- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Yok cnm kimligini belli etmiycen icin icini yiyecek kim bu diye tutusacakti pislik yoksa reelde sakin bulasma itin teki iftira atar sana nette birazckorkutup eglenecektinHee fakedi tabi.aman yok banane..ugrasamam onla sildim..
Benim sevgilim yok.nerden uydurdunOkuduğum kadarıyla seninde sevgilin var . arada girdiğini söylediğin arkadaşlık sitesine uyeymisin sevgilin olduğu halde o sitelerde ne isin varsa
Evli erkekler de onun için gidiyordur.
Artik nedir bu doyumsuzluklari bilemiyecem allah akil fikir versin
Ugrasamam.sifatini gorunce sildim salak ya..Yok cnm kimligini belli etmiycen icin icini yiyecek kim bu diye tutusacakti pislik yoksa reelde sakin bulasma itin teki iftira atar sana nette birazckorkutup eglenecektin
Iyy karisini da seviyormus gibi gorunuyordur haaa sahte sevgi suslu olur o yuzden mutlu goeunuyorlardirUgrasamam.sifatini gorunce sildim salak ya..
Pardon da ben bekarim istedigim yerde takilirim.adam ciddi olsa ne olcak olmasa ne olcak baska kadinla yatmak amacinda mi evet.önemli olan bu.aslında çok basit,
siz o siteye ne amaçla üye oldunuz.? öylesineymiş.. arada takılıp ciddiye almıyormuşsunuz..
işte bazı evli erkeklerde bu amaçla giriyor, öylesine,
ciddi takılacakları için değil; belki bir iki kız kandırır, biraz faydalanır tamam..
hatta eşimle ayrılık eşiğindeyiz falan da der, saf kızları ikna eder büyük aşkına !
iyi bir senaryo üretir işte....
sonra da tabiiiii kiiiiiiiiii eşinden bir türlü boşanamaz ve genç kızı öylece bırakır...
eş öğrense durumu da ne değişir ki ; öylesine takılıyordu ciddi değildi !
çok şaşırmamak lazım...
Allah ıslah etsin böyle evli olup iş çevirenleri...
Evt sozde iyi koca...I
Iyy karisini da seviyormus gibi gorunuyordur haaa sahte sevgi suslu olur o yuzden mutlu goeunuyorlardir
Ya yuzunede soylemicem vazgectim...ugrasamam..esi biliyordur yedigi haltlari.o memnunsa boynuz yemekten bananeFake olan hesaptan gozunu korkutmaya cekiniyorsun camur sicrar diye ama gorursem soyliycem diyorsun yuzyuze soylemek bana cok daha mantiksiz geldi. Senin olduğunu bilmedigi o hesapta camur sicratamaz da adamın yüzüne soylersen bilmiyorum.
Hih mide bulandiriciEvt sozde iyi koca...
Haklisin..suclu biz oluruz..aman kuzum sen uzak dur kim olduğunuda söyleme !! başına bela olur böylelerinden hayır gelmez
zerrinsakli .!.:Benim sevgilim yok.nerden uydurdun
Ondan iki hafta once ayrildim....hay allahim ya...iyi oku tarihleri...Ben neden uydurayim bu sözün hoş değil yazdığım gibi önceki konularinda sevgilin olduğunu yazmıştım sanki kadınlar kiskanilinca sevildiğini düşünüyor konundu sanırım şuan telden girdigim için bakamiyorum
Yanlış okudumsa bilemiyecem
Bunu da söyledim zaten
[QZerrinsakli, post: 37934051, member: 626447"]Ondan iki hafta once ayrildim....hay allahim ya...iyi oku tarihleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?