- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Hayir degismez, seni kullanir atar uzulursun bosaArkadas ortamında biriyle tanıştım yüksek makine mühendisi 28 yaşında ve aşırı hemde çok aşırı yakışıklı görünce nefesım kesıldı eve geldiğimde faceden ekledi beni pek ciddi seyler pesınde degıl bu cok acıktı konuşmalarından anladım bende nişan attım zaten boşluktayım birde onu cok begenınce bir anda aklıma girdi konuştuk benım ciddi ilişkiler pesımde olduğumu anladı ve kendıde söyledı ben bıraz senin tersinim dedı bende dedımkı arkadaş olabılırız sıkıntı yok istersen facedende sılebılırsın tamamen sana kalmış hayır asla dedı bana ıstanbulu gezdır ozaman dedı:) bende pek oralı olmadım cunku bu kadar özellıktekı bır adamdan tırstım zaten evlenmeyı düşünmez dedım elımde tutamam dedım sonra durdu senın gıbı bır guzelıkle ben nasıl arkadaş olucam dedı ses etmedim bende 28 yasındayım ama 22 gıbı duruyorum bende çıktım sımdı yazıp duruyo sürekli mesafelıyım? sızce ne yapmalıyım zaten boşluktayım bunada resmen asık oldum cok begendım ama cıddı bır beraberlik ona uzak gıbı zaten bana o fazla gibi ne yapmalıyım sızce?
Kadınlara sanki evlenmeyi düşünmüyormuş gibi yapıp erkeğe baskı kurmadan evliliğe ikna etmesi öğütlenir genelde.
Bence kadın evlilik niyetinde ise bunu başta çok net belirtmeli ama bu senin ile mutlaka evleneceğiz anlamına gelmiyor elbette eğer anlaşabilirsek ...
Size o yaşta bir erkek ben evlenmeyi düşünmüyorum benzeri şeyler söyledikten sonra eğer siz sevgili olmayı kabul ederseniz büyük ihtimal aklında cinsellik olacaktır.Yani size bir eş adayı olarak bakması zor çünkü siz sevgili olarak yetinmeye razı olacaksınız onun gözünde.
Bence arkadaş olun ama bu aşamada asla sevgili olmayın yani temas yok :)) Sözcüklerlede olsa kaynaşmak yok :)) Sizi tanımasına izin verin bakarsınız daha farklı yaklaşır.
Erkekler ne istediğini bilen ve sınır koyabilen kadınları daha çekici buluyorlar emin olun sırf onu elde etmek için düşündüğünüzden farklı davranmayın itici olursunuz çünkü siz bu şekilde bir ilişkiye başlasanız muhtemelen iki güzel sözden sonra evlilik hayallerine dalar ondan karşılık bulamayınca da hırçınlaşıp onu kaçırırsınız gibi geldi bana.
Valla evlenmem diyen bir erkekle 9yildir evliyim.tek cocuk isterim diyodu 2.cocuguma hamileyim:))
Yaa zaten o bana fazla flört peşinde ciddi ilişki istemiyo diyosun ee sanada söylemiş ben sana tersim diye.. Bir iki takıl görüş istersen ama mesafe koy çokta bağlanma bence.. Ayrıca tavizde verme herşeyine TAMAM, EVET deme..[/QUO
AMACIMDA BU YONDE ZATEN:)
Canım sende yaz ama asla cilveleşme :)) Seviyeni koru. Senle sohbet etmek onun hoşuna gitsin ama seni tavladığını düşünmesin.Aynen öyle bende arkadaş olabılecegımızı soyledım kabul ettı zaten ama o sureklı yazıyor buda benım cok hoşuma gıdıyor aslında:)
Canım sende yaz ama asla cilveleşme :)) Seviyeni koru. Senle sohbet etmek onun hoşuna gitsin ama seni tavladığını düşünmesin.
O şu an senin ile ne yaşayabilir onu anlamaya çalışıyor bence.Yani ona şunu düşündürtmelisin bu kız çok hoş çok tatlı ama belli ki ilkeleri olan biri eğer onu istiyorsanm ciddi düşünmeliyim.
Şu an ciddi düşünmediği için belki hemen sevgili olmazsınız ama zamanla arkadaşlığınız nedeni ile eğer kopmazsanız sana bağlanabilir yalnız sana aşık olmasını istiyorsan asla ama asla peşinden koşma bırak o aktif olsun sende bundan mutlu ol.O kadar üstüne gitme sakın.Bol şans...
arkadaş olabılecegımızı soyledım ona:)
Cirkin olsun beni olsun arkadas o kadar yakisikli cocugu napcan her disari ciktmi aklin onda kalcak bi3 capkimis ki uffyani bosver her guzelligin bir sonu vardir karin doyurmaz hani biak bence sonra uzulme
Izin verme aklina girmesine sonra basin agricana simdiden duygularinla deil mantiginla hareket et bence :)normal yakışıklı olsun istedim evet bu çocuk hakıkaten aşırı aşırı aşırı yakışıklı bende elımde tutamam dıyorum yanı sureklı aldatır dıye dusunurum bır türlü huzurlu olamam ama cok sempatik ya yazıp duruyo aklıma giriyor:)
Izin verme aklina girmesine sonra basin agricana simdiden duygularinla deil mantiginla hareket et bence :)
o kadar yakışıklıysa bi sen yoksundur ilgilenen bunu da düşündün değilmi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?