rahatsiz etse o kişiyi sessize alirim veya hiç takip etmezdim.
Bence kocişimciler kadar koçisimcilerden rahatsiz olup sıkı takip edenler de arastirilsin 😂😂😂😂

Bize ne??? diyip meraktan çatlayip kapattigin hesabini aciyorsun bakiyorsun? ( Sadece size degil bu yazim, rahatsiz olup bakmaya devam edenler...)
Bence tek sorun paylaşan insanlarda degil, sizlerin rahatsiz oldugunuz şeyleri görmek için meraklanip, gorunce tekrar rahatsiz olmaniz ve bu döngü içine kendinizi sokup baskalarinin hayatlari üzerine sikayetlenerek kendinizi iyi hissetmeye calismaniz??? Daha garip.

O kişi sorunluysa kendine sorunlu, paylastigi yer kendi sayfasi ve kimse senin gozune sokmuyor sen kendin bakiyorsun aslinda. Deseniz ki birebir bana mesaj, mail olarak zorla fotograflarini atiyor o zaman haklisiniz diyecegim.

Benim de arkadaslarimda var gereksiz herseyi paylasiyorlar ama bu beni sizin kadar rahatsiz etse o kişiyi sessize alirim veya hiç takip etmezdim.
Bence kocişimciler kadar koçisimcilerden rahatsiz olup sıkı takip edenler de arastirilsin 😂😂😂😂
Instagramimda 150+ kişi var dolayısıyla merak ettiğim kişi sadece ve özellikle ve ilelebet ve muhakkak o kişi değil. Bu konuya örnek teşkil etsin diye o kişiyi yazdım.
Beni neyin ne kadar rahatsız ettiğini ve niye rahatsız ettiğini içime cin gibi(hani şu 3 harflilerden) girmediğiniz sürece idrak edeceğiniz bir durum değil. Ayyy herşeye bir maydonozluk 3 paragraflık makalen hayırlı olsun. Bende ona yakışır uzunlukta cevap vermek istedim baştan savma olmasın dedim. Nasıl olmuş? Gitti mi merakın :D

Instagramimda 150+ kişi var dolayısıyla merak ettiğim kişi sadece ve özellikle ve ilelebet ve muhakkak o kişi değil. Bu konuya örnek teşkil etsin diye o kişiyi yazdım.
Beni neyin ne kadar rahatsız ettiğini ve niye rahatsız ettiğini içime cin gibi(hani şu 3 harflilerden) girmediğiniz sürece idrak edeceğiniz bir durum değil. Ayyy herşeye bir maydonozluk 3 paragraflık makalen hayırlı olsun. Bende ona yakışır uzunlukta cevap vermek istedim baştan savma olmasın dedim. Nasıl olmuş? Gitti mi merakın :KK70:

Hayir gitmedi malesef.
İnstagrama girdiginizde herkesi gormek zorunda değilsiniz cunku, sosyal medyayi kullanmayi mi bilmiyorsunuz bilmiyorum ama o kişiyi listenizden cikaramiyorsaniz ya da engelleyemiyorsaniz(nedense??) sessize alarak yaptigi paylasimlari gormeme şansiniz var.

Rahatsiz olup inatla baktiginiz seyler hakkinda koca paragraf sikayetleniyorsunuz, bu mantikla aciklanacak birsey degil. Bu kadar rahatsiz olup arkasindan boyle dusundugunuz kişiyi listeden cikartmaya cekinmekten de ayri bir makale cikar.

Son düzenleme:
Ben pek sevgili kocamı senin yaşlarında tanımıştım. Herkes ama herkes elini çabuk tut yaş geldi gidiyor derdi. Tabii biz baya uzuuun uzun flört ettik. En yakın dediklerim dahi oyalıyor derdi. İnsanlar öyle evlilik odaklı ki aksine inanmıyorlar. En çok duyduğum laf sevse beklemez, sevem adam basar hemen nikahı. Zerre umursamadım takmadım. Sevgimi dışardakiler ne bilecek ben seviyorum sevildiğimi hissediyorum dedim. Bildiğim yoldan şaşmadım. 30umda fa evlendik. Gezdik tozduk içimizde bir şey kalmadı. Kaçamaklar, heyecanlı buluşmalar, milletten habersiz tatiller sevgililiğin de dibini sıyırdık. Oh canımıza değsin diyorum şimdi. Çünkü evlenince öyle çok mutlu falan olmuyorsun!. Evet hala çok seviyorum, çocuğumuzu uyutalım biraz takılalım diyoruz mesela eski heyecan yok. Tek heyecanım bu gece yanına çağırmasa da uyusam oluyor. Daha monotona bağlıyorsun. Denedik kaçamak tatili aklın yine çocukta, kendini veremiyorsun.
E tatiller desen bayramlar desen sizinkilere gidelim bizimkilere gidelim çerçevesinde dönüyor. Yedi kat yabancı insanlar ailen okuyor burnunun dibinde. Gelmeler gitmeler kalmalar.
Aklımı seveyim milletin gazına gelip 20lerimde evlenmemişim. Diyeceğim en güzel yaşların. Tadını çıkar. Gez toz eğlen dağıt. Gününü yaşa. Evlendikten sonra hele çocuktan sonra çocuğu ananeye paslasan da ne o tatil be o heyecan aynı olmuyor yani.
Hayatımın en güzel yaşları 20-30 arasındali bekar ama genç dönemimmiş

Back
X