Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunların çok güzel olduğunu düşünüyodum zaten.senin eklediklerini görünce de fikrim pekişti.odaların havasını değiştiriyor.emeğine sağlık
Harika ellerine sağlık bende salona yaptım tek duvarda güel duruyor abartınca hoş olmuyor bir arkadaş 3 duvara yapmış aynı model ama çok kötü geldi bana.Oğlumun odasınada bahçe modeli yaptım elma ağacı mantarlar kuşlar falan bi set bulmuştum.Odasıda çileğin kaydıraklı modeli var ya park gibi oldu oda.Ben çok seviyorummmmmm bunları
peki kızlar bu sticleri duvardan sökmemiz gerektiğinde duvar boyası zarar görüyor mu?
bilginiz varmı bu konuyla?
sevgiler
KIZLAR BUNLAR İSE DUVAR PANO STİCKER ARTIK EVLERDE TABLO YERİNE BUNLAR KULLANILIYOR
FİYATI 44 YTL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bunlara bayıldım..
ben stickerları çok seviyorum
ama ithal duvar kağıtları daha güzel duruyor bence...yerimseniben
duvardan çıkarmak istediğimiz zaman nolcak, badana yapamıcazmı o duvarı
aaaa ben bayılıyorum ama burda bulması imkansız malesefff..
Eve çok farklı bit hava katıyor, inş. ben evimede kullanmayı düşünüyorum bulabilirsem tabiki.[/QUOT
size katılıyorum cidden çok hoş modern yapıyo evleri denemeye değer bence antalya gibi bi yerde bulursunuz gibi geliyo araştırmak lazım
Harika ellerine sağlık bende salona yaptım tek duvarda güel duruyor abartınca hoş olmuyor bir arkadaş 3 duvara yapmış aynı model ama çok kötü geldi bana.Oğlumun odasınada bahçe modeli yaptım elma ağacı mantarlar kuşlar falan bi set bulmuştum.Odasıda çileğin kaydıraklı modeli var ya park gibi oldu oda.Ben çok seviyorummmmmm bunları[/QUOT
teşekkür ederim... ewet tek duvarda güzel duruyo zaten resimdekilerde de hep tek duvar çalışılmış sizde güle güle kullanın..burda resimleri görmek isteriz uygun olursa tabi bekliyoruz sizden resimm :))