Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

Sizlere cevap vermiyorum artık bayanlar
Seviye yerlerde aynı seviyeye inmem mümkün değil sizin çıkmanızı da zaten beklemiyorum
Takılın siz

Sevdiğim erkek benle gayet ilgili,sigara içmeme karışır,sağlıksız beslenmeme karışır,güneş ışığı almama karışır,kiloma karışır,uykusuzluğuma karışır,bunlara neden karıştığını sorduğumda da kendine bakmalısın çünkü der,derdimi dinler,ağladığımda ilgilenir,benle ilgili olması benim için yeterli bi sevgi belirtisi,ben tartışmalarda nekadar ileri gitsem de susar neden böyle bi adamdan sizin gibi dar görüşlü insanlar için vazgeçiyim,bir ilişkiden beklediğim birçok şeyi bulmuşum

Yüzyılın ayarını verdiniz. Çok utandım. Böyle kapak görmedim hiç... Kusura bakmayın, kusursuz ve mükemmel ilişkinizi hazmedemedik forumca. Konuyu siz açıp yorumları sevgilinize yaptırmıyorsanız, sizden 2 tane var demektir. Anladınız siz beni.
En az 5 konu açıp, erkek arkadaşınızdan dertlenip, gelen yorumlar karşısında drift atıyorsunuz...

Yüzyılın ayarını verdiniz. Çok utandım. Böyle kapak görmedim hiç... Kusura bakmayın, kusursuz ve mükemmel ilişkinizi hazmedemedik forumca. Konuyu siz açıp yorumları sevgilinize yaptırmıyorsanız, sizden 2 tane var demektir. Anladınız siz beni.
En az 5 konu açıp, erkek arkadaşınızdan dertlenip, gelen yorumlar karşısında drift atıyorsunuz...
Ne mezunusunuz hanfendi?rica ederim az ilerde oynayın ben konu açtım hakaret edin demedim ama bunu anlamanız için bisey mezunu olmanız gerek zira liseden sonra koca bulup evlenmiş bir kadından hakaret ediyor diye hakaret edecek seviyede hiç değilim

Sizden fikir almak istemem kötü mü ama olayı hakaret boyutuna getirdiniz iyice dar kafalı insanlar genelde yapar bunu ya da eğitimsiz tipler meraklı evde oturup sürekli tüketen dedikodu milletin sorunlarına alaycı bakan yetersiz biraz da ezik tipler
bu saydığın özelliklerin tümü sende mevcut maalesef tatlım :)

Sizlere cevap vermiyorum artık bayanlar
Seviye yerlerde aynı seviyeye inmem mümkün değil sizin çıkmanızı da zaten beklemiyorum
Takılın siz

Bacim erkek arkadasin ne yiyip ne icecegine dair bir liste yapmis ya sana rica etsem onu bizimle paylasir misin?
Zira ben de bu kafada olmak istiyorum :KK70:

Ne mezunusunuz hanfendi?rica ederim az ilerde oynayın ben konu açtım hakaret edin demedim ama bunu anlamanız için bisey mezunu olmanız gerek zira liseden sonra koca bulup evlenmiş bir kadından hakaret ediyor diye hakaret edecek seviyede hiç değilim

Ne mezunu olduğumu nasıl anladınız? Liseden sonra evlenip koca bulduğumu falan... Gerçi sizin hayal dünyanız o kadar geniş ki şaşırmamak lazım bakış açılarınıza, bkz. sevildiğinizi sanıyorsunuz. Ne tarafta oynayabilirim gösterir misiniz? Siz aldatılmak için izin veren bir otorite olarak, evlenmek için tercih edilmediğinizden yakınırken hangi seviyeden bahsediyorsunuz acaba?

Sizden fikir almak istemem kötü mü ama olayı hakaret boyutuna getirdiniz iyice dar kafalı insanlar genelde yapar bunu ya da eğitimsiz tipler meraklı evde oturup sürekli tüketen dedikodu milletin sorunlarına alaycı bakan yetersiz biraz da ezik tipler

Beğenmiyorsanız fikir sormasaydınız canım ablam?
Cevapları beğenmeyince hakarete geçmişsiniz hemen

Yaşı sorun etmiyor ailesini edebileceğini söyledi ama bu durumda napcagını düşünmediğini söyledi zor bi durumda sadece o yüzden evlenmeyi erteliyor olabilir yalnız sundan Emin’im ki beni seviyor sevmese çoktan kendi yaşına uygun birini bulurdu neden burayı düşünmüyorsunuz ben kimseyi bağlamıyorum
Paranız için duruyor olabilir mi?

Rezil bir durumdasınız. Günah diye sevişmiyorsunuz ama millete koca bulma ithamlarını falan yapıştıracak kadar terbiyesiz ve ikiyüzlüsünüz.

Siz okumuş olsanız ne yazar? Konularınız, sorularınız ve tepkileriniz seviyenizi ele veriyor. Bu kafayla da gürlüyorsunuz.

Ne oldu, sevgilinizi ve ilişkinizi eleştirdik diye pek mi kıymete bindiler? Kullanılıyorum diye burada ağlayan sizdiniz.

Forum sizi aşıyor. Dönün sevgilinize, arada bir şeyler için icazet falan verin, mutlu mesut yaşayın ilişkinizi. Neyinize burada fikir istemek?

Sevdiğim erkek benle gayet ilgili,sigara içmeme karışır,sağlıksız beslenmeme karışır,güneş ışığı almama karışır,kiloma karışır,uykusuzluğuma karışır,bunlara neden karıştığını sorduğumda da kendine bakmalısın çünkü der,derdimi dinler,ağladığımda ilgilenir,benle ilgili olması benim için yeterli bi sevgi belirtisi,ben tartışmalarda nekadar ileri gitsem de susar neden böyle bi adamdan sizin gibi dar görüşlü insanlar için vazgeçiyim,bir ilişkiden beklediğim birçok şeyi bulmuşum
Bize sormayacaksınız neden konu açtınız komik 😂😂😂😂

Evlenmeyi düşünmemesi,sonuçta 4 yıldır beraberiz maddi manevi desteğim oldu cinsel anlamda bisey yaşanmadı ama sevisme öpüsme dokunma oldu,beni kullanıyor mu diyorum derdi ne anlamak istiyorum
Cinsellik Yok öpüsme dokunma var sadece

Siz zaten bunları yaşıyorsunuz, peki başkasıyla yaşadığında içiniz nasıl atacak, nasıl rahat edecek ? Yani nasıl böyle bir şeyi kabul edebilirsiniz ? Sevdiğinize başkasının dokunmasına ve sevdiğiniz kişinin başkasına dokunmasına nasıl göz yumabilirsiniz ?

😂😂 burda size yorum yapanlar gayet kariyerli güçlü karaktere sahip kadınlar, madem dedikodu üreten ezik tipler olduğumuzu düşünüyordunuz neden fikrimizi soruyorsunuz, ay siz üzülmeyesiniz diye ne çok uğraştık, üzülün yaaa siz iyice bir üzülün anca aklınız başınıza gelir.

Ne mezunu olduğumu nasıl anladınız? Liseden sonra evlenip koca bulduğumu falan... Gerçi sizin hayal dünyanız o kadar geniş ki şaşırmamak lazım bakış açılarınıza, bkz. sevildiğinizi sanıyorsunuz. Ne tarafta oynayabilirim gösterir misiniz? Siz aldatılmak için izin veren bir otorite olarak, evlenmek için tercih edilmediğinizden yakınırken hangi seviyeden bahsediyorsunuz acaba?
Konunun başından beri ben asıl konu sahibinin eğitiminden şüphe ettim, cidden acaba hanımefendi ne mezunu? Burda tutmuş bir de bizlere seviyesiz demiş, şaka gibi

Ablacım kendini kandırıyorsun sen sadece, üzüldüm haline. O kadar mı zor durumdasın yahu, hayatına tek giren erkek bu mu allasen? Basbaya evlenmeyi istiyorsun ve adamın seninle evlenmek istememesine kafayı takmışsın. Beklediğin cevaplar bunlar değildi, "Ya seviyor da şöyle böyle davran senle evlenir" gibi cevaplar bekliyordun. Ne zamandır kendini sorguladığın şeyleri pek çok insan yüzüne söyleyince yediremedin ve inkâr savunmasına geçtin. Senin gibi insanları çok görüyorum ben. Yapma bunu kendine, o adam seninle ne zaman evlenir biliyor musun? Para yedirirsin sürekli, hah o zaman evlenir seninle. Ha o evlilikte de aldatılır mısın, saygı-sevgi görür müsün görmez misin bilmem. Çünkü adamın seninle çıkar ilişkisi var. Burada adamı güzellemene gerek yok, ilişkisinden memnun olan insan niye gelip burada konu açsın? Buradaki insanlar seni tanımıyor etmiyor, ben de tanımıyorum. Senin mutsuzluğundan ya da ilişkinden ne gibi bir çıkarımız olabilir? Bu durumdan sen de memnun değilsin, biraz kendine saygı göster. Hiç mi sevmiyorsun kendini, senden 9-10 yaş küçük adamın ilgi kırıntısına mı muhtaçsın? Sen buradakilere kızıyorsun belki ama uzaktan durumun cidden çok üzücü görünüyor, üzülüyorum senin adına. Bu adama harcadığın paraları psikoterapiye ver; mutlu ilişkiler kurmayı, kendini sevmeyi öğren.

Sevgilime para vermiyorum hanfendi sizler gibi hediye aldım dogumgununde 1 kere 100 tl borç aldı ödedi saçma supuk saldırmayın insanlara kendi sorunlarınızla ilgilenin sanırım çok mutsuzsunuz

100 değil 600 lira vermişsin ve ilk defa da borç almamış senden, eski konularında yazıyor. Geri ödese bile o parayı adam senin işsiz olduğun dönemlerde istemiş utanmadan sıkılmadan ve sen de bu düşüncesizliğe üzülüp konu açmışsın. Eski konuları görmek bu açıdan iyi oluyor. Bari buradaki insanları enayi yerine koymaya çalışmayın.

Yalnız biz bu erkeğe kanka ayağı yapan gevşek diyoruz :)
Canı isteyince sevişiyor, canı isteyince kanka gibi davranıyor.
Nasıl olsa karşısında her şeyi yutan bir kadın var. Hangi erkek olsa sizi kullanır böyle. Çünkü çok zayıf bir kişiliğiniz var maalesef.

Aklı başında hiçbir İNSAN sevdiği insanın pezevengi olmaz.

Sevgilime para vermiyorum hanfendi sizler gibi hediye aldım dogumgununde 1 kere 100 tl borç aldı ödedi saçma supuk saldırmayın insanlara kendi sorunlarınızla ilgilenin sanırım çok mutsuzsunuz

Adamı 3 kuruş için mi gömdünüz burada?
Ben o konuda "sevgililer arasında para konusu olmaz" demiştim. Böyle söyleyen herkese yardırıp banlanmıştınız.
Şimdi de aşkınız için banlanmışsınız. Ne hoş :KK51:

sonuç başkasıyla sevişiyor:KK53:

Back
X