zor valla. yapacak bir sey de yok. abim yasadı aynı durumu, onun kız arkadasının vocugu yoktu ama. ailem istemedi. 1-2 yıl uğrastılar olmayınca ayrıldılarMerhaba bana bir yol gösterin. 28 yaşındayım 1 kızım var hayatımda biri var ama bekar seviyor değer veriyor beni bu şekilde gözü kapalı kabullenebiliyor bende çok seviyorum ama ailesi istemiyor her gün baskı yapıyorlar o da bu durumdan çok etkileniyor moreli çok bozuluyor ailesini de atmak istemiyor ailesinin rızasını alarak adım atmak istiyor rızaları olsa yarın nikah kıyarım diyor bende yoruluyorum baskılarından diyor ailesi olumsuz oldukça o da benden uzaklaşıyor çok yoruldum diyor ne yapmalı ne yapmalıyız lütfen bir yol bir fikir
Tabiki ayrılın. Çocuklu kadinsiniz bunu da anlamıyor olmamalisinizMerhaba bana bir yol gösterin. 28 yaşındayım 1 kızım var hayatımda biri var ama bekar seviyor değer veriyor beni bu şekilde gözü kapalı kabullenebiliyor bende çok seviyorum ama ailesi istemiyor her gün baskı yapıyorlar o da bu durumdan çok etkileniyor moreli çok bozuluyor ailesini de atmak istemiyor ailesinin rızasını alarak adım atmak istiyor rızaları olsa yarın nikah kıyarım diyor bende yoruluyorum baskılarından diyor ailesi olumsuz oldukça o da benden uzaklaşıyor çok yoruldum diyor ne yapmalı ne yapmalıyız lütfen bir yol bir fikir
Evet çok zor bir durum ama bir adım atılsa ailesi sonuçta affetmezler mizor valla. yapacak bir sey de yok. abim yasadı aynı durumu, onun kız arkadasının vocugu yoktu ama. ailem istemedi. 1-2 yıl uğrastılar olmayınca ayrıldılar
Ama cok seviyorum çok bağlandım. Evet kızım benim için çok önemli bir çizgi ama bizi kabulleniyor kızımı da beni deÇok şey söylemek istiyorum lakin üzmek istemiyorum sizi
Bence uzatmadan bitirin derim inanın eşiği geçtikten sonra hersey çok farklı oluyor kızınızı düşünün derim
Hayır bekarAdam hiç evlenmemiş mi?
Bu durum kabullenme meselesi değil sevedebilir ama diyorum ki işte köprüyü geçince o işler öyle olmuyor işteAma cok seviyorum çok bağlandım. Evet kızım benim için çok önemli bir çizgi ama bizi kabulleniyor kızımı da beni de
Aile rızası olmayınca evlilik iyi gitmiyormuş ama bir yanda da sevdiği kadın sanki bir seçenek yapmak zorunda gibi hissediyor kendiniAile rızası almak istiyor aile rıza vermiyor onun morali bozuluyor bu denklemden çık derim arkadaşım olsanız çık bu denklem seni üzer bu erkek ilerde seni üzer çocuğunla ilgilen evlenmek zorunda değilsin aile rızasına ihtiyaç duymayacak bir adam çıkarsa karşına daha güzel seversin
Bu ilişkiden ve bu adamdan ne bekliyorsunuz tam olarak? Zaten olumsuz bir tecrübe yaşamışsınız, üzülmüşsünüz, çok daha seçici olmanız gerekirken kendinize ve çocuğunuza göre göre bunu yapmayın. Boşanmış ve çocuklu olmanız kusur değil ayrıca, bu kafadan da çıkın.ailesi olumsuz oldukça o da benden uzaklaşıyor
Çok seviyor vazgeçmek istemiyor ama ailesi çok ısrarcıBu durum kabullenme meselesi değil sevedebilir ama diyorum ki işte köprüyü geçince o işler öyle olmuyor işte
Hersey sevmek değil bazı şeyleri ince düşünmek gerekiyor
o göze alınmaz ya. hassas bir konu, ailesini tanımıyorsunuz. kalkıp kaldıramayacağınız bir laf edebilirler. cocugunuz da var bir de.Evet çok zor bir durum ama bir adım atılsa ailesi sonuçta affetmezler mi
Ailesi razı gelmeyince size soğuk yapıyor, kabullenmiş hâli bu mu?Ama cok seviyorum çok bağlandım. Evet kızım benim için çok önemli bir çizgi ama bizi kabulleniyor kızımı da beni de
Çok zor bir geçmiş yaşadım evet. Boşanalı 6 yıl oldu 3 buçuk aydır birlikteyiz daha çok yeniyiz ama en başında ailesi onayladı sonradan caydılarBu ilişkiden ve bu adamdan ne bekliyorsunuz tam olarak? Zaten olumsuz bir tecrübe yaşamışsınız, üzülmüşsünüz, çok daha seçici olmanız gerekirken kendinize ve çocuğunuza göre göre bunu yapmayın. Boşanmış ve çocuklu olmanız kusur değil ayrıca, bu kafadan da çıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?