Evlere Değişik Bir Tat Katan DUVAR STİCKER ları

Sizce duvar stickerları evin görselliği açısından şık ve estetik duruyormu?

• Ankete Katılan
    120
  • Anket Kapalı .
KIZLAR BUNLAR İSE DUVAR PANO STİCKER ARTIK EVLERDE TABLO YERİNE BUNLAR KULLANILIYOR

FİYATI 44 YTL

626728125za0.jpg

475205949fj9.jpg

1311903982qf5.jpg

560019617uo1.jpg

692010187pn0.jpg

332659933ge3.jpg

1282009220gu8.jpg

Son düzenleme:
bu ayna olayına bayılıyoum ve 2 yıl önce bunu söyledim eşime ama inatla karşı çıktı hatta bunun için kavga bile ettiydik sonra bende inatlaştım ve yapmadım şimdi bu resimleri göstereceğim en kısa zamandada uygulayacağım paylaşım için teşekkürler

peki kızlar bu sticleri duvardan sökmemiz gerektiğinde duvar boyası zarar görüyor mu?
bilginiz varmı bu konuyla?
sevgiler

Harika ellerine sağlık bende salona yaptım tek duvarda güel duruyor abartınca hoş olmuyor bir arkadaş 3 duvara yapmış aynı model ama çok kötü geldi bana.Oğlumun odasınada bahçe modeli yaptım elma ağacı mantarlar kuşlar falan bi set bulmuştum.Odasıda çileğin kaydıraklı modeli var ya park gibi oldu oda.Ben çok seviyorummmmmm bunları

Harika ellerine sağlık bende salona yaptım tek duvarda güel duruyor abartınca hoş olmuyor bir arkadaş 3 duvara yapmış aynı model ama çok kötü geldi bana.Oğlumun odasınada bahçe modeli yaptım elma ağacı mantarlar kuşlar falan bi set bulmuştum.Odasıda çileğin kaydıraklı modeli var ya park gibi oldu oda.Ben çok seviyorummmmmm bunları

lara resimlerini koyarmısın oğlunun odasının merak ettım.

peki kızlar bu sticleri duvardan sökmemiz gerektiğinde duvar boyası zarar görüyor mu?
bilginiz varmı bu konuyla?
sevgiler

duvardan çıkınca duvarı kaldırmıyo fakat nasıl tablo asarsın duvarda belli zaman sonra iz kalır buda aynen öyle oluyo ama kesinlikle değer.. bende salonuma kocaman bi ağaç yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim herkese çok şık duruyo .yerimseniben

harikaaa...tek kelime ile...

ama ben anca emeklilikte yani kendi evimde bunu yapabilirim:(yıllllaaar sonraaa yaniiii...

internetten bulduğum stickerlar hakkında bilgiler arkadaşlar

Duvarsticker nerelere uygulanır?
Duvar sticker, kuru ve temiz olmak şartı ile her türlü duvar, ayna, beyazeşya, laptop kapakları, çerçeveler, bardak, cam, kapı, mobilya, ve her türlü aksesuara çok basit bir şekilde uygulayabilirsiniz!

Duvarlara
duvarınızın temiz ve kuru olması gerekir.kabarmış nem almış duvarlaya uygulanmaması tavsiye edilir.
Yeni boyanmış duvarlarda sticker uygulanmadan önce boyanın tam olarak kuruması için 10-15 gün beklenmelidir

Banyo
Banyolarda uygulanacak yüzeyler kireç ve sabun kalıntılarının temizlenmesi ardından uygulanmalıdır..
.
Kullanmayın!
Microdalgalarda ve ısı yayan cihazları kaplamakta kullanmayın.
.Sadece sıvalı olan üzerinde kullanılmaz.
Teknelerin sürekli tuzlusuya maruz kalan alt yüzeylerinde kullanmayınız..
NOTE: Stickerlarımız leke tutmaz ve silinebilir özelliktedir.

Duvara uygulamak için bir yapıştırıcıya ihtiyaç varmı?
Duvar stickerlerimizin hiç bir türünü uygulamak için exstra bir solüsyona veya yapıştırıcıya ihtiyaç yoktur!

Duvar stickerler kesilmiş hazır haldemi gelecek bizmi keseceğiz?
Duvar stickerler kesilmiş ve duvara uygulanmasını kolaylaştıran taşıyıcı transfer plastiği ile tarafınıza yollanır.

sitickerin nasıl uygulandığını adım adım detaylı olarak görmeniz için hazırlamış olduğumuz videomuza NASIL UYGULANIR ? linkimizden ulaşabilirsiniz.

Özel sipariş verebilirmiyim?
Evet. Herhangi bir resim, fotoğraf veya yazıyı duvar sticker olarak hazırlatmak için bize ulaştırabilirsiniz. yolladığınız görsel tarafımızdan basıma uygunluğu tarafımızdan kontrol edilip. basım sonrasında nasıl görüneceğini gösteren çalışma tarafımızdan ÜCRETSİZ olarak hazırlanıp size gösterilebilir. bunun için canlı destek mailimiz olan destek@duvarsticker.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Sticker çıkartılıp tekrar kullanılabilirmi ?
Hayır. Stickerler uygulandığı duvara kendi yapışkanını aktardığından çıkartmanız sonrasında yapışkan özelliğini yitireceğinden tekrar uygulamanız mümkün değildir.

Duvar stickerler hangi malzemeden üretilir ve ömrü nedir?
Duvar stickerler plastik alaşımlı vinyl malzemeden üretilirler. materyal üreticisinin vermiş olduğu malzeme ömrü açık alanlarda 6 YIL iç alanlarda ise SINIRSIZDIR.

Harika ellerine sağlık bende salona yaptım tek duvarda güel duruyor abartınca hoş olmuyor bir arkadaş 3 duvara yapmış aynı model ama çok kötü geldi bana.Oğlumun odasınada bahçe modeli yaptım elma ağacı mantarlar kuşlar falan bi set bulmuştum.Odasıda çileğin kaydıraklı modeli var ya park gibi oldu oda.Ben çok seviyorummmmmm bunları[/QUOT

teşekkür ederim... ewet tek duvarda güzel duruyo zaten resimdekilerde de hep tek duvar çalışılmış sizde güle güle kullanın..burda resimleri görmek isteriz uygun olursa tabi bekliyoruz sizden resimm :))

cok sıklar..
evın havasını degıstırıyor resmen şakkıdı

Back
X