Evlenmeyi düşünmeyen erkek sonradan değisirmi?

Kadınlara sanki evlenmeyi düşünmüyormuş gibi yapıp erkeğe baskı kurmadan evliliğe ikna etmesi öğütlenir genelde.

Bence kadın evlilik niyetinde ise bunu başta çok net belirtmeli ama bu senin ile mutlaka evleneceğiz anlamına gelmiyor elbette eğer anlaşabilirsek ...

Size o yaşta bir erkek ben evlenmeyi düşünmüyorum benzeri şeyler söyledikten sonra eğer siz sevgili olmayı kabul ederseniz büyük ihtimal aklında cinsellik olacaktır.Yani size bir eş adayı olarak bakması zor çünkü siz sevgili olarak yetinmeye razı olacaksınız onun gözünde.

Bence arkadaş olun ama bu aşamada asla sevgili olmayın yani temas yok :)) Sözcüklerlede olsa kaynaşmak yok :)) Sizi tanımasına izin verin bakarsınız daha farklı yaklaşır.

Erkekler ne istediğini bilen ve sınır koyabilen kadınları daha çekici buluyorlar emin olun sırf onu elde etmek için düşündüğünüzden farklı davranmayın itici olursunuz çünkü siz bu şekilde bir ilişkiye başlasanız muhtemelen iki güzel sözden sonra evlilik hayallerine dalar ondan karşılık bulamayınca da hırçınlaşıp onu kaçırırsınız gibi geldi bana.

Hayir degismez, seni kullanir atar uzulursun bosa

Aynen öyle bende arkadaş olabılecegımızı soyledım kabul ettı zaten ama o sureklı yazıyor buda benım cok hoşuma gıdıyor aslında:)

Yaa zaten o bana fazla flört peşinde ciddi ilişki istemiyo diyosun ee sanada söylemiş ben sana tersim diye.. Bir iki takıl görüş istersen ama mesafe koy çokta bağlanma bence.. Ayrıca tavizde verme herşeyine TAMAM, EVET deme..

Aynen öyle bende arkadaş olabılecegımızı soyledım kabul ettı zaten ama o sureklı yazıyor buda benım cok hoşuma gıdıyor aslında:)
Canım sende yaz ama asla cilveleşme :)) Seviyeni koru. Senle sohbet etmek onun hoşuna gitsin ama seni tavladığını düşünmesin.

O şu an senin ile ne yaşayabilir onu anlamaya çalışıyor bence.Yani ona şunu düşündürtmelisin bu kız çok hoş çok tatlı ama belli ki ilkeleri olan biri eğer onu istiyorsanm ciddi düşünmeliyim.

Şu an ciddi düşünmediği için belki hemen sevgili olmazsınız ama zamanla arkadaşlığınız nedeni ile eğer kopmazsanız sana bağlanabilir yalnız sana aşık olmasını istiyorsan asla ama asla peşinden koşma bırak o aktif olsun sende bundan mutlu ol.O kadar üstüne gitme sakın.Bol şans...

Cok teşekkür ederim benım niyetimde tam anlamıyla bu yöndeydi zaten zamana bıraktım kapılmam bakalım:)

Cirkin olsun beni olsun arkadas o kadar yakisikli cocugu napcan her disari ciktmi aklin onda kalcak bi3 capkimis ki uffyani bosver her guzelligin bir sonu vardir karin doyurmaz hani biak bence sonra uzulme

Cirkin olsun beni olsun arkadas o kadar yakisikli cocugu napcan her disari ciktmi aklin onda kalcak bi3 capkimis ki uffyani bosver her guzelligin bir sonu vardir karin doyurmaz hani biak bence sonra uzulme

normal yakışıklı olsun istedim evet bu çocuk hakıkaten aşırı aşırı aşırı yakışıklı bende elımde tutamam dıyorum yanı sureklı aldatır dıye dusunurum bır türlü huzurlu olamam ama cok sempatik ya yazıp duruyo aklıma giriyor:)

Izin verme aklina girmesine sonra basin agricana simdiden duygularinla deil mantiginla hareket et bence :)

o kadar yakışıklıysa bi sen yoksundur ilgilenen bunu da düşündün değilmi :))

Evlenmeyi düşünmeyen erkek deyince bende bayadır çıkıyorsun da evliliği hala düşünmüyor sandım dahailk konuşmada ne evlilik düşüncesi sizde. Görüşürsünüz anlaşırsanız kafanız uyarsa belki fikri değişir ama yakışıklılıkla bu işler olmaz. Adam daha ilk defa yazıştığı birine ciddi düşünüyorm dyemez ki bu da samimiyetsiz olur zaten. Ama çocuk baya flörtöz ve kendine aşırı güvenli gibi geldi madem beğendiniz yazarsa yazın ama mesafeyi koruyun arkadaş gibi olun hemen aşk sözcüklerine girmeyin tanıyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…