evlenmiş..

büyükler hep der ya bekarken boş gelir insana. aile ilede evleniyosun diye.. nesye artık evlenmişinn :16: bu saattten sonra yütütmeye bakcan :27::27::27::27:

Haklısın canım, birde baba ocağında sorunsuz el bebek gül bebek büyütülünce zor geliyor bazı şeyler, anlatıyorsun kimilerinde kolay geliyor
herkesin dayanma gücü farklı işte.

Şeytanlar melek olsunda huzurlu mutlu yaşayalım arkadaşım.

ben mesela boşandım dan beri hiç karşılaşmadım ya boşandım diye ayıplayan belkim yeni ondandır. ama bencevabını veririm valla. kimse kusra bakmasın. dost mu yaşaysadım adamı tanımak için derim. evlendik olmadı ayrıldık. evlenmek doğalda ayrılmak mı ayıp diye pat cevap yapıştırırım:27::27::27::27: zaten bana kimsede neden diye soramıyor. önünü kaptıyom insanların.

Turkuaz ben seni burdaki yorumlarından tanıdım sadece, ama öyle bi duruşun varki yazdığın yazılardan bile güçlü aklı başında olduğun anlaşılıyor.
Kimse senin medeni halini sınıflara sokamaz buna cesaret de edemez :)
Bazen değmeyen insanlara gönül veriliyor koca yapılıyor buda senin hatan olsun bunca yıllık hayatında, namusunla evlendin yanlış olduğunu anladın hepsi o kadar.
Cesaretin duruşun olmasa ayrılamazdın zaten.

Bu arada yenimi ayrılmıştın canım ?

evlenecek tabiki canım, insan ömrü 1000 yıl değil. madem bu kadar koydu! sana evlenmesi ayrılmasaydın o zaman dimi?? ne kafa yaa

mantıken düşününce evet evlenecek tabii ama yine de bir zamanlar eşin olan birinin başka biri ile evlendiğini duymak ne yaşanmış olursa olsun üzüyo yaşayan bilir anlar

Sekerim , bosver, ne yaparsa yapsin adam. Sokaga bir poset cop atsan, sonra cop toplayan biri gelip copu goturse o cop icin de uzulecek misin??

:)doğru söylüyorsun canım bugün daha iyiyim.geçecek inş.Allah hekesin karşısına değerini bilecek yaşadıklarını unutturacak kişiyi çıkarsın inş.Artık hatırlamak dahi istemiyorumm tüm yaşanılanları unutturacak yeniden sevmek olacak ben onu bekliyorum olur mu???

canım açtığım konularda var.Artık tekrar yazıp yaşanılanları yeniden yaşamak istemiyorum oradan okuyabilirsin

önceki konunu da okudum,ilerde pişman olmaktansa çok isabetli bir karar olmuş,
canım inşallah sende mutlu olursun,eşin memleketine tayin istemiş boşanma olduktan sonra
peki sen hala aynı yerde mi çalışıyorsun?
sende eşin gibi tayin istedin mi?aynı yerde çalışmak zor olur.

Turkuaz ben seni burdaki yorumlarından tanıdım sadece, ama öyle bi duruşun varki yazdığın yazılardan bile güçlü aklı başında olduğun anlaşılıyor.
Kimse senin medeni halini sınıflara sokamaz buna cesaret de edemez :)
Bazen değmeyen insanlara gönül veriliyor koca yapılıyor buda senin hatan olsun bunca yıllık hayatında, namusunla evlendin yanlış olduğunu anladın hepsi o kadar.
Cesaretin duruşun olmasa ayrılamazdın zaten.

Bu arada yenimi ayrılmıştın canım ?

ay zor soru sorsun yeni mi :27: :27: :27: benimki resmiyet açıksından 8 ay oldu galiba inan net tarihi hatırlamıyom pek. ama kalben ve beynen yaklaşık 1,5-2 yıla yakın zaman önce bitmişti ben tarafından. ben evliyken o boşanma psikolojisini yaşadım. ağlama,zırlama kabul edememe, ne derler, ben ne derim, hele hazmedememe olayı asıl problemdi bende. ben çok şeyler yaşadım burda yazmam bile mümkün değil. boşandığımda da hayatın defolsun diye de herşeyi yaptım. boşandıktan sonra asla muhattap olmadım ve konuşma görüşme gibi taleplerinin hepsinin kapadım önünü. ama benim ailemde kararım konusunda arkamdaydı hatta artık yeter bırak bunu diyendeailemden bazı büyüklerim oldu.
ben yapı olarakda özgüvenliyim yani. insanların o boşanmışa bakışını bile duruşumla yıkarım. yani anlayacağın en öenmli önce benim gerisi de tefferuat bana göre.. toplumda hiç umrum değil istediğini düşünebilir..

canım açtığım konularda var.Artık tekrar yazıp yaşanılanları yeniden yaşamak istemiyorum oradan okuyabilirsin

Eski konunu okudum da canım ucuz kurtulmuşsun!! :53: :53: Öyle ömür geçer mi!! Evlenmiş bir de aman evlensin gerçi o adamla evlenen kişiye acıdım ama ne halleri varsa görsünler :ssz:

evlerden ırak... :ssz:

Sekerim , bosver, ne yaparsa yapsin adam. Sokaga bir poset cop atsan, sonra cop toplayan biri gelip copu goturse o cop icin de uzulecek misin??

evlenecek tabiki canım, insan ömrü 1000 yıl değil. madem bu kadar koydu! sana evlenmesi ayrılmasaydın o zaman dimi?? ne kafa yaa

Neden, niye evlendi diye sorgulayan yok.evlenmesin, evlenemez diyen mi oldu yorumlarında?ne kafa yaa diyorsunuz ya;siz konunun neresindesiniz asıl?

önceki konunu da okudum,ilerde pişman olmaktansa çok isabetli bir karar olmuş,
canım inşallah sende mutlu olursun,eşin memleketine tayin istemiş boşanma olduktan sonra
peki sen hala aynı yerde mi çalışıyorsun?
sende eşin gibi tayin istedin mi?aynı yerde çalışmak zor olur.

Ben aynı yerdeyim canım tayinim zor çıkar :( aynı yer aynı sokak zor oluyo haliyle tek gitme ihtimail evlenerek ilerde burada yaşamak istemem

ay zor soru sorsun yeni mi :27: :27: :27: benimki resmiyet açıksından 8 ay oldu galiba inan net tarihi hatırlamıyom pek. ama kalben ve beynen yaklaşık 1,5-2 yıla yakın zaman önce bitmişti ben tarafından. ben evliyken o boşanma psikolojisini yaşadım. ağlama,zırlama kabul edememe, ne derler, ben ne derim, hele hazmedememe olayı asıl problemdi bende. ben çok şeyler yaşadım burda yazmam bile mümkün değil. boşandığımda da hayatın defolsun diye de herşeyi yaptım. boşandıktan sonra asla muhattap olmadım ve konuşma görüşme gibi taleplerinin hepsinin kapadım önünü. ama benim ailemde kararım konusunda arkamdaydı hatta artık yeter bırak bunu diyendeailemden bazı büyüklerim oldu.
ben yapı olarakda özgüvenliyim yani. insanların o boşanmışa bakışını bile duruşumla yıkarım. yani anlayacağın en öenmli önce benim gerisi de tefferuat bana göre.. toplumda hiç umrum değil istediğini düşünebilir..

zor sorular es geçelim boşwerelim, önümüze bakalım.
Yıkarsın vallahi.. Yıkmalısında. Sen mutlu olmaılısınki sonra gerisi gelir herşeyden kendiliğinden halledilir.
Rabbim dermansız dert vermesin, herkesin bi imtihanı oluyor sanırım.

Ben aynı yerdeyim canım tayinim zor çıkar :( aynı yer aynı sokak zor oluyo haliyle tek gitme ihtimail evlenerek ilerde burada yaşamak istemem

zuhal merak etme. başkası çıksa o yerler sana güzel anılar ile dolsa eskiyi inan çok hatırlamazsın. yada bende mi tuhaflık varya. hafızamı resetlenmiş gibi. adam ile ilgili anı filan hatırlamıyorum normalde. oturup düşünmesem yani aklıma gelmiyorrr

eski sevgilinin yeni kız arkadaşı olması ihtimali bile insanı bazen çileden çıkartıyo, hele ki eski eş ne kadar zordur tahmin edebiliyorum.burayı okuyup güçlü kadınları gördükçe moralim yerine geliyor :ssz:

:)doğru söylüyorsun canım bugün daha iyiyim.geçecek inş.Allah hekesin karşısına değerini bilecek yaşadıklarını unutturacak kişiyi çıkarsın inş.Artık hatırlamak dahi istemiyorumm tüm yaşanılanları unutturacak yeniden sevmek olacak ben onu bekliyorum olur mu???

Zuhal bugün iyi olmana sevindim.önceki konularını da takip etmiştim ama kısmet buna yazmakmis. Allahın izni ile hayırlı insanlar çıkar karşına.sen dileğini bütün tut canım.bugününe şükür öyle değil mi :)

eski sevgilinin yeni kız arkadaşı olması ihtimali bile insanı bazen çileden çıkartıyo, hele ki eski eş ne kadar zordur tahmin edebiliyorum.burayı okuyup güçlü kadınları gördükçe moralim yerine geliyor :ssz:

bence şöyle düşünmeli. şimdi adam adam olaydı zaten boşanmaya gerek görüp boşanıp, yada sevgiliysen ayrılmazdın. eee bana yar olmamış, insan olmamış, koca olmamış vs adam ömür böyü tek kalsa ne olur kalmasa ne olur. napim hayrını görmediğimi.. yani ben isterim evlensin mesela. evlensinde o evlilikde de bana ettiklerini Rabbim ona etsin. o zaman aklına geleyim ettimde buldum desin. yıktığı hayaller ve emekler gibi onunkide başına yıkılsın. şahsen ben isterim .. ohhhhhhhhhhhhhh derimmmmmmmmmm duysam ohhhhhhhhhhhhhhhh :32::32::32::32::32::32::32:

Konularınıza göz attım da 14 yıl evli kalmışsınız çocuğunuz varmıydı ?
Özel değilse neden ayrıldınız ?

Kayınvalidenizin de sizin yanınızda olmasını tebrik ettim doğrusu adaletli kadınmış

Hayır çocuğum yok.
Çok fazla detaylandırmadan şöyle söyleyeyim; ev arkadaşı gibi yaşadık son 10 yıl...

Evet kayınvalidem ve kayınpederim çok adaletli insanlar. Allah razı olsun onlardan.

zuhalcim;insanın kafası hep eskiye sarar normaldir..Bir süre sonra etkisi geçer,Yeni biri yok ya hayatında.Yeni biri girerse ozaman unutursun..Ben o sayede unuttum..O hayatına yeni gireni de unutmak zorunda kalır insan ayrı..
Bu arada boşandı diye görüşmeyi kesenler olmuş,nekadar cahilce:(
Kendi başlarına hiç gelmeyeceğine nasıl garanti veriyorlar?
Aptallık..
Ya benim arkadaşlarla aram biraz soğudu sanki boşanmadan sonra ,bundan mı acaba,ben mi anlamadım:)

Soğuma değil de dertlerimle ilgilenmediler;nasıl oldun deyip dönmediler hiç bir sıkıntımı söylediğimde..Burası bile hiç tanımadığım halde bana arkadaş gibiyken..

Buyüzden kırgınım içten içe onlara..

msj tekrarı.........................

Son düzenleme:

Iyi hissetmene sevindim.
Zaten eski esin cok cazip bir mal olsaydi bosanmazdin di mi :))
Karsina duzgun birisi cikar tabi ki, hayat herkese bir imtihan sunuyor ve bu imtihan genellikle sabir gerektiriyor. Sabirli ol, mutlaka sevecegin birisi cikar.

bence şöyle düşünmeli. şimdi adam adam olaydı zaten boşanmaya gerek görüp boşanıp, yada sevgiliysen ayrılmazdın. eee bana yar olmamış, insan olmamış, koca olmamış vs adam ömür böyü tek kalsa ne olur kalmasa ne olur. napim hayrını görmediğimi.. yani ben isterim evlensin mesela. evlensinde o evlilikde de bana ettiklerini Rabbim ona etsin. o zaman aklına geleyim ettimde buldum desin. yıktığı hayaller ve emekler gibi onunkide başına yıkılsın. şahsen ben isterim .. ohhhhhhhhhhhhhh derimmmmmmmmmm duysam ohhhhhhhhhhhhhhhh :32::32::32::32::32::32::32:

Ah canım amin Allah herkesin niyetine göre versin Rabbime hale inş. beni mumla aratsın.Tek tesellim bu 5 yılım gitti benim takılarımı yeni karısına taktı helal etmiyorum benim canım yandı ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onuu
evet bugün iyiyim neleri atlattım ben bunu da atlatıcam inş.msjlarınız çok önemliydi benim için kendime gelmeye başladım tşkler...

Back
X