Evleri ayırdık ne yaptım ben

kardelen-1978

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
55
45
38
46
3 yıllık evliyim. 20 aylık kızım var. Kocamla bir türlü huzur bulamadık. Genel olarak kayınvalideden kaynaklı oldu. Kocam onları hak ettikleri şeyleri söyleyemedi, ben de bunu sindiremedim. Ona kalsa da benim annem huzur bozdu. Oysa benim annem bizim çocuğumuza baktı, benim yetişemeduiğim yerlerde evinin temizliğini yemeğini yaptı. Annesi ise huzur bozup yazlığa gitti. 3 ay önce çok şiddetli kavga ettik. Ben de evden kovdum. Eşyalarını aldı gitti. Çocuğu bazen haftada bir bazen 2 gün arayla alıp 1-2 saat gezdirip getiriyor. Daha hiç ne olacak bu halimiz diye konuşmadık. O da konu açmıyor ben de. Sadece çocukla ilgili konuşmamış gerekiyorsa onu konuşuyoruz kısaca. Ama artık ben dayanamıyorum. Hem onu çok özledim hem de çocukla tek başıma uğraşmak beni çok zorluyor. Diğer taraftan gurur yapıp konuşmak da istemiyorum. İki ucu b... Değnek anlayacağınız ve çıkmazdayım. Teşekkür ederim okuduğunuz için lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana yardım edin.

Onun konuşacağı yok belliki . Sadece ne olacak bu durum diye konuyu başlatsan gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Seni özledim diye atlamak yerine, ne yapacağız bu işi diye konuşurdum .
Boşanmak mi istiyor diye daha bi korkar.
Ya da boşanalım der. Kararı ona birakirdim

3 yıllık evliyim. 20 aylık kızım var. Kocamla bir türlü huzur bulamadık. Genel olarak kayınvalideden kaynaklı oldu. Kocam onları hak ettikleri şeyleri söyleyemedi, ben de bunu sindiremedim. Ona kalsa da benim annem huzur bozdu. Oysa benim annem bizim çocuğumuza baktı, benim yetişemeduiğim yerlerde evinin temizliğini yemeğini yaptı. Annesi ise huzur bozup yazlığa gitti. 3 ay önce çok şiddetli kavga ettik. Ben de evden kovdum. Eşyalarını aldı gitti. Çocuğu bazen haftada bir bazen 2 gün arayla alıp 1-2 saat gezdirip getiriyor. Daha hiç ne olacak bu halimiz diye konuşmadık. O da konu açmıyor ben de. Sadece çocukla ilgili konuşmamış gerekiyorsa onu konuşuyoruz kısaca. Ama artık ben dayanamıyorum. Hem onu çok özledim hem de çocukla tek başıma uğraşmak beni çok zorluyor. Diğer taraftan gurur yapıp konuşmak da istemiyorum. İki ucu b... Değnek anlayacağınız ve çıkmazdayım. Teşekkür ederim okuduğunuz için lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana yardım edin.
Bence eşinizi karsiniza alip sakince konusmaniz lazim ,suclayici tavirlardan kacinarak.İstediginiz durumu düzeltmekse yumusak bir sekilde yapici konusun hatta onu ozlediginizi söyleyin 3.kisiler yüzunden yuvanizi yikmayin.

Bence esinizi karsiniza alin ve uygun bi dille konuşmaya calisin... 'Nolacak bizim bu halimiz.. Hep boyle mi kalacaz' gibisinden muhabbeti acin gerisi gelir zaten..

Hayatının ne yönde ilerlediğini bilmek en doğal hakkın. Gurur yapacak bir şey yok.
Çok özledim falan diye girme konuya elbette. Ama al karşına konuş. Kocaman insanlarsınız. Beklemeyin daha fazla.

Kovan sensin konuşma teklifi yapması gereken de sensin bu durumda.
Adam annesine gerekeni söylemesin boşver.
Zaten bunu yapan erkek çok az emin ol.
Sen gereken cevabı söyle, umursama.
Annesi yüzünden bitmeye değer bir evlilik mi iyi düşün.

Onun annesi yapar senin annen yapmasa da söz olur bi böyledir zaten.
Anne problemi aile problemi bir cok yuvanın dağılmasına sebep oluyor malesef.
Lohusasın bu donemde sinrlerinin yipranmis olmasi cok normal seni alttan alması gerekti bence
Ama nerde öyle erkek.
Ben aramanı tavsiye etmem ama ozledim demissin.
O zaman ara bayrami birlikte geçirelim de.
Yazık bebeginiz herseyi suan algılıyor. Madem bosanma konusu gecmiyor o zaman bebek icin bir evde olunabilir en azından

Konusmaya cagirin ve ozlediginizi soyleyin. Ayrilip pisman olmaktansa ozledim, seni seviyorum derim, ters tepecekse de teper. İcimdekini soylemis olurum en azindan.

Anneler mevzusunu artik ikinizinde hazmetmesi lazim. Esinizi de dinlesek "hep benim kayinvalide yuzunden, biktim usandim artik" der. İkinizde annelerinizi evinizden uzak tutmalisiniz.

Kv sinirlerinizi yerlebir etmiş ama "haklısın karıcım annem hatalı" diyebilene pek rastlanmıyor..annesi dünyanın en kötü kalpli insanı da olsa "biricik oğluşları" laf söylettirmezler..bunu kabullenin önce.
Herhangi bir kavgada "evden kovmayın", "küfür etmeyin"..erkeklik gururları çok fena kıl aldırmazlar..önünüzde ki 30 sene "sen beni kovmuştun" diye başınıza kakacak..Türk erkekleri böyle hem anneci,hemde fazla gururlu ve çocuksular avlamasını bilmek gerek..bu da sadece "ailesini eleştirmemek ve ona he deyip geçmekle" mümkün.
"Çocuk baba diye ağlıyor" yada "hafif ateşi var sanki" diye bahane uydurarak çağırın..çocuk seni özlüyor falan deyip topu bebişe atın zaten sen beni kovdun diyecektir..çok sinirliydim falan deyin barışın gitsin sonuçta boşanacak potansiyeliniz yoksa alttan alacaksınız.iyi haberinizi bekliyorum.

Back
X