Evlensen bir dert, evlenmesen bir dert.

canım umudunu yıtırme elbette sevebılecın bırılerı olacak .
yarın ne olacagımız ınan hıc bırımız bılmıyoruz .
evlenmek demek "butun herseyı basardım" demek degıldır .
erkende evlenebılrsın gec de.bunun ne onemı var
dogru bır evlılık olmadıkdan sonra .
ancak sunu da belırtmek ısterım kı ,35 yasından sonra
lıselıler gıbı pır pır olacagın bır ask yasayacagını sanmıyorum .
duygular degıl de ınsan o zaman daha cok mantıgına uyanı tercıh edıyor.
sevmedıgın bır adamla elbette evlılık olmaz ,ancak hoslantı
varsa neden olmasın.

35 ne ki ? yaş mı sanki.. Hiç de geç değil tam zamanı.. Keşke ablama bakmasaydım deme bence, bu yaptiğin fedakarlık evlenip çoluk çocuğa karişmaktan daha hayırlı.. yeğenlerine annelik yapmışsın anladiğim kadariyla.. inan bana harika bişey bu yaptiğin ! hiç keşke deme, elbette yüreğinin güzelliğinin bedelini fazlasıyla alacaksın.. Hiç bilmediğin hiç beklemediğin yerlerden neler kimler çıkar.. hayat mucizelerle dolu.. karamsar olacak veya kendini yaşlı hissedecek bi durum yok. Tam ideal evlilik yaşi bana göre 35..

Dogru diyorsun. Oyle cok yakisikli birini de aramiyorum. Beyinsel uyum benim icin cok daha onemli. Icindeki odunu cikartmayayim belli bir sure sonra:)

Kotu bir haberim var 3 ay sonra 36 olacagim:)) Simdiki aklim olsa soyle yapardim desemde yine aynisini yapardim eminim. Yegenlerimi evlatlik veremezdim. Yaptigim fedakarligin cok fazla farkinda degiller cunku anneleri onlar icin bir melek. Benim icin tam bir uvey anneydi. O hasta haliyle yediklerime, giydiklerime nerdeyse herseyime karisir ve bizimkilere ispiyonlardi. Okumami hic istemedi ama ben inadina okudum. Belki baska seyleri biraktim ama yapabilecegim tek sey okumakti. Ondan nefret etsemde rahatsiz oldugu icin hala gorusuyorum. Aslinda benim korkum evlenememek degil, yalniz kalmak. Belki bir gun bilemiyorum kismet...

ben sizin konunuza ve yorumunuza dayanarak yorum yaptim.
ben de yurt disinda yasadim bir sure farkliliklar cok fazla kultur gelenek gorenek vs.. tahmin edebiliyorum problemleri.
umarim hayirlisi ile karsiniza cikacaktir nasibiniz.

Istedigin yorumu yapabilirsin benim icin sorun yok. Umarim bir gun cikar.

Cok dua ettim. Buyu filan yaptilar dedim. Nazara cabuk gelirim ben ama bir yandan da sunu derim Allah istemiyorsa vardir bir bildigi.

Suan adaylar mi var acaba sevmesende acaba evleniyimde evli olayim diye ikilemde kaldigin? Yoksa olasiliklari mi dusunuyorsun.

Cevremdeki sevmeyip de yas itibariyle evleniyim deyip evlenenleri ikiye ayirabilirim. Bir kismi evliliklerini yurutemedi ozellikle bayan dayanamadi, kimi cocuklu siradan yasiyorlar ama aşk yok yuvalarinda. Yani hala esinin gozlerine bos bos bakiyorlar ve aşka tutkuya muhtaclar. Kisacasi cocuklari disinda mutlu degiller.

Bu tercih senin. Ama ben senin icin tutkulu aşk dolu bir evlilik dilerim. Cunku evliliginde sorunlar yasiyorsun ozellikle ilk uyum aylarinda ve inan sadece aşik oldugun icin kavgayi bile uzatamiyorsun.

Bir kitapta okumustum sanirim cok hosuma gotmisti su 3 soruyu sor damat adayi icin kendine

Ellerine bak omur boyu tutabilir misin o elleri
Gozlerine bak omur boyu bakabilir misin o gozleri
Dudaklarina bak omur boyu opebilir misin o dudaklari :)

Hic bir sey icin gec degil unutma yas hic bir seydir. senin yasinda olup evliligini bitirip ikinci evliligi bekleyenler var. Onlar icin bile gec degil. Cunku aşk her an kapiyi calabilir. Aşkin yeri ve zamani yok. Her sey kalbinize gore olsun

Sagol canim. Bana biraz geldiler de. Sokaktan adam cevirip evlenmeyi dusunuyordum:)) Sevmeden evlenmem, buyuk ihtimalle iki sene sonra Turkiye'ye donunce evlenebilirim. Adaylar bitti artik. Hoslanma kapasitem sifira inmis. Bir sure baska seylere odaklaniyorum. Sadece icimde bir sizi vardi onu da buraya yazinca rahatladim. Destek verenlerin oldugunu gormek guzel.

36 yaşında taş gibi hatunsundur cnm , çıtırsın daha, kadınlığın en güzel yaşları.. olacak inan, iste,bunu hak ettiğini bil ve gönülden iste, olacak hem de en güzeli

aslında hoşlanma sınırın sıfıra inmemiş, sadece içinde kırgınlıklar o kadar birikmiş ki bu da seni karamsarlığa itiyor, umut dolu ol, inan bana hiç beklemediğin yerlerden neler kimler gelir, ayakların yerlerden kesilir, biraz kafandaki olumsuz düşünceleri duygularu atmaya çaliş, kendini güzel şeylere hazırla ve bekle.. hayat mucizelerle dolu..

Ponza tasi filan mi:)) Bu arada yasimi hic gostermem gorenler tas catlasa 27 diyor. Iyi tarafim bu sanirim. Evet ablama cok kirginim ama hayatima da bakmam lazim. Keske gelse de ben de buraya yazsam ne guzel olurdu:))

6 yıldır görüştüğüm sevgilim yaklaşık 1 ay sonra askerden dönecek ve hayırlısıyla bu yıl kurban bayramından sonra nişan falan yapmayı düşünüyoruz,erkek arkadaşım ordulu bende eskişehirliyim evlenince haliyle orduya taşınacağım ailem bunca zaman bunu bilmesine rağmen görüşmemize karşı gelmedi ama anneme son zamanlarda ne zaman erkek arkadaşımdan bahsetsem bana ondan bahsetme diyo telefonda konuştuğumuzu duysun hemen araya girip bana iş verio kapatmak zorunda kalıorum zaten askerde olduğu için kısıtlı görüşüoruz.onunla ilgili herşeye mana buluo işine en başta...kendisi memur değil ama akrabalarıyla ortak limited şirketleri var orda muhasebe ve tahsilat işine bakıo 1000liradan biraz fazla maaş alıo,bende şuan asgari ücretle bi hastanede çalışıorum sekreter olarak çeyizimin büyük bölümünü tamamladım parada biriktirdim bi miktar.erkek arkadaşımında olursa Allah ın izniyle gelince ev alma planı var krediyle uzun vadede düşük taksitle...ben 2yıllık sosyal hizmetler mezunuyum orduya taşınınca önceliğim branşım olmak şartıyla iş bulup çalışacağım.bulamazsamda 5 yıldır özel sektörde çalışıyorum yine çalışırım sorun değil zaten evde oturamam.erkek arkadaşımı çok seviyorum kafamızda böle planlar yaptık oda çok istio artık evlenmeyi baya süredirde birlikteyiz ama annemin son zamanda böle davranması çok üzüyo beni çok kırıcı oluo bazen tahammül eetmekte zorlanıorum onu aşağılamasını anlamıorum özellikle iş konusunda...ki bizim evimizdede herkes asgari ücretle çalıştı hep..orduda geçim eskişehirden daha ucuz olduğunuda duydum geçinebilceğimizi düşünüyorum ama annemi ikna edemiyorum maddiyat çok önemli dio ama bu insan çok zengin olup beni dövüp sövedebilir.aldatabilir..Allah korusun hepsi olabilir bunları hesaplamıo.çok bunaldım tartışmaktan ne yapayım nolur akıl verin benim hayallerim var evlenip ehliyet alıcam araba alıcaz bana..:)ama annem engel oluo onu kırmak en son istediğim şey noluur yardım edin

Canım bi oturup annenle konuştunmu hiç.
Düşündüğü bişi olabilir.
Bu söylediklerini annenede anlatmalısın
Önemli olanın para değil huzur olduğunu uygun bi dille anlatabilirsin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…