• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmis ciftin evine ne zaman gidilir

Benimde görümcem evlendi ertesi gün çaya çağırdı bizi. Ben gitmek istemedim ayıp olur diye ama eşim ablasığille birlikte bizi de davet ettiklerini onların gideceğini biz gitmezsek ayıp olacagini söyledi mecbur gidip bir saat oturup kalktım. Daha yeniler diyede bir daha hiç gitmedim. Ama ablasıgil yani büyük görümcemgil yanında misafirler üç dört kere gittiler. Bencede ayıp biraz alışsınlar evlerine hem başbaşa vakit geçirsinler. Evimiz yakın bize bayramlaşmaya da gelmediler bilmiyorum davet etmeden de kolay kolay gitmem galiba.

Malum yeni evlilere ziyarete hemen gidilmiyor yani benim bildigim gordugum boyleydi hep bir hafta oldu daha evleneli esimin ablasida dun icin bize gelmek istediklerini soyledi bana bende buyrun gelin dedim ama sasirdim esimde sonrasinda konusmus evde yokuz biz ogun vs demis ya dusunuyorumda ayip eden biz degildik heralde degilmi bu kdr cabuk gelinirmi evlilere ziyarete

bizim düğünden 3 gün sonra eşimin teyzesi rahatsız etmeye başladı.neymiş çeyiz görcekmiş :KK67::KK67:
öyle böyle eşim 3-4 gün idare etti.ertesi hafta p.tesi eşim işe başlar başlamaz dayandı kapıya,gördü çeyizi de rahatladı haspam :110:

bizde normalde 1 hafta sonra annelere babalara gidilir.birdahaki hafta da anneler ziyarete gelir.ama biz ertesi günü eşimin ailesine el öpmeye gittik, haftasonu da kendi aileme :KK51:

bizim düğünden 3 gün sonra eşimin teyzesi rahatsız etmeye başladı.neymiş çeyiz görcekmiş :KK67::KK67:
öyle böyle eşim 3-4 gün idare etti.ertesi hafta p.tesi eşim işe başlar başlamaz dayandı kapıya,gördü çeyizi de rahatladı haspam :110:

bizde normalde 1 hafta sonra annelere babalara gidilir.birdahaki hafta da anneler ziyarete gelir.ama biz ertesi günü eşimin ailesine el öpmeye gittik, haftasonu da kendi aileme :KK51:
Ertesi gunmu cok erken aslinda ya ben bayramda esimin ailesi gittim ama bildigin balayindayiz yani insanlarin beklememesi lazim gelinsin diye

Ertesi gunmu cok erken aslinda ya ben bayramda esimin ailesi gittim ama bildigin balayindayiz yani insanlarin beklememesi lazim gelinsin diye

hususi aradılar çağırdılar.bizde böyle birşey yok,gitmesem gitmezdim ama eşim üzülmesin diye gittim.kendi aileme hala söylemedim ertesi gün gittiğimi,söylesem onlarda üzülecek biliyorum. bende ilk 2 sene çok kafama taktım,çok kızdım onlara,durup durup keşke gitmeseydim diyorum.şimdiyse pek takmıyorum.

esiniz zaten ziyareti ertelemis.Hala israr ederse de buyursun gelsinler deyin. hem belki esylariniz o gune kadar gelmis olur, hem de insanlarin meraki gitmis olur. Bir daha size gelmek icin zaman gecmesini beklerler

esiniz zaten ziyareti ertelemis.Hala israr ederse de buyursun gelsinler deyin. hem belki esylariniz o gune kadar gelmis olur, hem de insanlarin meraki gitmis olur. Bir daha size gelmek icin zaman gecmesini beklerler
Geldi esyalar onlarda bugub gelcekler:)

Su toplumun insani yeni evlileri ne zaman rahat birakacak cok merak ediyorum,saygi duymayi davet edilmeyi beklemeyi ogrenemediler bir turlu,alooo biz size gelicez niye? Kaciyor muyuz yani? Ayni mevzu hamilelere de var,karnim burnumda akin akin bana oturmaya gelmek istiyorlar yahu ben daha kendi basimayken oturamiyorum be insan seni napicam

Back
X