• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmez olaydım...

canım hala sabrın varken daha fazla tüketme kendini inan zamanla hiç birşey düzzelmiyor dahada kötü oluyor bu adam böyle ve zaman geçtikçe senin ihtiyaçların çocuğun ihtiyaçları büyüyecek ve bu adam sana kuruş vermeyecek çocuğunla çalışamayacaksında o zman daha da büyük kabus duygusal olarak beklenti içinde olacaksın oda yok evliliik diye birşey kalmayacak ortada en iyisiimi sen bence ülkene geri dön böyle bir adamın arkasından oralarda fedakarlık yapmana hiç gerek yok nacizane tavsiyem

Adam ılık ortam sevmiyor cnm fatura ödemeyi sevmiyor asıl. Senin üşümeni önemsemiyor, iki kuruş parayı eline vermiyor, elinde para varsa onunla eve gıda al diyor. Sence bu seni seven ve seni düşünen bir koca mı?

Sakın çocuk yapma. O da üşür!!!!

Değişir diye de umma. Seninkinin cebinde akrep var. Ama sana var. Ailesine yok. Bu cins adamlardan kaçacaksın yoksa ömür boyu çekersin. Bir arkadaşım 12 senedir pinti biriyle evli. Artık kocasından nefret ediyor!!!

tam bi aile olamamışsınız ki daha ,çocuk için çok erken yani...evliliğiniz oturmadan çocuk dünyaya getirme ona yazık:KK46:

demin bi forum gördüm 27-40 arası evlenmemiş olan hatunlar başlıklı.. bende onlardan biriydim.. maalesef artık deilim maalesef diyorum çünkü yaşım 30 u geçti diye aman artık biran önce evleniyim bööyle evde kalmışlıktan daha iyidir diye... sağın solun bitmeyen baskısı ile.. geçen mayısta evlendim.. evlenmez olaydım!!! bide evlenmekle kalmayıp almanyaya geldim! kocamın işi icabı burda yaşıyor ve bende onunla buraya yerleştim. yerleşmez olaydım.. stresten gece kabuslar görüyorum huzur sıfırbabamın evinde bundan iyidim valla..
herşeye karışıyo mutfak işine erkek karışırmı? onu oraya koyma bunu buraya koy, işyerinde stresim çok diye evde terör estiriyo.. sıcağısevmiyomuş ılık hava seviyormuş diye ikide bir kaloriferleri kısıyo , ben açıyorum o kısıyo ben açıyorum o kısıyo. buz gibi hava donuyorum ..dünde bana sen elektrik gaz parasını sen ödeseydin böyle açmazdın dedi! bide anacı amann .. haftanın 3 günü anasını görmeden duramıyo sülaleside burda ... ikide bi anasına bi ablasına cümbür cemaat nereye gidersek gidelim peşimizde ordu... haftas sonu bi al beni çıkar gezdir nerdee ya anasının evi ya ablasının evi..bide yaptıkları yemeklerde yenmiyo yağdan acıdan..bugün pazar adam evd eoturur dimi hanımgel gezelim der.. yook nerde yine anasına alışveriş yapmaya gitti.. bende evde yalnız! bana evlenirken avrupada yaşıyorum durumum iyi dedi nerdee cebinde kuruşla geziyo pinti, anasına veriyo sanırım tüm paralarını .. ben,m elime 5 kuruş vermediği gibi bazende benim kendi paramla bişeyler almamı istiyo mutfak için vs..
yaşadığım yerde kimseyi de tanımıyorum ,kafayı yemek üzereyim . durmadan yağmur soğuk cabası.. kısacası kabus yaşıyorum şuanda. bekarlık günlerimi arar oldum! yaşım geçiyo çocuğum olsun evleniyim diye evlendim çok iyi tanımdan gerçi 7 ay konuştuk evlenmeden önce ama.. işte hiç göründüğü gibi değilmiş hemde hiçç bütün kötü huyları yeni ortaya çıktı..
bunu niye yazdım.. evde kaldım psikolojisine girip aman evlenim biran önce kurtuliyim diyip evlenmeyi düşünen kızlar.. sakın iyice tanımadan evlenmeyin yoksa bekarlık günlerinizi ararsınız! şi,mdi boşansammı biraz beklesemmi bilmiyorum.bide evleneli 9 ay olmuş sen kalk bırak herşeyi baba evine dön. bu da işin diğer boyutu
napıcağımı şaşırdım.. sizce boşansammı beklesemmi yaşımda geçiyo çocuk için bi çocuk yapsam öyle mi boşansam? en azından bana ilerde arkadaş olur .. sizolsanız napardınız?
Allah yardımcım olsun kızlar :KK43::110:
Ayy aman cocuk yapma yazik cocuga baba Almanya da anne Türkiyede.
Esinle konussan anlamaz mi seni acaba

İki yil öncenin konusu

hemen boşanmaya kalkma bak ben evlendikten 2 ay sonra boşanmak istiyorum dedim şuan çok komik geliyor bana 5. yılımı doldurdum. onunla konuşarak düzeltmeye çalış çok yenisiniz daha olur böyle uyuşmazlıklar. hoşlanmadığın şeyleri anlat ortak bir nokta bulmayı deneyin ılımlı bir ses tonuyla tabi. ihanet, şiddet gibi sorunlar yoksa boşanmak ilk akla gelen şey olmamalı. sonuçta verilen bir sürü emek var hayaller var böyle düşün.

yurt disiyla hicbi baglantisi olmayip gelin giden arkadaslar yürek mi yediniz siz yaaa cok.zor gelmiyormu aileden bukadar ayri kalmak...konj sahibi cnm seni iyi anliyorum evlilik boyle b....tan bise iste..seninki de talihsiz olmus biraz..ama sabret simdilik ilerde evine alisyikca esin duzelebilir...allah kataktere zeval vermesin once...cocuk dalan da yapma...daha zor

Back
X