• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??Evli ama AkLInDa DeLii sOrUlArrBaşka birine aşk nasıl mı???

Akşam akşam canın mı sıkıldı bacım? Siper al madem, kask da tak atılan taşlardan sakın.

Şimdi,
Başlığı düzgün yazmayıp "tipik Kk kadını" imajı yaratmayı istemişsin (ki kardeş kafanda kurduğun "düşük profilli kadınlar" önyargısından kurtul bi.)
Sonra bir yerde "-da" bağlacını ayırmışsın diğerinde de inandırıcı olsun diye ayırmamışsın falan...
10 üzerinden 2 veriyorum hikayene kardeş.

12 yıllık evliyim çok mutluyduk çokkkk...Eşim o tanıdığım aşık olduğum insan olamaz diye düşünüyorum bazen.Son 2yıldır beni eskisi kadar sevdiğini düşünmüyorum.NEDEN Mİ?hakaretler en küçük tartışmada beni dövmesi,çocuklarıma ve bana sürekli bağırıp çağırması bıktım artık.! eşimin ilgisizliği beni çıldırtıyor Daha nelerrrrr nelerrrr.
Gelelim asıl probleme!
Çalıştığım yerde birine aşık oldum galiba.Sürekli düşünüyorum onu görünce mutlu oluyorum.Onun bakışları zaten kendisini eleveriyor.Herşeyi anlatıyor..Oda aşık bana .O da EVLİDeliricek gibi oluyorum!!!Görmezden geliyorum konuşmuyor ama bi bakıyorum yanımda..Asla Bu Dünyadaaa büyük konuşmayın.Akıl verin bana öyle uç dünyalardaki insanlarızki aslında anlatamam bile..SİZDEN BU DELİLİĞE YORUM BEKLİYORUM
Bak canım büyük konuşmayın demişsin haklısın fakat mantıklı düşünürsek ikinizindi sorumlu oldunuz birer yuvanız ve evlatlarınız var yazık etme günah boşanın sonra yolunuza bakın ama başka kişilerin nikahı altında yapmayın

Karısını falan birakacaginimı sanniyosun aynı senaryo hep.. sen oyle bakarsan oda sana bakar bundan asik olduğunu mu cikarıyorsun. Valla aynı senaryo başlar karımla mutlu değilim dicek hoş sende değilsin dünden razi olarak hikaye baslayacak evli bi insanın aşık olmaya hakkı yok hele evli bi adama.. bosan adam gibi önce...
Elin sahipli adaminida süzüp durma valla sinirlendim ha burda karisinn yerine kendimi koydumda allah sizin gibi delilerden uzak tutsun arkadas bile olunmaz. .. Biraz saygı biraz empati bee..çok mu zor ...:işsiz::sinirli:

Madem dayak yiyorsun boşan kardeşim! Yazık o çocuklara.

Bir insan evliyken başkasına aşık olabilir bunu anlarım. Yapması gereken boşanmaktır.
Hani bekar birine aşık olursun da evli adama nasıl aşık olunur?

Aşik degilsin ilgi hoşuna gidyor..herseyin bir usulu adabi var.madem kocan bekledigin ilgiyi gostermiyor ayril.aşik oldugunu dusundugun adamla devam et..gizli yasak biseyler yaşaman gerekmiyor.kendine de esine de saygisizlik yapma.insan kalın.

Şimdi üzüldüm aşık oldugunuz evli adamın karısına. Bilmem farkında mısınız ama onların evliliğini de sizinkilere cevireceksiniz bu hallerinizle. mumkunse Bosanin ve bekar/bosanmis birine aşık olun.

Farkinda misiniz???ADAM EVLI!!!
Neyin pesindesiniz...ilginizi cekmis okadar...deliriyorum.filan demeyin igrenc yani

12 yıllık evliyim çok mutluyduk çokkkk...Eşim o tanıdığım aşık olduğum insan olamaz diye düşünüyorum bazen.Son 2yıldır beni eskisi kadar sevdiğini düşünmüyorum.NEDEN Mİ?hakaretler en küçük tartışmada beni dövmesi,çocuklarıma ve bana sürekli bağırıp çağırması bıktım artık.! eşimin ilgisizliği beni çıldırtıyor Daha nelerrrrr nelerrrr.
Gelelim asıl probleme!
Çalıştığım yerde birine aşık oldum galiba.Sürekli düşünüyorum onu görünce mutlu oluyorum.Onun bakışları zaten kendisini eleveriyor.Herşeyi anlatıyor..Oda aşık bana .O da EVLİDeliricek gibi oluyorum!!!Görmezden geliyorum konuşmuyor ama bi bakıyorum yanımda..Asla Bu Dünyadaaa büyük konuşmayın.Akıl verin bana öyle uç dünyalardaki insanlarızki aslında anlatamam bile..SİZDEN BU DELİLİĞE YORUM BEKLİYORUM
mutsuz beyninin bir oyunu lutfen psikiyatriste git muhtemelen depresyondasin

Back
X