Evlenmeyi düşünmeyen erkek sonradan değisirmi?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
Arkadas ortamında biriyle tanıştım yüksek makine mühendisi 28 yaşında ve aşırı hemde çok aşırı yakışıklı görünce nefesım kesıldı eve geldiğimde faceden ekledi beni pek ciddi seyler pesınde degıl bu cok acıktı konuşmalarından anladım bende nişan attım zaten boşluktayım birde onu cok begenınce bir anda aklıma girdi konuştuk benım ciddi ilişkiler pesımde olduğumu anladı ve kendıde söyledı ben bıraz senin tersinim dedı bende dedımkı arkadaş olabılırız sıkıntı yok istersen facedende sılebılırsın tamamen sana kalmış hayır asla dedı bana ıstanbulu gezdır ozaman dedı:) bende pek oralı olmadım cunku bu kadar özellıktekı bır adamdan tırstım zaten evlenmeyı düşünmez dedım elımde tutamam dedım sonra durdu senın gıbı bır guzelıkle ben nasıl arkadaş olucam dedı ses etmedim bende 28 yasındayım ama 22 gıbı duruyorum bende çıktım sımdı yazıp duruyo sürekli mesafelıyım? sızce ne yapmalıyım zaten boşluktayım bunada resmen asık oldum cok begendım ama cıddı bır beraberlik ona uzak gıbı zaten bana o fazla gibi ne yapmalıyım sızce?

Bu işler hiç belli olmaz bi bakmışsın nikah masasında bulmuşsun kendini

demekki gayriciddi ilişki peşinde..
flörtöz..
yaramaz..

Benim eşimde oyleymiş cevresi filanda o evlenmez diye bakiyormuş 30 yasinda benimle evlendi bende 21 yasindayim bende dusunmuyordum acikcasi evlenmeyi yani boylede olabilir ama tam terside olabilir sadece flortttt isteyebilir belli olmaz yani fazla kaptirma

Sen onun fikrini değiştirene kadar çok yıpranırsın. Yakışıklı ve kadınlardan hevesini almamışsa aldatmaya meyilli olur.

Benim eşimde oyleymiş cevresi filanda o evlenmez diye bakiyormuş 30 yasinda benimle evlendi bende 21 yasindayim bende dusunmuyordum acikcasi yani boylede olabilir ama tam terside olabilir sadece flortttt isteyebilir

Peki eşin sana ben ciddi düşünmüyorum dedi mi? Merakımı mazur gör ama sen aklını başından almış olabilirsin.

Peki eşin sana ben ciddi düşünmüyorum dedi mi? Merakımı mazur gör ama sen aklını başından almış olabilirsin.
Tabiki başta evlilik bana gore degil dusunmuyorum hic diyordu 3. Haftamizdi galiba tektaşla cöktu onume teklif etti sonra yildirim hiziyla 1 ayda evlendik simdi 5 ay oluyo gayet mutluyuz birbirim7zden yana

Tabiki başta evlilik bana gore degil dusunmuyorum hic diyordu 3. Haftamizdi galiba tektaşla cöktu onume teklif etti sonra yildirim hiziyla 1 ayda evlendik simdi 5 ay oluyo gayet mutluyuz birbirim7zden yana

Ciddenmi ya ? cok ilginç:) benım kendıme güvenım yok oldu kayboldu

bana asıl tuhaf gelen, tanımadıgınız biriyle siz nasıl evlenmeyi dusunebiliyorsunuz?

bu arada size acık acık soylemis,
bunu kabul ederseniz zamana bırakma durumundan da vazgecip, yeter ki gitme diye sayıklıyor gibi gorunebilirsiniz.

ayrıca flort etme sekli bence gayet normal, ozaman yarın bana gelse dememis, istanbulu gezdir diyip sizle beraber ortak keyifli seyler yapmaya guzel vakit gecirmeye paylasımda bulunmaya calısıyor...

Evlenmeyi asla düşünmeyen bir adamla birlikteydim, ben de evlenmeyi düşünmüyordum o dönem. Üç yıl böyle gayri ciddi takıldıktan sonra o evlenmeyi düşünmeyen adam düşünmeye başladı. Sonraki iki sene ben hala evlenmeyi düşünmediğim için her evlilik teklifi havada kaldı. Beş senenin sonunda ikimiz de evlenmeye ikna olunca evlendik işte. Çoğu erkek eninde sonunda evlenmek ister. Ama bunun baskısı altında oldukları sürece istemezler. Sizin de aklınızda şimdilik evlenmek yoksa başlayın, ama hayır ben evlenmek istiyorum diyorsanız adım atmayın. Hem kendinize zehir edersiniz o ilişkiyi hem karşınızdaki insana.

Bir de insan evlenmek için bir ilişkiye başlamaz ki. İlişki evliliğe doğru gidebilir sadece. Ama sonunda evlilik olsun diye başlanmaz..

Hiç beli olmuyor açıkçası.
Benim önceki ilişkimde adam okul bitsin evlenelim derdi. Bir güzel aldattı beni, gününü hala gün ediyormuş haberlerini alıyorum. Kaç sene geçti üstünden hala ciddi ilişkisi de yokmuş. Adamın dilinde.
Şimdiki sevgilim de iki sene önce evlenmeyi düşünmüyorum ben demişti. Bende düşünmeyelim seviyoruz gezer eğleniriz demiştim. İki sene geçtikten sonra kendisi dedi, endişelerim vardı ama hiç evliliği söylemeden düşünmeden gezip eğlenmemiz, paylaşımlarımız fikrimi değiştirdi dedi. Artık evlenelim moduna geldi kendiliğinden.
Kimisi evlenelim der niyeti başkadır, kimi de karşısındakine güvenip emin olana kadar ciddi ilişki istemem der. Karşısındaki ona huzur verince de kendiliğinden o noktaya gelir. Yaşamadan bilinmiyor yani

HAYIR EVLENMEYI TABIKI ILK ETAPTA DUSUNMEDIM SADECE AMACINI OGRENMEYE CALISTIM ILISKILERE BAKIS ACISINI ANLAMAYA CALISTIM

HAYIR EVLENMEYI TABIKI ILK ETAPTA DUSUNMEDIM SADECE AMACINI OGRENMEYE CALISTIM ILISKILERE BAKIS ACISINI ANLAMAYA CALISTIM

işte ben de diyorum ki bir iliskiye x amacla baslayıp hayal kurmak sadece zaman kaybı,
bugun birisi evlenmeyi dusunuyorum diyip benimle sevgili olmak istese daha seni tanımıyorum bile, manyak mıyım derim.

evlenip evlenmeyeceginizi iliskinin gidisatı belirler.
gorucu usulunde bile genclerin tanısması, sozlenmek, hatta nisan yapmak nikah oncesi birbirini tanıma asamalarıdır.

bu arada gorusleriniz bu dogrultuda ise o yuksek makinacı sizi uzer, benden soylemesi.

seni güzel buluyormuş neden evlenmesin
hem erkeğin yakışıklısı iyi olmaz derler
önemli olan adam olması

evlenmeyi kesinlikle düşünmeyen , ben ıssız adamım ya triplerine giren erkeklerin ortak noktaları şu an evli olmaları
ama o evlenmeyi düşünmüyorum dediği kızlarla değil onlardan ayrıldıktan bir ay bile geçmeden başka kızlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…