Evler niye bu kadar pahali:(((

Senin adına çok sevindim cnm ınsallahh darısı basima bn hergün dua ediyorum olumsuz çıkıyorum bkr ken olmuyoda:KK43:

Canim inan bizimde hemen olmadi bir ara durmadan internetten ev bakiyordum umidimde yoktu. Bir yil ev aradik. Umidini kaybetme. Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin insallah.

ev konusunda benim umudum yok kızlar.
kredi çeksek 2 kişi çalışarak zor öderiz aylık ödemeleri.
ki evler çok ama çok uçuk...
bir de ben işimden ayrılmak istiyorum...
başımızı sokacak bir ev olsun da artık varsın kira olsun sağlık olsun..

cidden uçtu fiyatlar.
eğer bir miktar birikiminiz varsa, toki başakşehir de 7500 konut yapacak. onlara başvurmayı düşünür müsünüz?

Dün gördüm haberlerde. Şu anda 100 bin tl krediye 6 ayda 20bin tl faiz işliyormuş. :KK57:

Bu belirsizlik banka-satıcı-emlakçının işine geliyor işte.

Biz 2 sene önce ev bakarken karanlık bahçe katlarına 120bin istiyorlardı.
Bizim şansımız faizlerin çok düştüğü zamana denk geldi.

Bence şimdi bekleyin. Zaten her zaman yaz dönemi ev fiyatların arttığı zamanlardır.

eşinin ailesiyle mi yaşıyorsun?
Bakma sen onlara canim bizde ariyorduk gidip bakalim dedik taa cehennemin dibine goturdu emlakci bizi metroya otoyola uzak ulasim sıkıntılı yerler.
Eslemimbebem Eslemimbebem bu arada annemler 1 senedir 120 130 bin arasi bahce katinada razilar ev bakiyorlar ama bulamiyoruz. Olanlarda harebe gibi. Bizde bpasa esenler gaziosman pasaya bakiyoruz.:(

Hiç pesinat tapu masrafi yok para yok:KK43:
toki genelde peşinat olarak 20-30 bin tl istiyor. sonra 10 yıl boyunca taksit ödüyorsun, 6 ayda bir enflasyona göre zam geliyor taksitlere.
biz 15 bin tl peşinat yatırdık, ilk 450 Tl ile başlamıştık, 3 yılda 650 tl ye çıktı taksitler. toki her yıl indirim kampanyası yapıyor % 20 oranında. bizim de elimize nakit geçti, borcu kapadık. ev bize 140 bin tl ye mal oldu.

Artık evler 200 250 bin liradan başlıyor şöyle güzel diyebileceğiniz sıfır daireler.Aklım almıyor.Herkes bu kadar parayı nereden buluyor?Bir tek biz miyiz bu kadar parası olmayan acaba???

Bence de kışı bekleyin. Bizim ocakta 200e girdigimiz eve karsi komsu nisanda 260a girdi. Bu biraz enteresan bir ornek ama yine de fark eder. Bir de saadetderede , Toriumun arkasinda evler var fiyatlar uygun

Hiç pesinat tapu masrafi yok para yok:KK43:
Ev alacaksınız şimdi almayın kişi bekleyin faizler yüksek suan seçim sonrasını bekleyin.
Okullar kapanirken ve açılırken ev bulmak gerçekten zor oluyor o yüzden en iyisi kış dönemi.
Ev almak için peşinatta gerek %25 ayrıca tapu masrafı vs.

Burda site içinde olmayan hiç bir özelliği olmayan 4 oda bi salon ev 600 bin millet de kapış kapış alıyor anlamıyorum

Dün gördüm haberlerde. Şu anda 100 bin tl krediye 6 ayda 20bin tl faiz işliyormuş. :KK57:

Bu belirsizlik banka-satıcı-emlakçının işine geliyor işte.

Biz 2 sene önce ev bakarken karanlık bahçe katlarına 120bin istiyorlardı.
Bizim şansımız faizlerin çok düştüğü zamana denk geldi.

Bence şimdi bekleyin. Zaten her zaman yaz dönemi ev fiyatların arttığı zamanlardır.
Ayyy 20 bin mi o ne ya

toki genelde peşinat olarak 20-30 bin tl istiyor. sonra 10 yıl boyunca taksit ödüyorsun, 6 ayda bir enflasyona göre zam geliyor taksitlere.
biz 15 bin tl peşinat yatırdık, ilk 450 Tl ile başlamıştık, 3 yılda 650 tl ye çıktı taksitler. toki her yıl indirim kampanyası yapıyor % 20 oranında. bizim de elimize nakit geçti, borcu kapadık. ev bize 140 bin tl ye mal oldu.
Aaa ne güzelmiş ya hayırlı olsun cnm

Ev alacaksınız şimdi almayın kişi bekleyin faizler yüksek suan seçim sonrasını bekleyin.
Okullar kapanirken ve açılırken ev bulmak gerçekten zor oluyor o yüzden en iyisi kış dönemi.
Ev almak için peşinatta gerek %25 ayrıca tapu masrafı vs.
Onlar olsa rahat olcaz bide tamamına kredi lazim

Back
X