• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adamlar kendi aralarında neden müstehcen video paylaşır???

banuist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
2
0
286
İstanbul
Eşim ve samimi bir arkadaş grubu var 4 kişi bunlar hepsi de evli ve çocuklu. Dışarıdan baksan baya saygın denilebilecek kişiler. Telefonun şifresini bilirim ve kurcalamam normalde ama geçen bakayım dedim bu arkadaşlar eşimde dahil olmak üzere birbirlerine sosyal medya üzerinde gösterilen müstehcen kadın videolarını birbirlerine gönderiyorlar. Düşünüyorum anlam veremiyorum. Hani kendin bakarsın onu anlarım da neden birbirlerine gönderiyorlar bu tarz şeyleri.??? Fikirlerinize ihtiyacım var. Söylemek istiyorum fakat inanın bu konuda yüz göz olmak bile beni iğrendiriyor. Sosyal medya felaketlerle dolu herşey o kadar basit kolay ulaşılabilirki artık. Aldatmalar boşanmalar gittikçe ve hızla artıyor maalesef.

vallahi Cem Yılmaz'ın esprilerine bile malzeme olmuş bi konu bu Fi dizisine konuk olduğu bölümde geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Babamın da hepsi oldukça iyi kariyere sahip 50+ bir whatsapp erkek grubu var, içerisi çokk fena. geyik amaçlı atıyorlar onlar genelde. Erkek muhabbetinin futbol-cinsellik-siyaset üçgeninde döndüğünü düşünürsek ehh muhabbet whatsappta dönünce konuşmaları görselle destekliyorlar demek ki.

Back
X