- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.492
- 83
Emin ol erkeklerin çoğunda var bu durum, evlenince eski sevgili araması , neden diye sorulunca onu sevsem senle evlenmezdim diye cvplar..... Ben merak okuduğunu düşünüyorum ya da unutamadıkları için başka cvb kalmıyo geriye.Ablam bana bir konuda danıştı. Enimtem arkadaşından eski sevgilisinin nişanlandığını öğrenmiş ve instagramda eski sevgilisini aratmış.
Ablam o gece rüyasında eşinin instagramda eski sevgilisini arattığını göŕmüş ve şüphelenip telefonuna bakmış. Ve arattığını görmüş. Bana da söyledi morali çok bozuk o kız aklında olmasa niye aratsın diye. Ben de merak edip aratmış olabileceğini söyledim. Şahsen ben eski sevgilim kiminle nişanlanmış aratırdım.
Eniştem de boş bulunup arattığını söyledi. Ablam aklın onda mı hala diye sorduğunda da aklım onda olsa niye seninle evleneyim o bizden sonra nişanlandı onu beklerdim diye kendini savundu.
Ben de eniştemin yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da büyükmesine gerek yoktu. Ablam bu olayı unutmaya çalışıyor ama mantıklı bir sebep bulamadığı için unutamıyor. Sizce bu aldatma sayılır mı? Ablamın içinı nasıl rahatlatmalıyım.
Ben de böyle düşünüyorum. Çok iyi açıklamışsınız. İnşallah bir an evvel çözüme kavuştururuz. Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bana o kadar normal geliyor ki geçenlerde baldızını kaçıranı, iş arkadaşıyla eşini aldatanı, 30 senelik eşini çok seven adamın eşini nasıl aldattığını, karısını bırakıp evli komşusuyla kaçanı neler neler görünce bunlar aldatmanın a sı bile değil.. Herşey bir bakışla başlıyor. Sonra tekrar tekrar bakar sonra yazar sonrası gider iyice. O yüzden ablanız bol bol dua etsin. Ne yaparsa yapsın bundan sonraki kısım eniştenizin iradesi, vicdanına eşine olan sadakatine bağlı. Rabbim yardımcınız olsun.
Yok tek seferlik bir durum zaten ama ablam yine de çok üzüldü ve olayın üstünden zaman geçmesine rağmen affedemedi.Ya amaann ablaniz hic yanlis sayilabilecek insanları stalklamiyor mu? Meraktan bakmis iste ne olacak. Merak edilir. Etmem diyene de inanmam valla. Her gun bakiyorsa umugune çökerim ama.
Bilemiyorum kiDurup dururken bakmaz derken ardında bir şey mi aramalıyız?
Benn facede birine bakıyorum meselaHeh aynen ya .. erkekler meraktan bakmaz cidden . Biz Kadınlar meraktan adamın sülalesine bile bakarız
Ben direk karşıma alır konusurum laf falan çarpıtmam .Nasıl tepki verebilir biraz fikir verir misiniz??
Ben de ablama diyorum ki kötü niyeti olsa geçmişten falan silerdi. Pek umursamamış ki silmeye bile gerek duymamış.Yapmayın kızlar dürüst olun. Herkes instagramda sırayla tüm eskileri aratmıştır.
Bu adam sadece yakalanmış.
Ben de ablama diyorum ki kötü niyeti olsa geçmişten falan silerdi. Pek umursamamış ki silmeye bile gerek duymamış.
bende sırf meraktan bakarım eski sevgililerimin yada şu an görüşmediğim arkadaşlarımın profillerine içimde zerre sevgi vs yok halbuki, ama arama geçmişimi silerim eşim görse yanlış anlar kesin ve eşim baksa bende ablanız gibi düşünürüm ilk etapta ama şu da var ki aklında başkası olan adam size gereken özeni ilgiyi göstermez buradan anlaşılır zaten niyeti...Ablam bana bir konuda danıştı. Enimtem arkadaşından eski sevgilisinin nişanlandığını öğrenmiş ve instagramda eski sevgilisini aratmış.
Ablam o gece rüyasında eşinin instagramda eski sevgilisini arattığını göŕmüş ve şüphelenip telefonuna bakmış. Ve arattığını görmüş. Bana da söyledi morali çok bozuk o kız aklında olmasa niye aratsın diye. Ben de merak edip aratmış olabileceğini söyledim. Şahsen ben eski sevgilim kiminle nişanlanmış aratırdım.
Eniştem de boş bulunup arattığını söyledi. Ablam aklın onda mı hala diye sorduğunda da aklım onda olsa niye seninle evleneyim o bizden sonra nişanlandı onu beklerdim diye kendini savundu.
Ben de eniştemin yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da büyükmesine gerek yoktu. Ablam bu olayı unutmaya çalışıyor ama mantıklı bir sebep bulamadığı için unutamıyor. Sizce bu aldatma sayılır mı? Ablamın içinı nasıl rahatlatmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?