Evli adamın intagramda eski sevgilisini aratması

Ayy bu erkekler ne değişik ya. Yapmayan yok sanırım hepsi böyle evlendik işte herkes yoluna kafasına giriyo ama eskilerini de takip etmeden duramıyorlar onla evlenseler bu sefer size bakacaklardı ayarsız yani bunlar

İlla aklın kaldığından çok sevdiğinden bakmıyorsun ki, ben eskiden benden hoşlanan ancak reddettiğim çocukları bile stalklıyorum bazen. Şu anda sevgilim var, onları beğendiğimden ya da istediğimden değil meraktan. Zaten burada herkes de baktığını söylemiş. Bence sorun edilecek bir durumda değil şu anda.

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bir psikolog olarak sizin de böyle düşünmeniz ablamı rahatlatacaktır. Çok teşekkür ederiz.

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bir psikolog olarak sizin de böyle düşünmeniz ablamı rahatlatacaktır. Çok teşekkür ederiz.

Rica ederim. :) Yine de kocasını en iyi tanıyacak kişi ablanızdır, bir süre gözlemde kalsın tabi ki isterse. Ama şu anda ortalığı velveleye verecek bir durum mu derseniz değil.

Meraktan bakmıştır.Aksi bi durum olsa daha öncedende aratmış olması lazım.Ama ablanız hemen yumuşamasın.

Nişanlandığını duyunca merak edip bakmıştır, daha önce yapmamış sonuçta.
Ben olsam sorun yapmazdım.
Ayrıca ablanıza bravo, o gece rüyada eşinin eski sevgilisini instagramda arattığını görüyor ve bir bakıyor ki gerçekten aratmış vay beee büyük tesadüf :)

ay kocamin iyiki sosyal medya hesaplari yok haha!
hepimiz eskileri merak edebiliriz, daha cok 'o manyagi kim almis yaa dur bi bakiim' kafasiyla ama.

Insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis zaten :) ben de eski sevgilimi aratttim zamaninda, tabiki de bu aldatma sayilmaz. Bence ablanin icini enisten rahatlatmali, guzel bir yemege cikarsin ne bilim bi hediye alsin ufak bir ozur dilesin, ablana sevdigini hatirlatsin

Benim kankam, lisede kendisini aldatan cocugun beraber aldattigi kizin eski sevgilisinin yeni sevgilisine kadar stalkluyor. ha lise biteli 10 sene oldu bu arada
Bir de kankam evli agsgsggs
Kombo.

Aldatmamı bilemem zira burada niyet çok önemli.
egerki onu unutamamış ve halen aklında eski sevgilisi var ise kesinlikle ve kesinlikle aldatmaktır.
Ama sonucta iyi kotu mazisi olan bir insani sirf merak sonucu baska bir anlam ifade etmeden aratmis ise bu aldatma olmaz.
Fakat yinede bunu yapmasi cok uygunsuz bir davranis, bence bu eşine saygisizliktir. Belki bu açıdan dusunmemistir tabi, esine saygisizlik olacagi aklina gelse belki yapmazdı.

Akli hala eski sevgilide..umrunda olmasa merak edip aratmazdi...ablanla evlenmis olabilur bu onu unutmadigi anlamina gelmez..

Insan dusuncelerine soz geciremez hareketlerine gecirir. Olesine bakmistr bencede ama hic umru olmasaydi bakmazdi..ben olsam eski birini arattirmaya usenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…