Evlerden Biri Star Tv

erdalın sadece gözleri güzel ama oda güzel bakmadıktan sonra ne anladım ben o gözden...ben iskender taraftarıyım sevdim bu diziyi :)

ben izledim.. güzel bi diziye benziyor. kaliteli gibi.. özgür çeviğin oyunculuğunu ve dizideki karakterini beğendim..

Evlerden Biri ekranda..
Tam olarak bakamadım ama özgür çevik yaşlanmış mı ne olmuş ona daha yakışıklıydı :) Ceyda ateşte çok masum olmuş hiç üniversite görmedim dedi baktım yine Beykent üniversitesi kapısında :) orası garip olmuş bence

bide bnm anlamadığım şu yaşlı başlı adam küçücük kıza nası bakar ya bide umutlu umutlu utanmadan...sinir oldum

Tek beğenmeyen benim galiba ..
Çok karışık ve yapay geldi bana nedense.
Mahalledeki herkez mi sapıktır ? oturmus kahvedekıler mahallenın kızlarını kesıyor ..
Var mı boyle bısey ya .. babaları yasında adamlar..

Sonra hikaye çok klasık , saf bir delikanlı , mahallenin güzel kızına aşık ama kız onun farkında değil
Eminim ilerleyen bolumlerde kız hamıle kalır,hayatı kararır falan özgür çevik de ona kol kanat gerer..

Özgür Çevik , yabancı damattan sonra secımlerı hep yanlıs oldu nedense.
Tutmayacagını dusunuyorum.İnşallah yanılırım.

ben son zamanlarında yakaladım diziyi bitmesine az kalmıştı ama beğenmedim zaten başrolde ki kızı hiç sevmiyorum itici geliyor bana mimikleri tavırları falan:19:

minik kuzenim bize geldigi icin onunla oynamaktan seyredemedim ki, cok merak ediyordum basladım bile seyretmeye :36:

ben pek beğenmedim kızn annesi çok tuhaf ya kızı yaşındaki erkeğe yılışıyor ediyor ama erdal sönük kaldı kadının yanında:9:

ceyda ateş çok tatlı kız ya ama saç rengi hiç yakışmamış.ayla desen pekde dost değil yani..erdalın ne olduğunu bildiği halde kızı uyarmıyor.

Malesef beklentimi pek karsılayamadı,izlerken sıkıldım. Ama olaylar nasıl gelişecegini merak ettigimden bir kac bölüm daha izleyebilirim.
Ceyda Ateş'i izlerken sanki Hande birden hortlayacak sandım, göz devirmeleri ve mimikleri hic değismemis. Yapmacık durmus.

İskender, ezik yetismis tip. Bence sonradan toparlanacak o.:23:

Erdal, sıcak degil. Pek sevmedim. :ssz:

Gel gelelim, Lemaan'a :1: bu kadını cok begenirim. Cilveli ve işveli halleri cok komikti. :52:

Bizim Halil, halen aynı Halil. İşte bunu sevdim. :21:

özgür çevik rolünün hakkını veriyor:46::46:o nasıl masum saf bir duruştur :31::31:
erdal dizideki her bayanı etkilemiş bu topiği etkilememiş sadece :1::1::1::1:ben erdalı yakışıklı bulmadım aman aman bir çocuk değil :19::19:
diziye gelince mahalle dizisi olmasına rağmen o samimiyeti o sıcaklığı vermedi ilk bölümden :31::31::31::31::31:

Kizlar erdal dizide sapikmi?

Ben diziyi begendim esimle severek izlirouz

erdal kızlara düşkün :1::1:behlülü model almış kendine :1:
dizide baba , babanın arkadaşı ,komşularda bir tuhaf hepsi erdal zihniyetli :18::18::18:
ablada annede bir garipti :27:ablanın tatlıyı löp löp yemeside ayrı olaydı :27::27:
dizide iki saf iskender ve nursen sadece :27:

bir dizinin ılk bölümünden bellı olmaz nasıl olacagı yaz dönemınde tvde seyredılcek birsey olmadıgından hıc degılse tanıdık oyuncuların oldugu bır dızı olması güzel oldu yenı sezon dızılerıyle kapısabılırmı hyangı dızının yayaın saatıne denk gelır bılemıcem ama tutan bır dızıyle aynı saate koymazlar herhalde dizide herkes sapık sevmedım demısler kitabın konusu böyleyse yapımcıalr ne yapsın ötekı dızılerde yokmu böyle sapkınlıklar kanunı önüne gelenı götürüyor oan laf söyleyen yok ama :)

ben de pek beğenmedim..daha doğrusu hiç bir şey anlamadım.konusu ne şimdi onun ?? en azından ilk bölümde bi mantık çıkmalıydı ortaya

ben sevdim şimdilik diziyi ve akşamı bekliyorum izlemek için...çabuk soğuyorum dizilerden bakalım bu ne kadar sürücek ama başarılı yinede:)

Back
X