Evlerden Biri Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Haziran ayında ekrana veda edecek olan "Adını Feriha Koydum" dizisinin Hande'si Ceyda Ateş, bu kez yazlık bir mahalle projesinde rol alacak.

Ateş'in başrolünü oynayacağı ve haziran ayında Star TV'de ekrana gelecek olan dizinin adı "Evlerden Biri"... Bahadır İnce'nin yönetmenliğini yapacağı dizinin yapımcılığını Koliba Film üstleniyor. Bir mahallede yaşanan acı - tatlı olayların ekrana aktarılacağı dizide Ceyda Ateş'in annesini Mehtap Bayri oynayacak. Usta oyuncu Şemsi İnkaya'nın da ana karakterlerinden birini canlandıracağı dizi için Ateş, "Adını Feriha Koydum" için sarı yaptırdığı saçlarını siyaha boyatacak.

Adını Feriha Koydum'dan ayrılan Ceyda Ateş, yeni dizisinde başrolde...

Özgür Çevik ve Ceyda Ateş'in başrollerini oynacağı ‘Evlerden Biri’ çok yakında başlayacak.

Türk Edebiyatı’nın ölümsüz eserlerinden biri daha dizi oluyor: ‘Evlerden Biri’.

Yönetmenliğini Bahadır İnce’nin üstlendiği, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı dizide Özgür Çevik, Ceyda Ateş, Şemsi İnkaya ve Mehtap Bayrı rol alıyor. Orhan Kemal’in aynı adlı eserinden ekranlara uyarlanan ‘Evlerden Biri’ çok yakında Star’da başlayacak.

Ceyda Ateş, son olarak Adını Feriha Koydum dizisinde kötü kadın karakteri ile akıllara kazınmıştı. Ceyda Ateş'in yeni dizideki performansı hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Acun Ilıcalı Survivor'da aklandı! Merve Büyüksaraç şimdi ne yapacak? Benzemez Kimse Sana'ya Asena'nın parçalanan elbisesi damga vurdu Samanyolu Haber kanalının sosyal medya başarısı dikkat çekti Adını Feriha Koydum'dan ayrılmasına sebep olan dizi yakında başlıyor Popstar ekrana bomba gibi dönüyor! Jüriye yeni bir ünlü daha katıldı Yavuz Bingöl ve Ece Uslu'nun başrolündeki dizi ekrana dönüyor Birbirlerinden ayrılamayan dizi oyuncularının hikayesi okumaya değer Nehir Erdoğan ilk dizilerinde öyle karakterler canlandırmış ki; şaşırtıcı İşler Güçler'i sevdiyseniz setten özel bilgileri okumadan geçmeyin Hayranları Hazal Kaya'nın yeni dizisini büyük bir merakla bekliyor Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinççi'nin bu fotoğrafı her çifte örnek Ayşe Özyılmazel annesine fena patladı ama hiç de iyi yapmadı!

ya bişi dicem hani feriha bu yaz bitecekti gene sezon finali yaptılar ne iş acaba:44:

Bu kızı farklı bir rolde görmek degisik olacak. Fragman güzel, Ceyda güzel :16: Sacları cok yakısmıs..
Özgür cevik cok farklı geldi gözüme, eski yakısıklılıgı yok sanki :ssz:

Zatenn dizide Halil de var Üvey Baba'dan, o adam benim hafızamda önemli bir yer edinmiş.. Onu izlemek keyifli olacak. :52:

Bu kızı farklı bir rolde görmek degisik olacak. Fragman güzel, Ceyda güzel :16: Sacları cok yakısmıs..
Özgür cevik cok farklı geldi gözüme, eski yakısıklılıgı yok sanki :ssz:

Zatenn dizide Halil de var Üvey Baba'dan, o adam benim hafızamda önemli bir yer edinmiş.. Onu izlemek keyifli olacak. :52:

Katılyıorum tam anlatmışsın yazacaklarımı..:D

Ohh be sonunda Özgür Çeviği bır projede gormus oluyoruz ..
Umuyorum mantıklı guzel uzun soluklu bır dızı olur da bızde keyıfle ızlerız ..

Ama Ceyda Ateş bana gore yanlıs bır seçim olmus zira eski dizisinde fragmanlarda bıle gormekten gına gelmıstı şimdi yine ekranlarda olması yanlıs bır tercıh ..
Soyle sıcak - temiz bir aşk , samimi komsulukların oldugu sıcah bır dızı beklıyorum..

Fragmanı bugün gördüm. Etkilendim. Diziyi izler miyim, tabi ki hayır. Ama fragman çok güzel olmuş.
Müziğe bittim ayrıca. O da çok güzel.

Şemsi İnkaya ve ÖZGÜR ÇEVİK için izlerim
dizinin son fragmanı çok hüzünlüydü :ssz:
güzel bir diziye benziyor :31:

canım bnde bekliyorum bence çok kaliteli bi diziye benziyor, tutarmı inşallah tutar...Bakalım izleyincede aynı şeyleri düşünücekmiyim ama ben sabırsızlıkla bekliyorum:)

Bende merakla bekliyorum bugun baslayacakmış...
Oyuncuları cok begendim, hele o adam Üvey Baba'daki halini tekrar hafızalarda canlandıracakmış gibi duruyor.
Ceyda Ates'i sevmem pek ama ilk tanıtımından beridir kıza bi sempati duymaya basladım nedense :ssz:

Kimse tanıtım eklemedi gec de olsa ekliyorum... Fragman müzigi cok güzel, dizi entriklarla dolu olacakmış hissi veriyor. :23::23:

[video=youtube;8h6vv_rj6GQ]http://www.youtube.com/watch?v=8h6vv_rj6GQ&feature=related[/video]

[video=youtube;VGNI9Vofcmc]http://www.youtube.com/watch?v=VGNI9Vofcmc&feature=related[/video]

Evlerden biri kitabını okuyan var mı ?? Ceyda Ateş'in röportajını okudum.Kitaba göre Şemsi inkayanın da gözü olacakmış onda :53:

ben diziyi çok beğendim umarım yeni yayın dönemindede tutan yapımlardan biri olur,ceydanın saç rengini çok beğenmedim aslında sarı daha çok yakışıyordu sanırım daha masum gözükmesi için kumral yaptılar:12:

kızlar bir de size soruyum dedim bu erdal çok yakışıklıyım diye geziyoya kasıntı sizcede öylemi mis gibi efendi iskender varken ne buluyo kızlar bu sapık erdalda ?

evet ya bencede erdal hiç yakışıklı değil yılışık cıvık cıvık bişey,:37:
iskender daha yakışıklı :16:fakat bu dizide çok sönük gibi:26:

Back
X