• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli arkadaşlar bi bakarmısınz

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
diğer konularımdan okuyanlar bilir yeni evleyim 3 ay olacak afedersiniz ama birliktelik sırasında kasıkta ağrı neden olur bileniniz yaşayanınız varmı birde ilk evlendiğim ay adetim 10 gün gecikti bu ayda 2 kere oldum 20 gün arayla böyle devam ederse doktora gitcem ama varsa bi ön bilgi almak istedim

Kasiliyosundur normal ustelik cinsellikle beraber gelen hormonal degisimler var :)

kasılma yok nasıl anlatsam rahat bi giriş oluyo ama devm ederken kasıklarda agrı oluyo

diğer konularımdan okuyanlar bilir yeni evleyim 3 ay olacak afedersiniz ama birliktelik sırasında kasıkta ağrı neden olur bileniniz yaşayanınız varmı birde ilk evlendiğim ay adetim 10 gün gecikti bu ayda 2 kere oldum 20 gün arayla böyle devam ederse doktora gitcem ama varsa bi ön bilgi almak istedim
hormonel değişikler canım korkma ama bi doktora da git.. Kasıktaki ağırıda iltihaplanmadan olabilir.. Akıntın varmı?

Doğum kontrol hapı kullanıp bunuda düzensiz kullandıysan adet günlerindeki dengesizlik bu yüzden olabilir.

canım ilşkide o agrılar normal 7 ay oldu bendede arada oluyor.adet geckmesi hormonel olabilir bir kan testi yaptırmanı tavsiye ederim ultrasondan rahmine baktırt.

canım arasıra oluyorsa yumurtlama donemlerinde kasık ağrısı olur birkaç gün..

idrar yolu enfeksiyonun varsa o da ağrıya neden olabilir ya da mantar tarzı bi rahatsızlık da ağrı yapar. hava değişimleri ve duygu değişimleri de adet düzensizliğine neden olur. ama ne olursa olsun bir doktora git basit bir enfeksiyon tedavi edilmese bile sorun büyüyebilir. geçmiş olsun

Back
X