Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ünlü bir giyim markasında görsel düzenleme uzmanı 17 yaşından beri calışıyor23 yasinda "asik bile olmadigi" sadece hoşlandigi insanla tum bunlari ve bu evliliği dusunme sebebi nedir?
23 yasinda iyi kariyer ne oluyor ne ara yapmis kariyeri?
23 degil 43 yaşinda ununu elemiş elegini asmiş sanki...
Bu kafayla gitsin otursun aile apartmaninda içi gecmis senin kuzenin.
Ünlü bir giyim markasında görsel düzenleme uzmanı 17 yaşından beri calışıyor
Ayyyy kız ne güldümAsla asla aile apartmaniymis yok kaynanamin alti çok iyi oturuum falan düşünmesin .kaynanaların içinden vahşi birşey çıkıyor çok pişman olur ... Ondan önce vazgeçsin. Işii yok geçim nasil olacak ? Baskıya gelebilir mi ne tur baski anlayamadim ? . 23 yaş erken hayatını yaşa gez toz . Kendini geliştir canin ne isterse onu yap. Acele etme![]()
Yani hakikaten bu kaynanaların genelinde neden ölesiye yırtılasıya şu gelinlere karşı kıskançlık ve düşmanlık var bende anlamıyorum.. Konu sahibesi sana gelirsem asla kabul etmesin kesinlikle tavsiye etmiyorum..Asla asla aile apartmaniymis yok kaynanamin alti çok iyi oturuum falan düşünmesin .kaynanaların içinden vahşi birşey çıkıyor çok pişman olur ... Ondan önce vazgeçsin. Işii yok geçim nasil olacak ? Baskıya gelebilir mi ne tur baski anlayamadim ? . 23 yaş erken hayatını yaşa gez toz . Kendini geliştir canin ne isterse onu yap. Acele etme![]()
Kuzenim 23 yasında iyi kariyeri olan bir kız. Suanda görüştüğü biri var ama cok kararsız. Çocuk 23 yasında suanda askerde, aileci yapısı var kıskanç baskıcı işide yok üniv mezunu. Evlenirlerse aile apartmanın oturcaklar. Kuzenim deli divane aşık değil ama hoşlanıyor cok kararsız kaldı. Benim tavsiyem geldiğinde hal ve hareketlerine bak ve aileden uzak bir yerde oturun diyorum. Tecrübeli hanımlar sizde fikir verün aile binasında yapabilirmi böyle karakterli bir insanla anlaiabilirmi??????
Yani hakikaten bu kaynanaların genelinde neden ölesiye yırtılasıya şu gelinlere karşı kıskançlık ve düşmanlık var bende anlamıyorum.. Konu sahibesi sana gelirsem asla kabul etmesin kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Çocuk 23 yasında suanda askerde, aileci yapısı var kıskanç baskıcı işide yok üniv mezunu. Evlenirlerse aile apartmanın oturcaklar. Kuzenim deli divane aşık değil ama hoşlanıyor cok kararsız kaldı.
İş::: yokKuzenim 23 yasında iyi kariyeri olan bir kız. Suanda görüştüğü biri var ama cok kararsız. Çocuk 23 yasında suanda askerde, aileci yapısı var kıskanç baskıcı işide yok üniv mezunu. Evlenirlerse aile apartmanın oturcaklar. Kuzenim deli divane aşık değil ama hoşlanıyor cok kararsız kaldı. Benim tavsiyem geldiğinde hal ve hareketlerine bak ve aileden uzak bir yerde oturun diyorum. Tecrübeli hanımlar sizde fikir verün aile binasında yapabilirmi böyle karakterli bir insanla anlaiabilirmi??????
İyi bir üniversiteden mezun olup iyi bir şehre atanıp yüksek lisans kazanıp ikinci ve üçüncü üniversitesini okuyordur belki. Aklıma bunlar geldi23 yaşında iyi bir kariyeri bana bir anlatır mısınız? Lütfen.![]()