evlenmiş..

Iyi hissetmene sevindim.
Zaten eski esin cok cazip bir mal olsaydi bosanmazdin di mi :))
Karsina duzgun birisi cikar tabi ki, hayat herkese bir imtihan sunuyor ve bu imtihan genellikle sabir gerektiriyor. Sabirli ol, mutlaka sevecegin birisi cikar.

Amin canım aminn inş.Rabbim sizlerinde gönlüne göre versinn...

zuhalcim;insanın kafası hep eskiye sarar normaldir..Bir süre sonra etkisi geçer,Yeni biri yok ya hayatında.Yeni biri girerse ozaman unutursun..Ben o sayede unuttum..O hayatına yeni gireni de unutmak zorunda kalır insan ayrı..
Bu arada boşandı diye görüşmeyi kesenler olmuş,nekadar cahilce:(
Kendi başlarına hiç gelmeyeceğine nasıl garanti veriyorlar?
Aptallık..
Ya benim arkadaşlarla aram biraz soğudu sanki boşanmadan sonra ,bundan mı acaba,ben mi anlamadım:)

Soğuma değil de dertlerimle ilgilenmediler;nasıl oldun deyip dönmediler hiç bir sıkıntımı söylediğimde..Burası bile hiç tanımadığım halde bana arkadaş gibiyken..

Buyüzden kırgınım içten içe onlara..

boşanma olunca biz hassaslaşıyoruz belkide...Benim evli (karı-koca)arkadaşlarım var Allah razı olsun ikisinden de her daim yanımdalar.hep destek.geçen yılyine benim durumumda bir arkadaşım vardı bu yıl evlendi o da hep desteklerdi.
öylesi de var yüzüne bakmayanda Allah iyi kişilerle karşılaştırsın canım

Canim hayirlisi olsun senin icinde...Insallah sende dogru insani bulursun:16:

calisiyor musun? cocuk varmi?

pardon okumadim tüm sayfalari...tembelligim üzerimde:27:

Ah canım amin Allah herkesin niyetine göre versin Rabbime hale inş. beni mumla aratsın.Tek tesellim bu 5 yılım gitti benim takılarımı yeni karısına taktı helal etmiyorum benim canım yandı ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onuu
evet bugün iyiyim neleri atlattım ben bunu da atlatıcam inş.msjlarınız çok önemliydi benim için kendime gelmeye başladım tşkler...

Zuhal o takilar senin nasibin olsaydi emin ol simdi senin olurdu. Demekki degilmis. Ayrica ondan hayir mi gordunki o takilarinda hayirni goresin. Allah bir yerden alirsa unutma canim bir yerden verir. Belli olurmu belkioyle bi cikarki hem hayirli olur hemde o takilarin katbe kat iyisini alir sana. Ama unutma sunu sakin biz dunyada kiraciyiz. Mulk Allah in. Rabbim bize hayirli es ve huzurlu yuva nasip etsin ins. Bu arada benimde takilarim gitti. Ben ne icimden nede onun yuzune karsi helal etmedim. İnaniyorum Allah bir yerden fazlasiyla cikaracak. Sen sabret bak. Kendin duyup isiteceksin sana ettiklerini cektigini.
Bir arkadasin birinde parasi var. Bu kisda bosanirken zorda istedi parasini adam vermedi. Neyse gel zaman git zaman biz duydukki zamaninda arkdasima vermedigi para kadar parayi kaybetmis. Bize Allah bunu duyurdu mesela hemde en ihtaiyaci varken kaybetmis. Yanikimin ne olqcagini hayir dedigi seyin ser olacagini Allah bilir. Ben bu kadar ayaktaysam inan sadece Allah in sayEsinde. Cunku ben yapilan hersey icin Rabbim e sigindim ondan medet umdum ve O na havale ettim. Cunku bilirimki tek adaletli var oda Allah dir. Allah yolunu aydinlatsin

Zuhal o takilar senin nasibin olsaydi emin ol simdi senin olurdu. Demekki degilmis. Ayrica ondan hayir mi gordunki o takilarinda hayirni goresin. Allah bir yerden alirsa unutma canim bir yerden verir. Belli olurmu belkioyle bi cikarki hem hayirli olur hemde o takilarin katbe kat iyisini alir sana. Ama unutma sunu sakin biz dunyada kiraciyiz. Mulk Allah in. Rabbim bize hayirli es ve huzurlu yuva nasip etsin ins. Bu arada benimde takilarim gitti. Ben ne icimden nede onun yuzune karsi helal etmedim. İnaniyorum Allah bir yerden fazlasiyla cikaracak. Sen sabret bak. Kendin duyup isiteceksin sana ettiklerini cektigini.
Bir arkadasin birinde parasi var. Bu kisda bosanirken zorda istedi parasini adam vermedi. Neyse gel zaman git zaman biz duydukki zamaninda arkdasima vermedigi para kadar parayi kaybetmis. Bize Allah bunu duyurdu mesela hemde en ihtaiyaci varken kaybetmis. Yanikimin ne olqcagini hayir dedigi seyin ser olacagini Allah bilir. Ben bu kadar ayaktaysam inan sadece Allah in sayEsinde. Cunku ben yapilan hersey icin Rabbim e sigindim ondan medet umdum ve O na havale ettim. Cunku bilirimki tek adaletli var oda Allah dir. Allah yolunu aydinlatsin

inan canım bende para da pulda değilim aman verdim zaten o da onun derdindeydi.Bende Allahın adaletine o kadar inanıyorum ki görüp duyacağım.
ama gerçekten dediğin gibi Allah 2 yılda öyle kapılar açtı ki bana maddi yönden araba alıp birikim bile yaptım.Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun...

ah be canım ben daha beterini yaşadım ya,
hazirandı sanırım,eski eşim evlenmiş ve yeni karısı ile hiç üşenmemişler düğünden bir gün sonra taaa 1000km.yol yapıp benim yaşadığım şehre balayına gelmişler :5:
yetmezmiş gibi balaylarının son iki günü gelip oğlumu da aldılar otellerine götürdüler:50:
daha da yetmezmiş gibi gece oğlumu da ortalarında yatırıp bir güzel öpüşüp koklaşmışlar çocuğun yanında:53:
oğlum dönünce anlattı bunları bana birgüzel:14:
e ben ne yapayım şimdi :26:

hazirandı sanırım,eski eşim evlenmiş ve yeni karısı ile hiç üşenmemişler düğünden bir gün sonra taaa 1000km.yol yapıp benim yaşadığım şehre balayına gelmişler :5:
yetmezmiş gibi balaylarının son iki günü gelip oğlumu da aldılar otellerine götürdüler:50:
daha da yetmezmiş gibi gece oğlumu da ortalarında yatırıp bir güzel öpüşüp koklaşmışlar çocuğun yanında:53:

yuh ya e bu adamla evli akldığın zamanlara acı kurtulmuşsun valla hiç üzülme...anlıyorum çocuğun için heralde anlattıkları...

ben eşimin 2 evliliğiyim. biz evleneli 6 yıl oldu onların boşanmaları ise 7.5 yıl falan oldu. tatillerde eşimin kızı gelir yanımıza iyide geçiniriz. çocuk dışarı çıktı arkadaşlarıyla bilgisayar açıktı bir baktımki annesiyle konuşmaları var gezdiğimiz yerlerden bahsediyor kız ama anne sürekli bizimle ilgili sorular soruyor. en sonunda mutlular mı diye sormuş kız evet yazmış gerçekten mutlular mı yazmış bizim ufaklık evet anne gerçekten çok mutlular yazmış ve öyle bırakmış konuşmayı.
öyle çok üzüldümki oturdum ağladım empati kurdum sanırm hala seviyor diye düşündüm
kadın olana hassas olana birinci olmak ta zor ikinci olmakta herşey çok zor

Yuh diyorum!! hem de çocuğun yanında ?!

evlenmiş olduğunu duyunca çok ama çok üzüldüm,
az değil 11 senemizi geçirmiştik..
ama mantıklı yaklaşmak lazım bekar oturucak hali yok tabi evlenecek
ama küçük bir çocuğun önünde yatakta öpüşüp koklaşmak..buna mantıklı bir açıklama getiremiyorum işte:50::50:

Yuh diyorum!! hem de çocuğun yanında ?!
evet canım çocuğun gözünün önünde,
ve oğlum bunu gördüğünden beri yerli yersiz aklına geldiği her yerde babamla x gece öpüştüler diye anlatıp duruyor ve ne yaptıysam çocuğa unutturamıyorum

evlenmiş olduğunu duyunca çok ama çok üzüldüm,
az değil 11 senemizi geçirmiştik..
ama mantıklı yaklaşmak lazım bekar oturucak hali yok tabi evlenecek
ama küçük bir çocuğun önünde yatakta öpüşüp koklaşmak..buna mantıklı bir açıklama getiremiyorum işte:50::50:

çok ahlaksızlarmış doğrusu.

evet canım çocuğun gözünün önünde,
ve oğlum bunu gördüğünden beri yerli yersiz aklına geldiği her yerde babamla x gece öpüştüler diye anlatıp duruyor ve ne yaptıysam çocuğa unutturamıyorum

çok yanlış bir davranış bunu konuşsanız eski eşinizle bu seferde kıskanıyor damgası vururlar. küçük bir çocuğun yanında öz anne babanın bile yapması yanlış bu şekil hareketleri.

çok yanlış bir davranış bunu konuşsanız eski eşinizle bu seferde kıskanıyor damgası vururlar. küçük bir çocuğun yanında öz anne babanın bile yapması yanlış bu şekil hareketleri.
o kadar hassas bir konu ki.. konuşmayı düşündüm ama dediğin gibi kıskanç damgasını yapıştırırlar hemen,yanlış anlamlar yüklenir.çok üzgün ve sıkıntılıyım bu konuda

Ben aynı yerdeyim canım tayinim zor çıkar :( aynı yer aynı sokak zor oluyo haliyle tek gitme ihtimail evlenerek ilerde burada yaşamak istemem
keşke tayin olayın olsaydı,daha rahat atlatırdın.
bence şuanda en büyük sorun bu.
aynı mahalle,aynı yüzler inşallah biran önce kurtulursun ordan
ve iyi bir insan karşına çıkar,yürekten diliyorum.
gerçekten üzülme bak kurtulduğun iyi olmuş.dünyaya bir kere geliyorsun.
çile çekmek,üzülmek için mi?çok şükür işinde var,muhtaç değilsin
ailen hayatta,yanlız değilsin.

yyuuhhhh demek geliyor içimden

Bir kadının mutsuzluğu yine başka bir kadından kaynaklanıyor bu kaynana olur, görümce olur, kuma olur olur da olur.
Neden acaba böyle yamukları erkekler birbirine yapmıyor.

Buraya yazacak kelime bulamıyorum hiçbir mantığı yok terbiyesizlik gerçekten.şok oldum insan yaşadığı sürece nelerle karşlaşıyo değil m?Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

keşke tayin olayın olsaydı,daha rahat atlatırdın.
bence şuanda en büyük sorun bu.
aynı mahalle,aynı yüzler inşallah biran önce kurtulursun ordan
ve iyi bir insan karşına çıkar,yürekten diliyorum.
gerçekten üzülme bak kurtulduğun iyi olmuş.dünyaya bir kere geliyorsun.
çile çekmek,üzülmek için mi?çok şükür işinde var,muhtaç değilsin
ailen hayatta,yanlız değilsin.

Arkadaşlarımın oluşu bi avantaj benim için.Sınıf öğretmeniyim tayinim çok zor dediğim gibi evlenrsem yeniden eş durumu olur.ileride burada yaşamak istemiyorum inş hayırlısı ile giderim

Arkadaşlarımın oluşu bi avantaj benim için.Sınıf öğretmeniyim tayinim çok zor dediğim gibi evlenrsem yeniden eş durumu olur.ileride burada yaşamak istemiyorum inş hayırlısı ile giderim

zuhal selam. sanki bugün seni daha iyi olduğunu hissettim
takılarla ilgili dün yazdığını okudum emin ki gözün yok canım. ben yaşadım anlıyorum.
ama boşanan erkekler takıları alarak zarar vermeye çalışıyorlar akıllarınca.mercimek beyni ile ile akıllı davrandı sanıyorlar.
ben bu arada kendim verdim ilk al dedim takılarını, onlar benim hiç olmadı her kavgada çekip elimden alıyordun zaten dedim. takmıyordumki bide içimde soğumuştu.
haaa ama demiştim ki ona. ben senin yerinde olsaydım düşünürdüm bu satten sonra, bu kadın bana kadınlık yaptı, taşın altına benle elini koydu, yemek yaptı, üstümü yıkadı arkamı toladı. ben bari ayrılırken değil takıları düşünmek, şundan helallik alim derdim dedim. çünkü boşanırken bal gibide biliyordu suçun %90 nının ondan olduğunu.ben değil takıları dedim sana helal etmek, içirdiğim bir damla su varsa onu bile helal etmiyorum haram olsun dedim. buda zaten ona yeter. çünkü ben çok aradı helal et hakkını diye etmiyom etmem dedim. şimdi ömür boyu arkasında bir ah, haram edilmiş onca emekle onu yaşamaya mahkum ettim kendimce.
heee Rabbim in soracağı hesap ayrı. nerden biliyorsun soracağını dersen yaşadığım bazı olaylar bana hissetiriyor, gösteriyor diyim.
ben bir Ramazan ayını sahurda iftarda içimin acısıyla ile geçirirken yemek yerken bile ağlıyordum o derece içimi yaktı. Rabbim de koymayacak ben buna inanıyorum.
bu arada hayatımda ilk defe ona ve ailesine hakkımı haram ettim. yoksa böyle şeyleri ağzıma almam ama aldırttı

Son düzenleme:
Back
X