• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adam, karı koca arasına girmem ....

Keske fake olsaydi, malesef gercek. Asik oldum ya sonuna kadar gitmek istiyorum. Adamin ne halt oldugunu biliyorum zaten ben kendi duygumun pesindeyim. Ayrilsaniz da asla evlenmem ben onunla, cok horluyor dedim ilk esine. Kadin benim moralimi bozmak icin aradi ama kendi morali bozuldu.

Hanımlar,
İçeriği okuyunca eyvahhh 😱 dedim :)) o yüzden genel uyarımı yapayım da baştan anlaşmış olalım, sinirlere hakim olun, hakaret etmeyin, sinkaflı sinkafsız 🤬 yok, polemik yok.

Troll iması da yapmayın varsa şüpheniz şikayet et butonuna basın ama anlatılanların doğru olma ihtimali ağır basıyor, kaynak: eski konu🙄

Adamın istemesine gerek yok , kadın gitsin açsın davasını , ayrıca bu adam kılıklıda boşanırsa siz nikah istersiniz diye istemiyor çocuk mocuk hikaye.

Bir daha ararsa böyle akıl verin bari kadına, adamı gün gün bölüşelim demeyin.
Bosanicam diyince adam "kendimi oldururum" diyormus, seninle yaslanmak istiyorum diyor kadin da inaniyor. Valla kadina ne diyecegimi bilmiyorum o yuzden konu actim.

Evli bir adamla imam nikahliyim. Karisinin haberi var bosanmak istiyor. Ama adam mal mulk ve cocuklar icin asla bosanmam diyor. Beni dun gece arayip adami bosanmaya ikna et dedi. Kari koca arasina girmem, dinimizde de uygun, gel haftanin 3 gunu bende kalsin 4 gunu sende dedim. Kabul etmedi.. ne yapmali?
Okeye 4uncu olacak birini daha bulun 101 okey oynayin aşkooo

Bosanicam diyince adam "kendimi oldururum" diyormus, seninle yaslanmak istiyorum diyor kadin da inaniyor. Valla kadina ne diyecegimi bilmiyorum o yuzden konu actim.
Ee sen ne düşünüyorsun bu konuda peki :27: onun için ölüyor senin için napıyor bu altından olan herif evli adamlara zaafın nerden geliyor peki bide onu merak ediyorum

Adamın istemesine gerek yok , kadın gitsin açsın davasını , ayrıca bu adam kılıklıda boşanırsa siz nikah istersiniz diye istemiyor çocuk mocuk hikaye.

Bir daha ararsa böyle akıl verin bari kadına, adamı gün gün bölüşelim demeyin.
Kadin da bosanmak istemiyor bence, benden rahatsiz sadece. Kocasi onu hep aldatmis ama affetmis. Sikintisi benimle kocasi ile degil yani. Ben gidersem de baskasi olacak, onunla eglenecek, donlarini sen yikayacaksin dedim. Kocam tabii ki yikarim dedi.

Ee sen ne düşünüyorsun bu konuda peki :27: onun için ölüyor senin için napıyor bu altından olan herif evli adamlara zaafın nerden geliyor peki bide onu merak ediyorum
Yok simdi mal mulk hep kadinin ustune, krediler falan var ve ciddi anlamda kadinin ailesine borclu. Olaylar ilk patladiginda agzindan cikan ilk cumle" malim mulkum gidecek" oldu. Ne esim dedi ne cocuklarim.

Evli bir adamla imam nikahliyim. Karisinin haberi var bosanmak istiyor. Ama adam mal mulk ve cocuklar icin asla bosanmam diyor. Beni dun gece arayip adami bosanmaya ikna et dedi. Kari koca arasina girmem, dinimizde de uygun, gel haftanin 3 gunu bende kalsin 4 gunu sende dedim. Kabul etmedi.. ne yapmali?

Daha ne kadar karı koca arasına gireceksiniz? Kızım da oğlum da bir şey demeye korkuyorum ama ne kadar midesiz ve igrençsiniz. Sizin gibi yuva yıkanlar umarım asla mutlu olmaz. Sizide bir gün ortada bırakır görürsünüz gününüzü.

Ayrilsaniz da asla evlenmem ben onunla, cok horluyor dedim ilk esine.
Öncelikle sen ikinci eş değilsin.
Sen eş değilsin.
Çiftleşmek için uydurduğunuz bir nikah bu
Adam horluyorsa neden "imam nikahlı"sınız.
Çiftleş sadece sonra eve yolla paketi mi bu

Daha ne kadar karı koca arasına gireceksiniz? Kızım da oğlum da bir şey demeye korkuyorum ama ne kadar midesiz ve igrençsiniz. Sizin gibi yuva yıkanlar umarım asla mutlu olmaz. Sizide bir gün ortada bırakır görürsünüz gününüzü.
Insallah kiziniz da oglunuz da mutsuz olur da millete beddua etmezseniz.

Kadin da bosanmak istemiyor bence, benden rahatsiz sadece. Kocasi onu hep aldatmis ama affetmis. Sikintisi benimle kocasi ile degil yani. Ben gidersem de baskasi olacak, onunla eglenecek, donlarini sen yikayacaksin dedim. Kocam tabii ki yikarim dedi.
Tabi canım konuya inanalım biz zaten.
Yorum yazdıklarınız saçmalıyorsunuz iyice.

Hayır gerçekse bile bu kadar arsız bi kadın olarak buraya ne yapayım diye soru sormanız manasız. Siz bilirsiniz ne yapacağınızı. Buradakiler aklı size yetmez...

Karı koca arasına girmemiş haliniz mi bu 😂

Dünyada hiçbir yerin ovası senin kadar geniş değildir

Face konu

774e5632-f6c3-477a-969a-53c24eb63e99.webp

Back
X