Evli adam

Belki karisi burda esim erkek arkadaslariyla tatile gitmek istiyor ne yapmaliyim diye konu acmistir. Zaten bu erkek erkege tatilde olan genellemek istemiyorum ama avci gibi av pesindeler.

Bekarken benimde başıma gelmişti. Allah tan bende hemen anında öğrenmiştim. O zaman sosyal medya da yok. Ama adam o kadar rahat ki evli olacağı aklıma gelmezdi. Bide subaydı. Dedim seni komutanına şikayet ederim. O oldu bidaha çıkmadı karşıma.

Eşim olunca böyle tatiller vs cok zoorrr normalde herkesin özgür bi alanı olmalı arada sırada olabilir böyle seyler derdim de yok ya gerçi yapan adam dört duvar arasında da yapar. Böyle örnekleri gördükce erkeklerden tiksinti geliyo

Belki karisi burda esim erkek arkadaslariyla tatile gitmek istiyor ne yapmaliyim diye konu acmistir. Zaten bu erkek erkege tatilde olan genellemek istemiyorum ama avci gibi av pesindeler.
Acıklaması o zaten bi tatile gelicem onlada hır gürle geldim ee yani aldatmaya calısmak için bi sebep mi ?

Dediğiniz gibi yapacak adam her yerde yapıyor. İçinde olduktan sonra. Reziller.

Yüzsüze bak ya
Kadın da kocam var diye dolaşıyor etrafta.
Bu koca değil ki şerefsizlik abidesi halbuki.
Her tatile geldiğimde rezillik yasıyorum bu seferde bu oldu bayagı etkilendim bide ağladım sinirden insanlar ne şerefsiz olmuslar gözümün içine baka baka olmazmıyız diyo bi de

O kadar çoğaldi ki bu sırtlan türler.. Ya zaten tavırlarindan 2_3 gün icinde anlaşılır .Aşıri ilgi,aşiri iltifat,burden aşık oldumlar falan hepsi yalan amaç başka maalesef..sonra gidecek..Sanki sosyal medya daha da arttirdi bunlarin sayisini diye de düşünüyorum ben..

Bi an karısına yazmaya düşündüm ama yemedi yapamam ya benden dolayı bozulmasın belasını başka yerden bulsun ben yapamam
Ne kadar vicdanlı bir insansın kuzum ya Allah seni gönlüne layık insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Böyle şerefsizleri de düşmanımdan bile uzak tutsun

Çok kotu bir durum gerçekten insan şok olur tabi böyle bir durumda ne söylese manasız karakteri bozuk böle adamların keske herkes sizin gibi davranip ağzınin payıni verse böyle insanlara da bu adamlar bunları yapmaya cesaret edemese

10 sene önce, 25imin baharında bir kızcağızken karşıma bir adam çıkmıştı. üni yeni bitmiş, daha iş hayatı ve türlü çeşitli rezilliği görmemişim. birkaç ay görüştük. aman allahım, ne desem alttan almalar, hediyeler, sürprizler.. gak desem su, guk desem ekmek. ama demek azıcık kafam basıyomuş, çok saçma ya nasıl bu kadar ilgi ve alttan alma. gerçek ilişkide tartışma da olmalı diyorum içimden.

3 ay sonra bir gün telefonda konuşurken bi anda "baba" sesi geldi ve telefon kapandı. işkillendim. arkasını aradım. tabi stalkerlık daha ata sporum olmamış, acemiyim. zaten face bile yeni, bulamadım bişey. bi gün hastalandı otururken dışarda birden, hastaneye gidildi. neyse, işlem için nufüs cüzdanını aldım ki ne göreyim, yaşı söylediğinden 2 yaş fazla ve evli yazıyor. nüfus cüzdanını gişe de bıraktım çıktım gittim.

neymiş efendim boşanma aşamasındaymış, çocucğu için arada görüşüp beraber yemek yiyorlarmış. niyeti ciddiymiş.

kallavi bi küfür ettim, şimdi yazmıyım da ban yemeyeyim..

şanslısınız sadece birkaç günde anlamışsınız. ben o 3 aya hala acırım.

Böyle bi durum yaşasam, direkt depresyona girerdim ben.
Bi kaç gün bile değil, daha 2 3 saat oldu olay olalı kuşkucu ve araştıran bi tip oldugum için. İçki göndermişti bulundugum şezlonga gittim al iç bakalım içinde ne var ne yok ne bilecem. İçirttim sonra kendim devam ettim. Sonra biraz olaylar gelişti konustuk muhabbet felan instagramdan takipleştik hemen. Bak işte benimde böyle bi hayatım var diyo, fotografları gösteriyo. Ee dedim bu evlilik teklifi ne ?! Zart diye geçti arkadasımın teklifi. Düğün konvoyları var bu ne diyorum abimin. Ee dedim yeter amma sıktın. Sana gerçekleri söylicem diyo bi de utanmadan. Karşımda ki adama hiç bi beklentim yoktu benim anlık muhabbet tatil kfasındayım ama benim dısardan aptal gibi gözükür bi yanım mı var ? Yarın bi gün evlendiğimde kocama sonsuz güven nasıl sağlıcam ? Cok gözüm korktu çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…