• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??Evli ama AkLInDa DeLii sOrUlArrBaşka birine aşk nasıl mı???

Sakın nefsine uyma sen aşık değilsin sadece eşinden ilgi görmediğin için onun sana tavrını samimi buluyosun hoşuna gidiyor eşinlede olmuyosa boşan

Eşinin terapiye gitmesine gerek yokki.
Sorun sende.
Mutlu degilsindir evlilikte şiddet kavga anlasmazlik vardır. Sogumusundur. Belki istemiyorsun. Her sey olabilir. Anliyor musun ?
Bosanirsin yoluna bakarsın.
Ama evli iken başkasına aşık oldum demeler ne yapicam akil verin demeler.
Buna yorum bile yapilmaz.
Tabikide bosanmak için gec bile kalmışın. Daha fazla hata yapmadan onurunla işi çöz.

Kocaniz neden degisti acaba ? Ben bunu merak ettim 10 yil cok cok mutluydunuz ne oldu da bi adam siddet yanlısı birine dönüstü?

Koca ilgisizmiş baksanıza bide üstüne dayakta varmış!..Çünkü neden;Kendini aklıyacak ki kk deki kadınlar ah canım aslında neler çekmişsin de gönlün tabiki başkasına kaydı dedirtsin...Yemiyolar burada bunu hadi canım boşanda gel:işsiz:

Kocanı sevmiyorsan boşan ama ne olur evliyken başkasını seviyorum falan gibi işlere kalkışmayın.
Yine diyorum boşanın ondan sonra ne istiyorsanız onu yapın, heee bunu da bir zahmet başkasının kocasıyla yapmayın.

Bence de mutsuzsanız şiddet varsa boşanın. O adama duyduğunuz aşk değil, boşluk doldurmak bence.
Sizin ilginizi görünce yararlanmak isteyecektir ve sonuçta evine eşine gidecektir asla boşanmaz.
Ondan kopamıyorsanız görüşmeyecek gibi iş yerinizi değiştirin.
Öncelikle evinizdeki sorunları halledin. Çocuklarınız da varmış.

Dayak varsa bu kadar dominant bir hatunun şiddet ve darp raporu da vardır.

Eee ne duruyorsun???

Boşan!

Sonra istediğin adamla ne yaşarsan yaşa.

Akıl vericem de önce yaşını merak ettim(yaşı öğrenmeden akıl veremiyorum da :KK58:)

Şiddet varmış. Calisiyorsunda.bosan.
Ondan sonra ne yapiyorsan yap.
Ha soyleyeyim o ask falan değil.
Esinden gormedigin ilgi baska bir erkekten gelince kadin oldugunu ve duygularini farkediyorsun o kadar.
Bu arada cok havai gördüm seni.min 18 yasinda evlenmiş olsan 18+12=30 en az 30 yasindasin ama konu basligin ve icerigi 17 yasinda öğretmenine asik olmus liseli kiz tarzında. Az aklı selim ol hersey kendiliginden olmasi gereken seyre gider

ilgisiz kadın susuz çiçek gibidir lafının vücut bulduğu bir konu. bişey derim de taşlanmaktan korkuyorumm:KK55:

Cınım bı kere bu delılık degıl karaktersızlık... Esının dayak atmasına dıyecek soz yok ama dıger sıkayet ettıgın seyler senın tahammulsuzlugun yuzundendır senın artık adam gzunde falam yok ya ne derse sana batıyordur sende tersle babam tersle adam artık agzını acmıyrdur ılgısız dıye yakınıyrsun ya ılgılense sen adamı pısman edersın bosanda barı cocukların el ıcıne cıkacak yuzu olsun yarın obur gun arkalarından senın yaptıgın edepsızlıkle anılmasınlar

Back
X