- Konu Sahibi vanillaginger
merhabalar.. bundan bir ay önce telefonumda bir mesaj gördüm. numara kayıtlı değildi. nasılsın napıosun diye bir mesaj. iyiyim siz kimsiniz diye cevap attım. sonra aynı numara aradı beni. ben kerim dedi. 5 yıl önce ayrıldığım eski sevgilim kendisi. çok şaşırdım. ben artık ankarada yaşıyorum falan dedi. özledim seni unutamıyorum hep aklımdasın görmek istiyorum seni çok yalnızım dedi. başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki çünkü ben kerimin iki yıl önce evlendiğini ve şu anda 6 aylık bebeği olduğunu duymuştum. kerim ben senin evlendiğini bir de oğlun olduğunu duydum dedim. bi sessizlik oldu. bende devam ettim bende çok sevdiğim biriyle sözlüyüm dedim. haberim yoktu dedi. eşiyle mutsuz olduğundan çok tanımadan evlendiğinden falan bahsetti. yalan tabi hepsi. utanmadan bide görüşme teklif etti üstüne. kerim dedim seninle evlenmeyi düşünüyordum 5 yıl önce iyiki öyle bi aptallık yapmamışım dedim kapattım. daha sonra çok sık olmasa da arada mesaj atmaya devam etti. bugün bende ona mesaj attım bi daha mesaj atarsan eşini bulur bu mesajlarını gösteririm dedim. eşine ulaşmam çok zor bişey değil sonuçta adını soyadını nerde çalıştığını falan hep biliyorum.bu sırada başka biriyle daha görüştüğünü duydum. eşine üzülüyorum kadıncağızın hiç bişeyden haberi yok. bi yanım git kocan böyle böyle haltlar yiyor diye anlat diyor bir yanım bulaşma diyor. siz olsanız napardınız?