Evli adamın intagramda eski sevgilisini aratması

Bana o kadar normal geliyor ki geçenlerde baldızını kaçıranı, iş arkadaşıyla eşini aldatanı, 30 senelik eşini çok seven adamın eşini nasıl aldattığını, karısını bırakıp evli komşusuyla kaçanı neler neler görünce bunlar aldatmanın a sı bile değil.. Herşey bir bakışla başlıyor. Sonra tekrar tekrar bakar sonra yazar sonrası gider iyice. O yüzden ablanız bol bol dua etsin. Ne yaparsa yapsın bundan sonraki kısım eniştenizin iradesi, vicdanına eşine olan sadakatine bağlı. Rabbim yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Emin ol erkeklerin çoğunda var bu durum, evlenince eski sevgili araması , neden diye sorulunca onu sevsem senle evlenmezdim diye cvplar..... Ben merak okuduğunu düşünüyorum ya da unutamadıkları için başka cvb kalmıyo geriye.

Ben de böyle düşünüyorum. Çok iyi açıklamışsınız. İnşallah bir an evvel çözüme kavuştururuz. Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ya amaann ablaniz hic yanlis sayilabilecek insanları stalklamiyor mu? Meraktan bakmis iste ne olacak. Merak edilir. Etmem diyene de inanmam valla. Her gun bakiyorsa umugune çökerim ama.
Yok tek seferlik bir durum zaten ama ablam yine de çok üzüldü ve olayın üstünden zaman geçmesine rağmen affedemedi.

Merak etmiştir. Biz eşimin eski sevgilisine ve benimkine beraber bakmıştık, herkes bakıyor kiminle evlenmiş diye, kendimizi kandırmayalım. Böyle yapınca erkekler daha da merak ediyor yasak bir iş gibi. Şimdi ne eşimde ne bende sosyal medya yok, ilk o kapattı boş iş diye, sonra da ben.

Yapmayın kızlar dürüst olun. Herkes instagramda sırayla tüm eskileri aratmıştır.
Bu adam sadece yakalanmış.
Ben de ablama diyorum ki kötü niyeti olsa geçmişten falan silerdi. Pek umursamamış ki silmeye bile gerek duymamış.

Ben de ablama diyorum ki kötü niyeti olsa geçmişten falan silerdi. Pek umursamamış ki silmeye bile gerek duymamış.

Hiç kimse eski sevgilisini unutmaz. Ara ara açar bakar. Neden bakmasın, neden unutsun. Onunla da anıları var, geçmişi var. Merak etmek en doğal hakkı. O ince çizgiyi geçmemek şartıyla.

Ablandan çok rica ediyorum lütfen böyle bir olay için adama hayatı zindan etmesin. Stalk denen bir şey var ve sosyal medya hesabı olan herkes yapıyor bunu.

bende sırf meraktan bakarım eski sevgililerimin yada şu an görüşmediğim arkadaşlarımın profillerine içimde zerre sevgi vs yok halbuki, ama arama geçmişimi silerim eşim görse yanlış anlar kesin ve eşim baksa bende ablanız gibi düşünürüm ilk etapta ama şu da var ki aklında başkası olan adam size gereken özeni ilgiyi göstermez buradan anlaşılır zaten niyeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…