Evlenmeyen arkadaşlar

Ben onu bunu bilmem ama 19-30 yaşları arasında evlenemeyenler artık evde kalmaya başlıyor günümüzde ister erkek ister kadın olsun tıpkı batı toplumları gibi yalnızlaşıp bencilleşiyor türkiye toplumu da.
40 küsür yaşında evleniyor insanlar be sen ne diyorsun?
Antilaikmiş bide püfff
Nickinden ne olduğun belli

Ben onu bunu bilmem ama 19-30 yaşları arasında evlenemeyenler artık evde kalmaya başlıyor günümüzde ister erkek ister kadın olsun tıpkı batı toplumları gibi yalnızlaşıp bencilleşiyor türkiye toplumu da.

Ben hayallerimin erkegiyle 31 yasinda tanistim ne olacak? Meslegimiz ayni, kulturlerimiz ayni ben Dogu Anadoluluyum kendisi Guneydogulu, ailelerimiz benzer, her seyimiz benzer, sozu sohbeti tatli kendisi de cok tatli....valla tami tamina uyuyoruz. Ilk kez her yonuyle icime sinen birni taniyorum, hem duygusal hem mantiksal.

Mutluluk alerjiniz mi var?
Evet çok şaşıracaksınız ama çok mutlu evli çiftler var😉
Çok mutluyum, mutluyuz. E fotoğraf da paylaşıyorum kime ne?
kocama da kociş değil sevgilim diyorum. Sevgilimin de prensesi olmasam da birtanesiyim.
Nedir bu çekememezlik?
Kesim varsa çok sevitorsam kedimi paylaşırım, çocuğumu çok seviyorsam çocuğumu paylaşırım, sevgilimi kocamı paylaşırım. Hatta şaşıracaksınız göz bebeği mor menekşem çiçek açınca da sevinip paylaştım. Mutlu eden ne varsa o anda paylaşıyorum. Mutluluğumu paylaşmayı seviyorum.
Mutlu arkadaşlarımın da paylaşımlarına seviniyorum hemen beğeniyorum.
Umarım sizde bir gün mutlu olursunuz da başkalarının mutsuz olmasını ummazsınız☺
Yaw he heee

Ben hayallerimin erkegiyle 31 yasinda tanistim ne olacak? Meslegimiz ayni, kulturlerimiz ayni ben Dogu Anadoluluyum kendisi Guneydogulu, ailelerimiz benzer, her seyimiz benzer, sozu sohbeti tatli kendisi de cok tatli....valla tami tamina uyuyoruz. Ilk kez her yonuyle icime sinen birni taniyorum, hem duygusal hem mantiksal.
Su yasta evlenin diye sart koyan insanların anlamadigi tek şey şu her insanın karşısına mantığına kalbine uyan aday hemen çıkmıyor bunu bir türlü anlamıyorlar...kendi fikirlerine göre de çok seçici olmuş oluyoruz 😒

Bu gidişle 32 den önce zor görünüyor zaten :) atanamadık iş oranları sınırlı standartlar düşük. Ya evlenip kıt kanaat geçinip şuanki hayatımı mumla aricam ya da beklicem. Bende beklemeyi tercih ediyorum fakat ara sıra geliyorlar
Benimde nisanlim 1 seneden fazla işsiz kaldı, şu an iş buldu ama deneme sürecinde. Muhtemelen olmayacak diyor. Makina mühendisi, yanına 4 tane usta vermişler, bir de eline siparişler. Daha hiçbir hafta siparişleri yetistiremedi, kendimde ustalarla bir fiil çalışıyorum ama 5 kişi için çok iş olmuyor diyor. muhtemelen birkaç aya tekrar ıssız, bunalım depresyon her şeye girdim ben. Nasıl olacak bilmiyorum. Evlilik çok uzakta artik onu kabullendim ama çevreye aileme laf anlatmaktan yildim usandım.

Ay ciddi misiiin🥰🥰😍😍
Biz kaçırdık seni ama sevindim buna😘😘
Mutlu ol miss.
Hak ediyorsun.
Tüm güzellikleri yaşayın beraber elele dizdize🥰

Ne yazık ki mutluluğu sadece evlilikte sanıp yanlış kişilerle hayatını birleştiren ve yaşayan bir cenaze gibi olan bireyler oldukça fazladır..
Evlilik bir yoldur ve evet bence çok çok güzel bir yol hele ki yoldaşın yol arkadaşın iyiyse ebedi saadete uzanan bir yol..hep şükür daima huzur çokça mutluluk...Ama Mutluluk aranmaz mutluluk bulunmaz.. mutluluk inşa edilir yani mutlu olmak elimizde olmayanları elde ettiğimizde olan bişey değildir
🌸Dün zaten geçti Yarın gelecek mi belli değil saat bu saattir an bu an ..Elinizdekilerle Mutlu Olun mutluluğu siz inşa edin

Arkadaslar ben mendil duasinu yaptım, Allah im huyu huyuma, boyu boyuma mezhebi mezhebime uygun olsun dedim. Mezhep bölümü dışında oburleru oldu😊😊 duam tuttu, eski görüştüğüm kisi ile baristim, cok istiyodum yuvam olsun, cocuklarim olsun insallah seneye olacak, sizde yapin dua edin insallah sizinde karsiniza en iyisu çıkar, yuvaniz olur, mutlu yuvasi olan insanlar cok şanslı bence 🙏
nasıl yaptin mendil duasini

Zaman zaman size de sanki herkes evlendi de bir siz kalmışsınız gibi geliyor mu arkadaşlar? Sanki hep öyle kalacakmışsınız gibi
Hayır yani öyle evliliğe meraklı biri değilim, geç olsun güzel olsun diyenlerdenim. Evlenmek için evlenmeyi yanlış buluyorum. Ama bazen öyle hislere kapılıyorum ve kandimi mutsuz hissediyorum. Herkesin bir hayatı bir düzeni varmışta benim yokmuş gibi hissediyorum. Sanırım sosyal medyanın etkileri bunlar, millet kafayı yedi artık eşlerini sürekli saçma saçma paylaşmaktan, bir bana mı saçma geliyor eşleri ile her anını paylaşan insanlar? Hayır baktığımda öyle tiplere de özenmiyorum, aksine böyle evliliktense yalnız kalırım daha iyi diyorum.
Ama bu sene bende böyle hisler oluştu, mutsuz hissediyorum, herkesin bir hayatı varken benim yokmuş gibi. Toplum baskısı da etkiliyor tabi, ailenin en büyüğü ablamdı o da evlenince ailede evlenmemiş en büyük kişi ben kaldım. Sürekli her dualarında benim evliliğimi dile getirmeleri daha da geriyor beni. Bu arada 26 yaşındayım.
Benim gibi hissedenler varsa bir gelin :)
Evlenmediysen sana talibizzzz

Zaman zaman size de sanki herkes evlendi de bir siz kalmışsınız gibi geliyor mu arkadaşlar? Sanki hep öyle kalacakmışsınız gibi
Hayır yani öyle evliliğe meraklı biri değilim, geç olsun güzel olsun diyenlerdenim. Evlenmek için evlenmeyi yanlış buluyorum. Ama bazen öyle hislere kapılıyorum ve kandimi mutsuz hissediyorum. Herkesin bir hayatı bir düzeni varmışta benim yokmuş gibi hissediyorum. Sanırım sosyal medyanın etkileri bunlar, millet kafayı yedi artık eşlerini sürekli saçma saçma paylaşmaktan, bir bana mı saçma geliyor eşleri ile her anını paylaşan insanlar? Hayır baktığımda öyle tiplere de özenmiyorum, aksine böyle evliliktense yalnız kalırım daha iyi diyorum.
Ama bu sene bende böyle hisler oluştu, mutsuz hissediyorum, herkesin bir hayatı varken benim yokmuş gibi. Toplum baskısı da etkiliyor tabi, ailenin en büyüğü ablamdı o da evlenince ailede evlenmemiş en büyük kişi ben kaldım. Sürekli her dualarında benim evliliğimi dile getirmeleri daha da geriyor beni. Bu arada 26 yaşındayım.
29 yasında bekarım .evlilik su an aklımda bile yok zorunluluk olarak görmüyorum çogunlugun aksine.. doğru zamanda doğru kısıyle olacaksa hayırlısıyla olsun :KK28:

Ben de sizdenim. Hatta bunla ilgi yüz milyon kez konu acmisligim var:)

Bekar insanların da düzenli bir hayatı var yani onlarda yemek yiyor uyuyor düzensizlik tercihtir mutsuzluğun nedeni medeni hal olmamalıdır değildir çunku :süslü:

Canım daha yaşın kaç .30 yasındayım evlendım ve ayrıldım.Lutfen lutfen çok dıkkatlı seç esını.Bırde aıleler her zaman hklıdır.

Ayni yastayiz.Cok dua ediyorum.Tum arkadaslarim evli mutlu cocuklu.Uzerimde bir baski yok.Bir yildir da kimse ile gorusmem olmadi.Artik bende yuvami kurmak istiyorum, cok gipta ediyorum.Insaallah olur en kisa zamanda hayirlisi ile

Hiç bir şey için geç değildir ne kadar geç evlersen o kadar iyidir bekarlık sultanlik derler ya sultanligin tadını çıkarın elbet kısmetiniz gelecek

Bu arada ben o eski sultanlardan:) bisey biliyorumda söylüyorum 30 yaşında evlendim Hiç geç değildi erken bile olabilirdi :)

Back
X