Adını Feriha Koydum'dan ayrılan Ceyda Ateş, yeni dizisinde başrolde...
Özgür Çevik ve Ceyda Ateş'in başrollerini oynacağı Evlerden Biri çok yakında başlayacak.
Türk Edebiyatının ölümsüz eserlerinden biri daha dizi oluyor: Evlerden Biri.
Yönetmenliğini Bahadır İncenin üstlendiği, müziklerini Fahir Atakoğlunun yaptığı dizide Özgür Çevik, Ceyda Ateş, Şemsi İnkaya ve Mehtap Bayrı rol alıyor. Orhan Kemalin aynı adlı eserinden ekranlara uyarlanan Evlerden Biri çok yakında Starda başlayacak.
Ceyda Ateş, son olarak Adını Feriha Koydum dizisinde kötü kadın karakteri ile akıllara kazınmıştı. Ceyda Ateş'in yeni dizideki performansı hayranları tarafından merakla bekleniyor.
Acun Ilıcalı Survivor'da aklandı! Merve Büyüksaraç şimdi ne yapacak? Benzemez Kimse Sana'ya Asena'nın parçalanan elbisesi damga vurdu Samanyolu Haber kanalının sosyal medya başarısı dikkat çekti Adını Feriha Koydum'dan ayrılmasına sebep olan dizi yakında başlıyor Popstar ekrana bomba gibi dönüyor! Jüriye yeni bir ünlü daha katıldı Yavuz Bingöl ve Ece Uslu'nun başrolündeki dizi ekrana dönüyor Birbirlerinden ayrılamayan dizi oyuncularının hikayesi okumaya değer Nehir Erdoğan ilk dizilerinde öyle karakterler canlandırmış ki; şaşırtıcı İşler Güçler'i sevdiyseniz setten özel bilgileri okumadan geçmeyin Hayranları Hazal Kaya'nın yeni dizisini büyük bir merakla bekliyor Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinççi'nin bu fotoğrafı her çifte örnek Ayşe Özyılmazel annesine fena patladı ama hiç de iyi yapmadı!