- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Seksenlerr
-
Macera arama bacım12 yıllık evliyim çok mutluyduk çokkkk...Eşim o tanıdığım aşık olduğum insan olamaz diye düşünüyorum bazen.Son 2yıldır beni eskisi kadar sevdiğini düşünmüyorum.NEDEN Mİ?hakaretler en küçük tartışmada beni dövmesi,çocuklarıma ve bana sürekli bağırıp çağırması bıktım artık.! eşimin ilgisizliği beni çıldırtıyor Daha nelerrrrr nelerrrr.
Gelelim asıl probleme!
Çalıştığım yerde birine aşık oldum galiba.Sürekli düşünüyorum onu görünce mutlu oluyorum.Onun bakışları zaten kendisini eleveriyor.Herşeyi anlatıyor..Oda aşık bana .O da EVLİDeliricek gibi oluyorum!!!Görmezden geliyorum konuşmuyor ama bi bakıyorum yanımda..Asla Bu Dünyadaaa büyük konuşmayın.Akıl verin bana öyle uç dünyalardaki insanlarızki aslında anlatamam bile..SİZDEN BU DELİLİĞE YORUM BEKLİYORUM
12 yıllık evliyim çok mutluyduk çokkkk...Eşim o tanıdığım aşık olduğum insan olamaz diye düşünüyorum bazen.Son 2yıldır beni eskisi kadar sevdiğini düşünmüyorum.NEDEN Mİ?hakaretler en küçük tartışmada beni dövmesi,çocuklarıma ve bana sürekli bağırıp çağırması bıktım artık.! eşimin ilgisizliği beni çıldırtıyor Daha nelerrrrr nelerrrr.
Gelelim asıl probleme!
Çalıştığım yerde birine aşık oldum galiba.Sürekli düşünüyorum onu görünce mutlu oluyorum.Onun bakışları zaten kendisini eleveriyor.Herşeyi anlatıyor..Oda aşık bana .O da EVLİDeliricek gibi oluyorum!!!Görmezden geliyorum konuşmuyor ama bi bakıyorum yanımda..Asla Bu Dünyadaaa büyük konuşmayın.Akıl verin bana öyle uç dünyalardaki insanlarızki aslında anlatamam bile..SİZDEN BU DELİLİĞE YORUM BEKLİYORUM
Ne güzel ne dobra ne açık sözlü kadın diyesim geldi başka bir konu aklıma geldiği için.
Delileri burada tedavi etmiyoruz.
Buyuk buyuk kimse konusmasin.. sunu kabul edelimki erkekler flort donemindeki gibi olmuyorlar evlilikte.. daha cok kendi kendilerine yasiyorlar.. kadin kadar istemiyor bazi seyleri.. bu kadinin kocasi birde siddet uyguluyormus! Yani bu kadinin gozunun disari kaymasi normal oluyo bu durumda. Biz kadinlar bence bazen cok zeki olsakta bazende duygularimiz bizi aptal yapiyo. Ilgiye ihtiyac duyuyoruz bence.. evde bulamayincada disarda arayabilioruz. Bunda suc kimde tartisilir tabii. Cunku en ufak bir huzursuzlukta baska birinemi bakmak lazim? Evlilik zamanla siradanlasiyor belki hemde.. en ufak birseyde esiniz baskasindan etkilenseydi? Boslukta olunca insan sanirim tutubacak mutlu olacak seyler, heyecanlar arayabiliyor. Durumun zor bence ama siddet varmis cnm esinden siddet goruyomussun bu cok kotu. Sen baskasina asik olsanda olmasanda kocan bi okuz bu degismeyecek!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?