• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş boşanmış çocuklu

Evlenmiş boşanmış bir kadınsınız yani boşanmayı göze almış cesaretli bir kadınsınız bu özgüvene sahip bir kadın neden zorla istenmediği bir ailenin içine girmek ister.Her şeyi geçin bu sizin gururunuzu hiç mi incitmiyor açık açık istenmiyorsunuz ve kabul edilmek için zorluyorsunuz
Sevdiğiniz adam bugün ailesini karşısına alıp sizinle evlense bile evlendikten sonra ailesinin etkisinde kalmayacağının garantisi var mı
Siz güçlü bir kadınsınız kimsenin lütfeder gibi sizi kabullenmesine ihtiyacınız yok
Ayaklarınızın üzerinde sapasağlam durun ve kızınızı büyütün mantığınıza uyan sizi olduğunuz gibi kabul eden değer veren biriyle evlenin evlenecekseniz böyle zorlama işlere dalıp dertsiz başınıza dert açmayın
Duygular biter acı gerçeklerle karşılaşırsınız
O adam da sizinle evlense bile ailesinin sözüyle o evliliği size eninde sonunda zehir eder bitirin ve yolunuza bakın
Elbet hem kalbinize hem mantığınıza uyan biri çıkar karşınıza şu an sadece duygularınızla hareket ediyorsunuz

Hayatındaki insan seni gerçekten istiyorsa kabul ediyorsa senin icin vazgeçecekmi ö emli olan bu canim işi gücü yerindemi kendimden biliyorum seni sevip arkanda duruyorsa evlen gerçekten yanında olacağına inanıyorsan kızında var sonradan başına kalkmicaksa eğer sen kendi fikrini düşün
Evet maddi açıdan bir sorun yok durumu iyi benim için huzur önemli tabi seviyor ama ailesine de karşı geliyor seviyorum bırakmam diye ama onlarda hala ısrarcı

Evet ailesine hak veriyorum haklılar ama ilk başta olumlu karşıladır onayladılar sonradan caydılar
Siz kızınızı bile yanınıza almamayı kabul etmişsiniz halbuki, 3 aydır tanıdığınız biri için bunu yapmayı göze almışken ailenin karşı çıkması çok yazık tabi...

Evet ailesine hak veriyorum haklılar ama ilk başta olumlu karşıladır onayladılar sonradan caydılar
Bu herifin neyine hak veriyorsanız madem ailesi böyleymiş bir gündemi olmuş ailesi böyle hiçte normal değiller bu kişi sizi kandırmış o zaman ailesinin böyle olduğunu bile bile sizin duygularınızla oynamış bu doğrumu kalbine göre versin Allah başka birşey diyemem .Böyle oğlanları sevmeyin zaten bunlar genc kizlarla evlenip onlarada koca olamıyor okuyoruz bdv de her günAdam gibi adam bulup sevin

Evlenmiş boşanmış bir kadınsınız yani boşanmayı göze almış cesaretli bir kadınsınız bu özgüvene sahip bir kadın neden zorla istenmediği bir ailenin içine girmek ister.Her şeyi geçin bu sizin gururunuzu hiç mi incitmiyor açık açık istenmiyorsunuz ve kabul edilmek için zorluyorsunuz
Sevdiğiniz adam bugün ailesini karşısına alıp sizinle evlense bile evlendikten sonra ailesinin etkisinde kalmayacağının garantisi var mı
Siz güçlü bir kadınsınız kimsenin lütfeder gibi sizi kabullenmesine ihtiyacınız yok
Ayaklarınızın üzerinde sapasağlam durun ve kızınızı büyütün mantığınıza uyan sizi olduğunuz gibi kabul eden değer veren biriyle evlenin evlenecekseniz böyle zorlama işlere dalıp dertsiz başınıza dert açmayın
Duygular biter acı gerçeklerle karşılaşırsınız
O adam da sizinle evlense bile ailesinin sözüyle o evliliği size eninde sonunda zehir eder bitirin ve yolunuza bakın
Elbet hem kalbinize hem mantığınıza uyan biri çıkar karşınıza şu an sadece duygularınızla hareket ediyorsunuz
Şuan inanın tek sorun ailesi sana tek bir kötü kelime edemezler diyor zaten ettirmiyor da ben hiç sevilmedim sevildiğimi hissettiğim için duygularıma yenik düşüyorum.

Bu herifin neyine hak veriyorsanız madem ailesi böyleymiş bir gündemi olmuş ailesi böyle hiçte normal değiller bu kişi sizi kandırmış o zaman ailesinin böyle olduğunu bile bile sizin duygularınızla oynamış bu doğrumu kalbine göre versin Allah başka birşey diyemem .Böyle oğlanları sevmeyin zaten bunlar genc kizlarla evlenip onlarada koca olamıyor okuyoruz bdv de her günAdam gibi adam bulup sevin
Hemen ailesine anlattı zaten ailesi beğendi 1 ay sonra caydılar

Hemen ailesine anlattı zaten ailesi beğendi 1 ay sonra caydılar
Yahu şu herifide ailesinide ovmeyi boşanmış çocuklu yada çocuksuz kadınları farketmeden aşağılamayi bı keselimmi burada anlaşalım bu erkekler her haltı yemiyormu çoğu evlisi bekarı bunları ovmeyin rica ediyorum bu oğlan zaten ailesini bilirken kendine bekar kız yakistirirken niye sizle ilişki kurdu diyorum ben nasıl kapaliya açmaya çalışma açığa kapatmaya çalışma uyumlu birini bul diyoruz madem bu oğlan neyine guvenmis canı sizi üzmek mi istemiş yıpratmak mi istemiş incitmekmi istemiş dalga gecesi mi gelmiş evlenene kadar biraz egleneyimmi demiş ovmeyin şunu artık defolsun gitsin.

Şuan inanın tek sorun ailesi sana tek bir kötü kelime edemezler diyor zaten ettirmiyor da ben hiç sevilmedim sevildiğimi hissettiğim için duygularıma yenik düşüyorum.
Önce kendinizi sevmeyi öğrenin kendinize saygınız olsun sevilmek uğruna olmayacak insanların ağzının suyunu çekiyorsunuz

Ama cok seviyorum çok bağlandım. Evet kızım benim için çok önemli bir çizgi ama bizi kabulleniyor kızımı da beni de
Üç aydır tanıdığınız adamla evlenmek için çocuğunu bırakmayı düşünen bir kadına annelik ehliyeti verilmemeli zaten. Belli ki o zihinsel olgunluğa erişmemişsiniz. Annenize şimdiden verin çocuğu, yazık elinizde heba olmasın.

Back
X