??Evli ama AkLInDa DeLii sOrUlArrBaşka birine aşk nasıl mı???

Macera arama bacım

Kocam dövüyor, hakaret ediyor vs sizin için çok sıradan seyler olmus. Baska birine aşık olabilirsiniz tabi imkansız değil. Ama cocugunuz var önceliğiniz onun psikolojisini düşünmek olmalı. Evladınız keşke kocanızın çirkin davranışlarını görmek zorunda kalmasaydı.

evli ve çdluklu çocuklu insan kendi derdine aşk derdine düşmemeli...dön bu yol yol değil bacm

değer Ver de rahatla bari ne diyelim. Bu dönVünceye kadar bunla idare edersin.

Bu dediklerinizin hepsi olabilir .
Kabulde edilebilir . Ancak kimse aldatılmayı hak etmez !

Eşinizi boşayın ne yapıyorsanız yapın

Ne desem bilemedim güzelim be...
Hayat işte, hepimiz ayrı yerlerden sınava tabiiyiz. Mühim olan, sabırla içinde bulunduğun durumu aşmak. bende diğer arkadaşlara katılıyorum, iş arkadaşından hissettiğin aşk değil, hoşlantı. Şu an sevgiye, ilgi ve alaka ya muhtaç durumda olduğundan, arkadaşın ne derse ne yaparsa sana kur yapıyor gibi hissedeceksin. sana aşk gibi geliyor hissettiğin ama değil. yapman gereken tek şey, eşinden ayrılmak...

once seni doven hayati sana zindan eden adama bir cozum bul... kafana agir darbe aldin herhalde saglikli dusunemiyorsun

Bana göre aşık gibi değilsin sadece kocandan görmediğiniz ilgiyi başka erkekte görmeniz bunu da aşk sanmanizi olduğunu düşünüyorum. .....bunu geçtim sizden çok başka bir kadının evliligine zarar vermeniz beni üzdü ...bir kadının düşmanı yine bir kadın ...o adamın karısına yazık adam karısına göstereceği ilgiyi size gösteriyordur onada sizin esinizin size yaptığını yapıyordur ....bu taraftan düşün bide başkasının günahına girme eşinle aranızi düzeltin baktın olmuyo gidersin ama evli adamlara değil

Konu sahibi ilk mesajdan sonra firari.
İşletiyorlar bizi. Allah akıl fikir versin..

Hikayen on üzerinden sıfır...
Daha yaratıcı olabilirdi...
Olmamış çalış da gel tatlımmm...

Ölümlü dünya aşkın ateşinde yan gitsin

İstediğiniz yorumu yaptım.
Kınadığını yaşamadan ölmezsiniz lafınada hastayım

Buyuk buyuk kimse konusmasin.. sunu kabul edelimki erkekler flort donemindeki gibi olmuyorlar evlilikte.. daha cok kendi kendilerine yasiyorlar.. kadin kadar istemiyor bazi seyleri.. bu kadinin kocasi birde siddet uyguluyormus! Yani bu kadinin gozunun disari kaymasi normal oluyo bu durumda. Biz kadinlar bence bazen cok zeki olsakta bazende duygularimiz bizi aptal yapiyo. Ilgiye ihtiyac duyuyoruz bence.. evde bulamayincada disarda arayabilioruz. Bunda suc kimde tartisilir tabii. Cunku en ufak bir huzursuzlukta baska birinemi bakmak lazim? Evlilik zamanla siradanlasiyor belki hemde.. en ufak birseyde esiniz baskasindan etkilenseydi? Boslukta olunca insan sanirim tutubacak mutlu olacak seyler, heyecanlar arayabiliyor. Durumun zor bence ama siddet varmis cnm esinden siddet goruyomussun bu cok kotu. Sen baskasina asik olsanda olmasanda kocan bi okuz bu degismeyecek!!

Ne güzel ne dobra ne açık sözlü kadın diyesim geldi başka bir konu aklıma geldiği için.

Delileri burada tedavi etmiyoruz.

Niye saldırmışlar ki kadına, dobra bir kadın işte ne kadar dürüst. Empati yapmak gerekli, ne kadar ayıp sey sinirlenmek bu konuya, ne kadar abes...

Kendiniz gibi birini bulmussunuz gece evdekiyle gündüz istekiyle oh be insanlar daha 1 tane bulamıyo

Yerinizde olsam bosanirdim. Zaten kocanin la mutlu degilmisssinziz. Şiddet vs goruyormussunuz. Çalışan bir bayansiniz da bosanin ya sonra kimle birlikte olmak istiyorsanız olursunuz.

artık günümüzde bu çok olaganlaşmaya basladı bu tür başlıkları sık duyuyoruz
etrafımızdanda duyuyoruz sık sık
insanlar dısarda mutlulugu arıyor
ekonomik sıkıntılar,yasayıslar,beklentiler farklı
ee insanlarda sürekli sıkıntı içinde huzuru mutlulugu arıyor
en hafif bir ilgi insanoğlunun hosuna gidiyor
ilğiden hoslandı konu sahibi gururu oksandı mutluluk hormonları onu yasama bagladı
zevk veriyor.ayrı bir boyutta
ama aslında sorun su eşinden dayak siddet görmek her türlüsü sakt iş önce ondn kurtul bosan
sonra hayatına bak.ayrıca karsıdaki adam senin için bosanacakmı eminmisin bir düşün
bu riski almaya degermi birlikte yasayabilecekmisinz
bunları hiç düdüşndnmü belki hep bu heyecanı seviyordur evliyken heyecan veriyor
bence cok ince hesap yap bir ERGEN gibi davranma
yoluna öyle bak.çocukların var onların mutlulgu için hangisi dogruysa onu yap
çocuklarımızı düşünmeyip önce kendimizi düşünseydik ohoooo
cok bosanmalar olurdu hemen bosanır yollara düşerdik bence bencilsiniz

Bayanı suçlamak yerine,okuduğum onlarca yorumdan yapılan en güzel yorum bu bence...

Bir kadını ilgisiz bırakırsan o kadın her yola sapar.Çünkü sevgiye aç kalır

Kadını vezirde rezilde yapan bence erkektir...

Rabbim kimseyi şaşırtmasın..

Hiçbirimize hiç bi zaman büyük konuşmayalım bence.İnsan beşerde şaşar da..yapmam dediğin herşeyin bi bakarsın içindesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…