• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adamla sohbet(!)

Böyleee ınsandan arkadaşta olmaz!!
İlerde sızın kocanızada sarkar,boşverın ne halı varsa görsün siz uzak durun.
Sonra sen tanıstırdın diye lafını eder birde siz suçlu olursunuz.

Siz hem adam için tanıdık diyorsunuz hem evli olup olmadığını bilmiyordum diyorsunuz ayrıca aynı yerde olduklarını nereden biliyordunuz ki arkadaşının yer bildirimlerini görsen bile adam da sizin sosyal hesapta ekli mi ekliyse zaten evli olduğunu bilmeniz gerekirdi hani aynı yere gidiyordu adamla demişsiniz ya. Ayrıca arkadaşınız nasıl size mesajları gösteriyor ki alenen ben evli bir adamlayım demez kimse belki dediği doğrudur adam yürüyordur bilemezsiniz ama çok istemiyorsanız görüşmezsiniz yani niye sinirleniyorsunuz ki siz.

konuyu niye açtınız anlayamadım
evli adamla birlikte olanları genel olarak burdan taşlamak istediniz sanırım
görüşmeyin olsun bitsin

Siz hem adam için tanıdık diyorsunuz hem evli olup olmadığını bilmiyordum diyorsunuz ayrıca aynı yerde olduklarını nereden biliyordunuz ki arkadaşının yer bildirimlerini görsen bile adam da sizin sosyal hesapta ekli mi ekliyse zaten evli olduğunu bilmeniz gerekirdi hani aynı yere gidiyordu adamla demişsiniz ya. Ayrıca arkadaşınız nasıl size mesajları gösteriyor ki alenen ben evli bir adamlayım demez kimse belki dediği doğrudur adam yürüyordur bilemezsiniz ama çok istemiyorsanız görüşmezsiniz yani niye sinirleniyorsunuz ki siz.

Babamın onceden bırkac arsa ısını yapan Bır adamın evli olup olmadıgını ben nereden bıleyım, ayrıca bana ne, babam Adamla ıs yapmıs benım Bır Ilgım yok, Adamı bıldıgimız ıcın arkadasımı da ona yönlendirdim. ayrıca Adamı neden sağdan soldan ekleyeyım? Bana ne Adamın sosyal bılmem ne hesaplarından. Hem yazmak zorunda mı evlıyım dıye, yüzük bile takmayan Adam. Yer bıldırımı falan da anlamadım hayatta her sey sosyal medya uzerınden kanıtlanmak zorunda mı? Kız bana screenshotları atıyor bastan berı de görüyorum ben butun mesajları. Kendısı söyluyor Adamı gördum onu görmek ıcın şuraya gittim diye.

konuyu niye açtınız anlayamadım
evli adamla birlikte olanları genel olarak burdan taşlamak istediniz sanırım
görüşmeyin olsun bitsin
Hayır canım niye taslayayım arkadasım buyuk Bır yanlısın ıcıne düşüyor kendımı bu kadar paralamazdım buradan mılletı taslamak ısteseydım. Kendısı üzülüp ağlayacak ne hale gelecek dıye uzuluyorum bu kadar sınırlenıyorum farkında degıl dıye. Kımselere de anlatamıyorum böyle Bır sey söylenir mi? Sanki kendim o durumdaymışım gibi çaresiz hissederken nıye burada taslama yerme pesınde kosayım. Gercekten uzuluyorum.

Valla ilk yorumların hepsi süper kelimeeye gerek kalmamış . Arkadaşını bir kez daha uyar sonra da muhattap olma ne hali varsa görsün . Ama dayanamıyorum deersen ailesine anlat arkadaşının . bi insanda ar namuz varsa evli bi adamla asla konuşmaz . Böylelikle arkadaşının nasıl bir insan olduğunu daha doğrusu olamadığını öğrenmiş oldun

Back
X