Evli adam

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar merhaba,
Tatildeyim biriyle tanıştım, evli cıktı. Ben farketmeseydim bide bana yutturmaya calışacaktı fark edince kendi itiraf etti. O kadar sinirlerim bozuldu ki insanlar bu kadar pis bu kadar iğrenc nasıl olabiliyolar? Yanında bi de arkadaşları kuzenleri vay kimse hop demiyo !
Hala daha kendime gelemedim sinirden. Yok aşık oldum sana ben yok ben bu evliyim diye beni istemezsin, ee bide isteseydim ? O an o kadar saçma sapan bi drumdaydım ki nasıl ortamdan kopacagımı ne yapacagımı bilemedim. Bu da bana tecrübe olarak kalacak işte. Sadece paylaşmak istedim travma yaşadım resmen

İnsanlara olan güvenimiz çoktan sarsıldığından bu anlattığınız bana çok şaşırtıcı gelmedi.
Çoğu erkeğin arkadaşı bu gibi "avlanma" durumlarında ortalığı bulandırmaz, aksine destek bile çıkarlar. O kadar karaktersizler ki. Umarım bir daha karşılaşmazsınız böyle insanlarla...

Demezler ;çünkü erkek ya evlide olsa yapar ,zihniyeti ama kadın yaptımı afedersiniz o... olur bir tane değil ki bu yaratıklardan bir sürü dolu heryerde bir de adamım diye dolaşırlar pislikler etrafındakiler demez hatta gaz verirler böyle aşağılık zihniyet bunlar ,ayrıca geçmiş olsun size hakkaten sinir bozucu bir durum

Ya ilk defa basıma geldi. O kadar kötü oldum ki. Bide salak gibi akıl veriyorum evliliğini kurtar yazık yapma etme öf yarabbim keşke o an basıp gitseydim

Kesin çok mutsuz boşanmak istiyor ama eşi boşanmıyordur Azıcık kafaya alsan bu cümleleri duyacaktın ama sosyal medya hesabına bakarsan aaa sorunsuz bir evlilik vardır Şereften yoksun böyleleri
Sosyal medya hesabını gösterdi bana ilk, benim böyle hayatım var diye iyice asagılara gittim evlilik teklifler yatlarda bilmem nerelerde. Bide diyo SEVMİYODUM! Yok anasının hörekesi! Ay beni birielri tokatlasın ya ilk defa böyle bi şey yasadım o kadar üzüldüm ki bilmiyorum allak bullak oldum kimseye güvenim kalmayacak

Hepsinin ayrı ayrı Allah belasını versin oturup bide muhabbet ediyoruz aptal yerine koymaya calıstılar. Bi de diyo ki sen akıllı kadınsın senden saklamayacagım ! Pess ya dümbük kafa!

Boyle insanlar sirf cinsel bir yakinlik icin kadinlari kandiriyor sakin inanmayin boyle seylere gunumuzde cok sapik var kasiniza gozunuze degil yani evli ve ya iliskisi olan bir adam sizle sadece cimsellik icin bir yakinlik kurar isi biter cope atar. Aptal olmayin kadinlar ( genel olarak butun kadinlara soyluyorum)

Hepsinin ayrı ayrı Allah belasını versin oturup bide muhabbet ediyoruz aptal yerine koymaya calıstılar. Bi de diyo ki sen akıllı kadınsın senden saklamayacagım ! Pess ya dümbük kafa!
Ya yerse işte zarflıyor ,bazıları geniş mezhep ya sizinde belki öyle sandı şerefsiz üzülmeyin nesilleri tükenesiceler için

Demek yatlarda katlarda evlilik teklifi alsan da güvenmeyecekmişsin..

Bizler boyle seylere inanip beraber olursak hem kendimize zarar veririz hemde o adamin karisina sevgilisine zarar veririz.. oyuzden akilli olalim kadinlar siz kendini kullandirmazsiniz kimse sizi kullanamaz cahil olmayin o adamin esini sevgilisini de dusunun iliskisi evliligi olan bir insan kimseye iyi niyetle bakmaz. Sevgi ask degildir bu bu tur erkeklere inanlarda salaktir. Sizi boyle insanlar rahatsiz ederse sikayet edeceginizi taciz edildiginizi dile getirin. Kadin kadina sahip ciksin lutfen basima gelmedi insallahda gelmez

Ya yerse işte zarflıyor ,bazıları geniş mezhep ya sizinde belki öyle sandı şerefsiz üzülmeyin nesilleri tükenesiceler için
Bide diyo ki benle görüşmezsin gece klübe gidelim, dedim sence öyle bi tavrım var mı öyle mi gösteriyorum? Bak bi sürü evli adamlarla takılacak para yiyecek kadın var hadi onlara dedim

Ase
Kim olduğunu da ifşala, rezil edelim böyle insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…