EVLENMEYINNNNNNN

"Birlikte bir çay içelim" fırsatını bile vermeyin, kandırırlar. Evliliğe ikna ederler!

Evlilik Allahin verdigi en güzel nimetlerden biri evet ama erkekler böyle oldugu sürece baba evi saltanat koca evi esarettir ayni dertten o kadat muzdaribim ki kardesleri tatile gitsin die dügündeki altinlarimi bozan koca benim senede 1 kere 18 günlük tatilime beni batirdin diyen kisiydi hamile olmama ragmen en agir laflari kullanan bana sürekli degersizsin diyen ve annesinin evine hergün gitmek zorundasin diyen kisi ben bu adami sevmedim ki inanain hersey köprüyü gecene kadar evlenmeyin kardesim heleki baska sehre baska yerlere gitmeyin !!!!!

napak evlenmeyince de elalemin lafından dedikodusundan geçilmiyo ki

Yanlış seçim ve tercih yapıp evlenmeyin demek ne demek ya ? Hiç bir şey tek taraflı değildir , bir nedeni sebebi vardır mutlaka ,hiç bir şey yoksa bile karşı tarafın her dediğine tamam diyerek ,boyun eğerek ,ses etmeyerek yine en büyük suçlu siz olursunuz !! Basından az çok renk veriyorlar düzelir deyip evlenmeyin,kv ile bir durmayı kabul etmeyin ,evlilik bayram kınası degil az mantıklı kararlar verin ve evlenin her erkek bir değil ,ve değiştirilebilir ,bence evlenin evlilik çok güzel ,hayat arkadaşı ,diğer yarim

Senin eşin böyle diye bütün erkekler aynı mı sandın??
Mutlu evlilikler yok mu ??
Sırf koca olsun diye doğru düzgün tanımadığınız adamlarla evlenirseniz olucağı bu ..
Sonra aman evlenmeyin aman erkekler böyle şöyle ..
Çok sıkıldıysan boşa gitsin madem..

Bu kadar şeyi yaşayıpta boşanmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyecekseniz evlenmeyin tabiki de.

Kocalarınız size ters gelen, aşağılandığınız durumlarda boşanmaktan korkmayacağınızı bilsin yeter.

Böyle beyaz gelinliğimle geldim, yuva kolay kurulmuyor, kefenimle çıkarım kafasında olursanız çok çekersiniz evlilikten.
Bunu o kadar belli ediyorsunuz ki daha evlenmeden bile.

Adamlar huyunuzu biliyor, bu kadın evlendikten sonra ne yapsam çekecek nasıl olsa, hayatta boşanmaz diye, sizin tabirinizle köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor.

Kaybetme korkusu olmazsa içinde kıymet bilmez.

başlık çok yanlış. böyle adam olmayı başaramamış bencil ana kuzusu erkeklerle evlenmeyin dicektin. ama kıymet bilen eşini el üstünde tutan, adam gibi adamlar var onlarla evlenin. evlenip bi hata yaptıyusan boşanmakta bi çözüm

kadinlarin büyük hayallerle büyük umutlarla basladigi evliliklerin nasil hüsranla bittigini herkes görmüstür bu platformdada hayatinda sikintilar yasayan kadinlarla dolu böyle bi hayt süreceklerine hic evlenmesinler
Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz, siz önce kocanızı boşayın ...

Balık baştan kokar eminim evlenmeden önce sinyaller vermiştir de kesin evlenince değişir düzelir diye evlenmişsinizDir
Benim eşim bana bunu yapamaz mesela her erkek her kadına bunu yapamaz eşim eyvallahim olmadığını kahır çekmek için evlenmedigimi bilir
Kimin ne olduğu hep en baştan bellidir
Bence ayaklarınızın üstünde sağlam dik durun adamlar ozaman ona göre davranir

Back
X