EVLI ADAM

meliSSAnil

Cok sukur bin sukur
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.274
1.644
333
Selam kizlar
Can sikici bir sorunum var ve yazmak istedim ,mantikli ve objektif yorumlarinizla cozum bulabilirim diye dusundum.Etrafimda guvendigim kimsem yok anlatacak,anlatsamda soz olmasindan cekinirim.
Bir sureligine calistigim yerde evli oldugunu bildigim biri surekli pesimde
Kendisinede soyledim rahatsizligimi,ama esiyle ayriymis ,sevmiyormus klasik yalanlar
Adam evli olmasa bile yine tipim degil asla bakmam ona
Hani beni rahatsiz etmiyor,zaten edemez de gorevi geregi bunu goze alamaz,cok kibar ,saygili ama ona nasil bunu anlatabilirim.
Hayatimda biri oldugunu ben kimseye soylemedim daha,oda bilsin istemiyorum cunki ayni yerde calisiyorlar ve suan bilinmesine hazir degilim ,bir sure daha soyleyemem.
birlikte oldugum kisi komiser ,digeri ise emniyet muduru
Gecenlerde evimin onunde tesadufen karsilastik ama bana gore tesaduf degildi tabiki
Calistigim otelde listede adini gordum ama sadece isim benzerligidir dedim ama degilmis sonradan ogrendimki oymus ,nasil ogrenir nerde calistigimi bilmiyorum
Tel nomu almis ve bana mesaj yazmis sizi gordugumden beri alabora oldum diye... cevap vermedim nomu degistim
Ama bir e g muduru icin zor olmasa gerek yine nomu bulmus
Sizinle yemek yemek istiyorum ,konusmak istiyorum yazmis
Ben ne konsucam onla ya ,sonu nereye varacak belli zaten ,calistigim donemde kendisinden bir iki yardim istemistim istemez olsaydim .
Ona ne yazsam ne soylesem kibarliklada pesimi biraksa,asla kaba ,yada huzursuz eden biri degil onu belirteyim.
Birde beraber oldugum kisiyi duysa sanirim sorun yapar ,yani ne dusunucegimi bilmiyorum .
Kirmadan ,kibar bir dille nasil reddedilir?
Bana cok yardimi dokundu ,tabi elini nereye atsa ulasabilen biri
Ama bu yanlis anlasilmanin duzeltilmesi gerek ,icim rahat degil
Beraber oldugum kiside bilmiyor ,ama bir kac demisti bana sana bakislari hosuma gitmiyor diye
Off kizlar bisey deyin neolur

Son düzenleme:
Niye kırmadan ve kibar dille??
"Peşimi bırakmazsan seni eşine rezil ederim" diyemiyor musun?
Kaba davransa zaten cok daha kolay olur onu diyebilmek
Ve ben cevremde duyulsun istemiyorum ,yeni bosandim ve kimsenin yanlis dusunmesini istemiyorum yada benim hakkimda konusmasini
Hani ne kadar umurumda degilde desem dedikodu kaldiricak durumda degilim

evli erkeklerle takılmıyorum deyin
o da kendınde bu cesareti bulmasın
siz sustukça naz yapıyorsunuz , agırdan alıyorsunuz sanabilir

Evli Adamın sana sarkıntılık ve manevi tacizini kibar bir dille kıramazsın. Kırmamalısında. Egm olduğuna göre 40 yaşından az değil bu Adam. Kaba dille konus ki öğrensin ayıbını

Gönlünüzde birinin olduğunu söyleyebilirsiniz. Kim olduğunu söylemeniz gerekmez. Başka türlü vazgeçmeyebilir.

Ve ben cevremde duyulsun istemiyorum ,yeni bosandim ve kimsenin yanlis dusunmesini istemiyorum yada benim hakkimda konusmasini
Kaba davransa terslemek daha kolay olur diyorsun ama evli ve aranan bir adam gelip sana sırnaşırsa ve sen de onu terslemezsen bu durumda sen ne oluyorsun? Höst sen beni ne sanıyorsun be diye kafasına topuğunu geçirmen lazım

anlattığın çok saçma isterse daha yüksek mertebe biri olsun ben olsam senin gibi susmak yerine ağzının payını veririm yada kibarca onun yaptığı gibi yani kibarca bi şekilde tehtit ederim ayağını denk al diye neden duyulcak diye korkuyosun ki bana ne ya o utansın sen utanacağına En Büyük KK

kaba davransa sizi tavlayamaz ki..
ama adamın niyeti belli ve bu ne kadar nazik davransada onu kibar yapmıyor..
siz fazla safsınız sanırım..

ne kibarlığı ya kibarlıktan anlamıyor insanlar birdaha karşıma çıkmayın deyin ,sürekli tersleyince pes edecektir

Hani beni rahatsiz etmiyor,zaten edemez de gorevi geregi bunu goze alamaz,cok kibar ,saygili ama ona nasil bunu anlatabilirim.

Kirmadan ,kibar bir dille nasil reddedilir?

Yemişim böyle adamın kibarlığını deyip kaşlarını çatmalı ve net bir şekilde tepki göstererek terslemelisin. Zerre gülümsemeden, sesini titretmeden. Kafasına kafasına vur cümlelerini.

Back
X