- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
- Konu Sahibi zerrinsakli
O face de mutluluk fotolari falan.. İnan hepsi göstermelik. Yalniz bu tur erkekler yüzünden erkek milletinden tiksinmeye başladım he.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek yalanmis...igrenc ya..yasida büyük..azmis iyice..O face de mutluluk fotolari falan.. İnan hepsi göstermelik. Yalniz bu tur erkekler yüzünden erkek milletinden tiksinmeye başladım he.
Sildim zatwn coktan...olabilir esine bunu yapan bana her türlü iftira atar...cirkefkesir.oylw birsey yaparsam.esine birsey söylemem ama kendine soylerim belki görürsem..
Yapar valla..hersey beklenir pislik...siritik fotosunu atmis bide...iyk ya ..Boş ver hiç bir şey söyleme görürsen ne mal olduğunu biliyorsun artık dediğin gibi kendini aklamak için her türlü çirkefliği yapar kuyruğuna basıyorsun diye
Ona naap bilion mu ben seni taniom rezil edecem seni karina soyliycem seni de senin adres de fakedir zaten bulamaz da seniBosandim dedi ama yalan...bir erkek çocuğum var dedi o bilgi dogru...meslegi dogru..salak bazi seyleri dogru soyluyor boyle yakalanir ...
Hee fakedi tabi.aman yok banane..ugrasamam onla sildim..Ona naap bilion mu ben seni taniom rezil edecem seni karina soyliycem seni de senin adres de fakedir zaten bulamaz da seni![]()
Adam araniyor..belali bir kadina denk gelsin inssahlaksız pislik![]()
Deşifre edin . Daha önceden dediğim gibi bunu benim eşim yapsa sonucu her ne olursa olsun gerçeği bilmek isterdimArkadaslar o kadar cok evli erkek muhabbeti döndü burda bende bir kac gun önce yaşadığım birseyi anlaticam.ben bir siteye uyeyim.böyle arkadaslik sitesi gibi.arada takiliyorum sadece ciddiye almiyorum tabi.kendi bolgemde kisileri arastirirken biri bana msj yazmis.konusmaya basladik.adam bosanmis bir cocugu oldugunu soyledi.neyse devam ettik konusmaya.adam hayatindan bahsetti vs.mrslegini calistigi meslegi vs.ben kim oldugunu anladim.fake face acmis ekledim.bana fotosunu gosterdi tahmin ettigim kisi..şok oldum.bu adam cevremde saygin biri. Vede evli.guzel bir esi var.yasida epey buyuk adamin 45 falan vardır.yasinida genc soyluyor bide yalanci.dedigim gibi cok taninan ve iyi biri..buna nasil cesaret eder hala inanamiyirum.disardan bakilinca mutlu bir evliligi var.facebookta falan mutlu aile tablosu...hayat ne ilginc...
Arkadaslar o kadar cok evli erkek muhabbeti döndü burda bende bir kac gun önce yaşadığım birseyi anlaticam.ben bir siteye uyeyim.böyle arkadaslik sitesi gibi.arada takiliyorum sadece ciddiye almiyorum tabi.kendi bolgemde kisileri arastirirken biri bana msj yazmis.konusmaya basladik.adam bosanmis bir cocugu oldugunu soyledi.neyse devam ettik konusmaya.adam hayatindan bahsetti vs.mrslegini calistigi meslegi vs.ben kim oldugunu anladim.fake face acmis ekledim.bana fotosunu gosterdi tahmin ettigim kisi..şok oldum.bu adam cevremde saygin biri. Vede evli.guzel bir esi var.yasida epey buyuk adamin 45 falan vardır.yasinida genc soyluyor bide yalanci.dedigim gibi cok taninan ve iyi biri..buna nasil cesaret eder hala inanamiyirum.disardan bakilinca mutlu bir evliligi var.facebookta falan mutlu aile tablosu...hayat ne ilginc...
Kadin cidden güzel havali...bide ne yorumlar yazmis esinin resimlerine.bakinca ne asik dersin..pugf ya...böyle öküzlere de hep güzel ve temiz kadınlar denk gelir...
Ne fantazisi ya...adam görüşmek istedi...kendi 45 yasinda gercekten...kucuk soyluyor yasini citir tavlamak icin..bazen erkekler fantazi olsun diye kendinden küçük kişilerle yada buyuk kişilerle senin dediğin gibi yöntemlere basvuruyor dediğin gibi iyi görünen biriyse fantaziden öte bişi düşünmüyordur.
Basim belaya girer...adam iftira falan atar ugrasamam..Deşifre edin . Daha önceden dediğim gibi bunu benim eşim yapsa sonucu her ne olursa olsun gerçeği bilmek isterdim![]()
aman kuzum sen uzak dur kim olduğunuda söyleme !! başına bela olur böylelerinden hayır gelmezAdam araniyor..belali bir kadina denk gelsin inss