Evlere Değişik Bir Tat Katan DUVAR STİCKER ları

Sizce duvar stickerları evin görselliği açısından şık ve estetik duruyormu?

• Ankete Katılan
    120
  • Anket Kapalı .
kızlar bazı arkadaslar vardı; mutfak dolaplarını yerleri filan yapışkanlı folyo ile kaplamışlar ve çok güzel de duruyo cok da ucuz bu folyolar..
bu wall stickerlar da feci pahalı.
hani diyorum bu yapışkanlı folyolar desenli kesilip duvara uygulansa nasıl olur ki acaba??

cok hos bence, evimi düzerken oturma odam ve yatak odam icin kullanmayi düsünüyorum...

ya aslında dolapları ben çok beğeniyorum
sanki bu stickerler duvarda daha güzel duracak gibi geldi bana..

ben yurt dışında yaşıyorum burdan aldım
ama sanırım duvarsticker diye ararsan goggle da sitelerde var..çocuk katogorisine bakarsın..

beyaz dolaplara da çok yakışır eminim..

a.s.

bende yurt disi normal siyah beyazlari var cocuk icinde ancak yildiz ve ay cesitleri var buldum ama daha degisik motifler yok. oglum gorsanlara bayilir,kiz a barbi hastasi dolaplari ikea dan almistim ben seninkinin beyazi:)

hepsi çok güzel ellerine sağlık birşey merak ediyorum bunlar yapıştırılan zeminden kolaylıkla çıkarılabiliniyor mu?

harika bunlar yaa bende salonuma be doğacak bebeğimin odasına istiyorum bunları nerden bulabilirim ikea ya baktım ama hiç güzel desenleri kalmamıştı:S

arkadaşlar bunları kendi deneyen varmı ben denedim ama 3 günde duvardan kalkmaya başladılar acaba benmi bir yerlerde yanlış yaptım duvarlarım saten boya

arkadaslar bende dun ıkea dan aldım.sıyah cıcek motıflı cok oldu.benım salonumda sıyah ve beyaz renklerden olusuyor duvarımda beyaz ve gercekten sıyah stıcerlar cok yakıstı...

ben her odama antreye ve banyo dahil kapı girişine faaln evin heryerine yapıştırdım:)) çok güzelllerrr:)kaydirigubbakcemile2

bunları ucuza nasıl alıyorsunuz ben bitek koçtaşda gördüm oda 50 tl o zaman biz resmen kazıkmı yemiş oluyoruz? bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum?

Back
X