Evlensin mi evlenmesin mi??? Tecrübeli hanımlar yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşkından ölse dayanılmaz. sadece hoşlanıyor diyorsunuz. Yol versin mümkünse öyle flört ettiğindeki gibi olmuyor herşey. Şimdiden bu yüzünü ortaya döken insanın daha neleri vardır da evlenince çıkar.

23 yasinda "asik bile olmadigi" sadece hoşlandigi insanla tum bunlari ve bu evliliği dusunme sebebi nedir?
23 yasinda iyi kariyer ne oluyor ne ara yapmis kariyeri?

23 degil 43 yaşinda ununu elemiş elegini asmiş sanki...
Bu kafayla gitsin otursun aile apartmaninda içi gecmis senin kuzenin.
Ünlü bir giyim markasında görsel düzenleme uzmanı 17 yaşından beri calışıyor

Yaşları çok küçük,birbirlerinden farklılar.Acele etmeye gerek yok.2-3 sene gerekirse tanısınlar birbirini.Mesela evlenmek değil,o evliliği saygı ve sevgi ile bir ömür sürdürebilmek

Dur yahu daha divane deli aşıklar hemen yuva kuramıyor çocuk daha iş yok güç yok bu ne acele.. aptallık etme sen bir Bihter ziyagil değilsin😂

Ünlü bir giyim markasında görsel düzenleme uzmanı 17 yaşından beri calışıyor

O ünlü markalarin çogu gorsel duzenleme "uzmani" diye direk lise mezunlariyla calisiyor zaten. 6 yildir calismasi gerekmiyordu o iş için. Kuzenin liseyi de bitirmediyse bilemeyecegim.

Ama mevzu bu değil, demek istedigim asil mesele daha yolun başinda, genç.
Evlenecekse de aşik olsun, asik degilken bu yasta evlenmenin alemi yok, yaşini basini almiş insanlar gibi bir degisik bir kafaya girmiş niyeyse.

Asla asla aile apartmaniymis yok kaynanamin alti çok iyi oturuum falan düşünmesin .kaynanaların içinden vahşi birşey çıkıyor çok pişman olur ... Ondan önce vazgeçsin. Işii yok geçim nasil olacak ? Baskıya gelebilir mi ne tur baski anlayamadim ? . 23 yaş erken hayatını yaşa gez toz . Kendini geliştir canin ne isterse onu yap. Acele etme :işsiz:
Ayyyy kız ne güldüm😂😂kaynanaların içindwn vahşi birşey çıkıyor..harikaydı

Asla asla aile apartmaniymis yok kaynanamin alti çok iyi oturuum falan düşünmesin .kaynanaların içinden vahşi birşey çıkıyor çok pişman olur ... Ondan önce vazgeçsin. Işii yok geçim nasil olacak ? Baskıya gelebilir mi ne tur baski anlayamadim ? . 23 yaş erken hayatını yaşa gez toz . Kendini geliştir canin ne isterse onu yap. Acele etme :işsiz:
Yani hakikaten bu kaynanaların genelinde neden ölesiye yırtılasıya şu gelinlere karşı kıskançlık ve düşmanlık var bende anlamıyorum.. Konu sahibesi sana gelirsem asla kabul etmesin kesinlikle tavsiye etmiyorum..

Kuzenim 23 yasında iyi kariyeri olan bir kız. Suanda görüştüğü biri var ama cok kararsız. Çocuk 23 yasında suanda askerde, aileci yapısı var kıskanç baskıcı işide yok üniv mezunu. Evlenirlerse aile apartmanın oturcaklar. Kuzenim deli divane aşık değil ama hoşlanıyor cok kararsız kaldı. Benim tavsiyem geldiğinde hal ve hareketlerine bak ve aileden uzak bir yerde oturun diyorum. Tecrübeli hanımlar sizde fikir verün aile binasında yapabilirmi böyle karakterli bir insanla anlaiabilirmi??????
Mune Mune abla sitenin gelişmesi adına ben de web tasarımla ilgili bir bacınız olarak "bas tekmeyi gitsin" butonu koyup şu konuya da basmak isterim. Uygun mudur?

Bazen insan dünya çok güzel biraz keder sıkıntı istiyorum. Diye kaşınıyor olsa gerek

Yani hakikaten bu kaynanaların genelinde neden ölesiye yırtılasıya şu gelinlere karşı kıskançlık ve düşmanlık var bende anlamıyorum.. Konu sahibesi sana gelirsem asla kabul etmesin kesinlikle tavsiye etmiyorum..

Evli değilim ama birlikte oturup mutlu olan görmedim bacım genelde sorunlu 😁 oğullarını kıskanıyor mu artık gelini mi çekemiyorlar ne bazılarıda çok iyi oluyor tabi onlarda var bu hayatta hakkını yemeyelim :halay:

Aile apartmanı bence olur ,ama giriş kapısı gizli olmalı,tünel kazılıp salondan çıkılabilir ve ya bacadan ...artık tercih sizindir...

Çocuk 23 yasında suanda askerde, aileci yapısı var kıskanç baskıcı işide yok üniv mezunu. Evlenirlerse aile apartmanın oturcaklar. Kuzenim deli divane aşık değil ama hoşlanıyor cok kararsız kaldı.

Lütfen kendi yazdığınızı bir daha okuyun. Hadi erkekleri genelde askerliğini tamamlamadan işe almak istemiyorlar, iş bulunur. Ama aileci erkekle olmaz, baskıcı erkekle olmaz. Mümkün değil. Evlenenler çok aşık oldukları için bu hataya düşüyorlar. Ortada böyle bir durumda yok. Aile apartmanında oturma baskısı sadece bir başlangıç. Tavsiyem kuzeniniz direkt konuşmayı kessin.

23 yaşında iyi bir kariyeri bana bir anlatır mısınız? Lütfen. 🙏🏻

Kuzenim 23 yasında iyi kariyeri olan bir kız. Suanda görüştüğü biri var ama cok kararsız. Çocuk 23 yasında suanda askerde, aileci yapısı var kıskanç baskıcı işide yok üniv mezunu. Evlenirlerse aile apartmanın oturcaklar. Kuzenim deli divane aşık değil ama hoşlanıyor cok kararsız kaldı. Benim tavsiyem geldiğinde hal ve hareketlerine bak ve aileden uzak bir yerde oturun diyorum. Tecrübeli hanımlar sizde fikir verün aile binasında yapabilirmi böyle karakterli bir insanla anlaiabilirmi??????
İş::: yok
Aşk::: yok
Eşe bağlı olma potansiyeli::: yok
Ayrı ev::: yok
Güven-sağlıklı bir ilişki yok::: yok

Sizce de yapması gereken belli değil mi? Çok istiyorsa sırf hoşlandım diye evlensin. Sonra kadınlar kulübü yeni üyeler edinir boşanmak istiyorum diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X