Evlerden Biri Star Tv

ya ben bu kız ÇOK üzlyrm. erdal salağı böyle üzecek mi hep bunu. bağladı dizi beni ya kendne

ya tekrarı oluyor mu bide dizinin annem erkn uyuyor kacırıyor sureklı

bu nursenle iskender ne zaman yakınlaşacaklar acaba çünkü gerçeği bu şekilde romanın sabırsızlıkla bekliyorum bu erdal çekilir dert değil yoksa...

dizinin bugün olduğunu unuttum ya çok üzüldüm kaçırdığım için,tekrarı ne zaman acaba bilen varmı

dizideki herkes sapık ya

erdal ayrı nursenin annesi ayrı erdalın babası ayrı erdalın babasının arkadaşı ayrı nursenin arkadaşı ayrı nursene yazan zengin adam ayrı

evlerden biri yerine sapıklardan biri deselermiş

Bu ceyda ateş nasıl fit ve güzel bir kızdı ne hale gelmiş çok kilo almış feriha ya dönmüş resmen:)

ya bana dizi çok sıkıcı geliyor gidişat sıkıcı yani ama annem sevdi diziyi izliyoruz :D

diziyi beğendim.birçok yoruma katılıyorum.gerçekten sapıklıklar var.yalnız gerçekte bunlardan daha fazlası var.en sevmediğimde kim biliyor musunuz.babanın kahvedeki arkadaşı.diğerlerinden daha sevimsiz geliyor bana.çünkü diğerlerinin öyle ya da böyle güvenecekleri bir yönleri var.o nursele göz koyan sapık parası var gücü var falan.nurselin annesi yaşına rağmen tavladı çocuğu.gerçi gözü açılmış olsaydı yapamazdı.yalnız bu adam kendi ezikliği ni saklamak adına kızı yaşındaki bir kıza iftira attıyor.insanları evden kov diyor.evi olsa kızı alacakmışta.sonra aşkını doyasıya yaşıyacakmış.erdal tam bir tuhaf.nasıl avukat olacak.avukat dediğin gözü açık olur.ya 36 yaşındaki bir kadın benim yaşımda bir çocukla ne yapar.bu akşamdaki bölümdenursele takık adam dedi ya zaten başkalrı olduğu belli yani.her şeyi bırak evde ailem ve kızı varken gece yanıma geliyor demez mi insan yaa....

yaşlı adamlar genç kızlara asılıyor,nursenin annesi genç çocukla beraber oluyor ,hele o mahmutun nursene saldırması falan çok iğrençti,hiç kendi yaşıtıyla aşk yaşaya birisi çıkmayacak sanırım bu dizide:36:

acun stara geliyormuş 2 gün yetek sizsiniz 1 gün şarkı yarışması adını unuttum o olacakmış.
işler güçler,ibreti ailem,evlerden biri 1-2 daha dizi isimleri yazıyordu nette bulamadım kalkıyormuş.

acun stara geliyormuş 2 gün yetek sizsiniz 1 gün şarkı yarışması adını unuttum o olacakmış.
işler güçler,ibreti ailem,evlerden biri 1-2 daha dizi isimleri yazıyordu nette bulamadım kalkıyormuş.

Yaa işler güçlerle,Hayatımın rolü yayından kaldırılmasın:(

bir kaç gün önce msnde yazıyordu sizin için bulmaya çalıyorum yazıyı:10:

Back
X