• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyinnnnnnnn

Barısmıcam busefee onunla öküzzzz herif .Bacağı morarmış sen yaptın dio bana

Çift-aile terapisi eğitimi alıyorum, sizin gibi çok çift geliyor danışmaya :D İletişim probleminiz var, barışılmayacak konular değil de yani liseli sevgililer gibisiniz daha çok.

Hiçmi kavga etmıyosunuz evinizde huzursuzluk cıkmıyomu .Kaç aylık evlsıın
3 yıllık evliyim bir kizim var 20 aylik ve ikinci kizim yolda.. Benim esim 10 yas buyuk benden ve cok ama cok anlayisli.. sukurler olsun huzurum yerinde, genelleme yapip evlenmeyin dememeli bir insan... tabiki evlilikte bazi insanlar sansli olmayabiliyor malesef

Ya bu sabah ta kavga ettik elimi öptürüp alnına koydurttum sımdı yıne kavga ettik bıktım ya
El öpüp alna koymak gibi libido öldürücü hareketler yaptığınız için aradaki çekim yavaşça azalıyor ve tahammül de bununla birlikte azalıyor olabilir. :KK53:

Çift-aile terapisi eğitimi alıyorum, sizin gibi çok çift geliyor danışmaya :KK70: İletişim probleminiz var, barışılmayacak konular değil de yani liseli sevgililer gibisiniz daha çok.

Biraz öyleyiz :( hiç iletisim kuramıyoruz evet en fazla iletisim 5 dk sonra bı konuda anlaşamıyoruz tartısıyoruz

Ben 15 yıllık evliyim. Çok mutluyum kızgınlıklar kırgınlıklar olabilir konuşur sorunu çözersiniz. Aşk ile evlendinizse değer verdiniz ise saygı sonsuz olur sevgi hergün artar. Hatta ummadığınız zamanlarda yine heyecan yine aşk tekrar tekrar aşık olursunuz.
Sınırlarınızı aşmayın birbirinize karşı biraz özel alan bırakın. Sizde bunalmayın eşinizde bunalmasın

Dünya üzerindeki her genelleme gibi tabiki bu da yanlış. Mutlu olmak beklenti sabır görmezden duymazdan gelme alttan alma becerinerine bağlı. Biri ateşken diğeri su olabilenler var onlar mutlu kesim bir de biz varız gururu ve egosu ağır basanlar dolayısıyla kaybedenler mutsuz olup inancını yitirenler.

Biraz öyleyiz :KK43: hiç iletisim kuramıyoruz evet en fazla iletisim 5 dk sonra bı konuda anlaşamıyoruz tartısıyoruz

Birbirinizi dinlemekte zorlanıyor olabilir misiniz? İki taraf da birbirine üstünlük kurmaya çalışıyor gibime geldi. Yani herkes kendi lafını üste koymaya çalışıyor, karşı tarafın ne anlattığını dinlemiyor.

Dünya üzerindeki her genelleme gibi tabiki bu da yanlış. Mutlu olmak beklenti sabır görmezden duymazdan gelme alttan alma becerinerine bağlı. Biri ateşken diğeri su olabilenler var onlar mutlu kesim bir de biz varız gururu ve egosu ağır basanlar dolayısıyla kaybedenler mutsuz olup inancını yitirenler.
İşte o gururu egosu olup mutsuz olan benım

Back
X