Ben de bakarım.Ben de olsam bakarım ne var ki bunda?
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bir psikolog olarak sizin de böyle düşünmeniz ablamı rahatlatacaktır. Çok teşekkür ederiz.İlla aklın kaldığından çok sevdiğinden bakmıyorsun ki, ben eskiden benden hoşlanan ancak reddettiğim çocukları bile stalklıyorum bazen. Şu anda sevgilim var, onları beğendiğimden ya da istediğimden değil meraktan. Zaten burada herkes de baktığını söylemiş. Bence sorun edilecek bir durumda değil şu anda.
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bir psikolog olarak sizin de böyle düşünmeniz ablamı rahatlatacaktır. Çok teşekkür ederiz.
Aynen öyle ahahhahaYapmayın kızlar dürüst olun. Herkes instagramda sırayla tüm eskileri aratmıştır.
Bu adam sadece yakalanmış.
Küstüğüm arkadaşlarıma bile bakıyorum yani ablanıza da böyle söyleyin. Hatta eşim de bakar, ben de bakarım hatta üstüne dedikodusunu bile yaparız. :)Ben de bakarım.
Yok tek seferlik bir durum zaten ama ablam yine de çok üzüldü ve olayın üstünden zaman geçmesine rağmen affedemedi.
İlla aklın kaldığından çok sevdiğinden bakmıyorsun ki, ben eskiden benden hoşlanan ancak reddettiğim çocukları bile stalklıyorum bazen. Şu anda sevgilim var, onları beğendiğimden ya da istediğimden değil meraktan. Zaten burada herkes de baktığını söylemiş. Bence sorun edilecek bir durumda değil şu anda.
Akli hala eski sevgilide..umrunda olmasa merak edip aratmazdi...ablanla evlenmis olabilur bu onu unutmadigi anlamina gelmez..Ablam bana bir konuda danıştı. Enimtem arkadaşından eski sevgilisinin nişanlandığını öğrenmiş ve instagramda eski sevgilisini aratmış.
Ablam o gece rüyasında eşinin instagramda eski sevgilisini arattığını göŕmüş ve şüphelenip telefonuna bakmış. Ve arattığını görmüş. Bana da söyledi morali çok bozuk o kız aklında olmasa niye aratsın diye. Ben de merak edip aratmış olabileceğini söyledim. Şahsen ben eski sevgilim kiminle nişanlanmış aratırdım.
Eniştem de boş bulunup arattığını söyledi. Ablam aklın onda mı hala diye sorduğunda da aklım onda olsa niye seninle evleneyim o bizden sonra nişanlandı onu beklerdim diye kendini savundu.
Ben de eniştemin yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da büyükmesine gerek yoktu. Ablam bu olayı unutmaya çalışıyor ama mantıklı bir sebep bulamadığı için unutamıyor. Sizce bu aldatma sayılır mı? Ablamın içinı nasıl rahatlatmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?