canım burda iş nısanlına dusuyor.. ailesini sıkılasınkı size gelıp dugun tarıhını konussunlar..7 aydır nişanlıyım ve 4 senedir bekliyoruz nişanlımla geçen yıl aileler yüzünden ertelemek zorunda kaldık onların maddi imkanlarından dolayı kriz falan anlarsınız nişandan 1 sene sonra diye konuşuldu kaldı bizde mayıs düşünüyoruz ama aileler yine kıvırmaya başladı okul kapansın o olsun bu olsun gibilerinden işittiriyorlar ramazan da var tabi sıkıştırmak istemiyorum bende çünkü çalışan biriyim çok zor olacak benim için şimdi kararlaştırmak için konuşmaları gerekiyor iki ailenin tık yok kimsede bende söyleyemem tabi durup dururken nişanlımıda pek tınlamıyorlar açıkçası mayısta olması için gelip konuşmaları gerekiyorki anca salon falan tutulacak hazırlıklar çünkü yer kalmıyor hiç bir salonda offf off kafayı yicem yaa sizden ricam sizin nasıl oldu nasıl karalaştırıldı ve siz nasıl davrandınız lütfennnn yardımm senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kayınvalidenın yaptıgı burda çok ayıp..Bir de şöyle bir durum var istemeye gelecekleri zaman iş yerinde yalnızdım ve yerime bakacak kimse yoktu o yüzden kendimi ayarlayıp gelecekseniz işte şu ara gelin demiştim anca ayarlamıştım çünkü (ki o dediğim aralar gelmediler ve ben nişan günümde bile işe geldim müthiş bir koşturmaca yaşadım) sonrada o gün milletin içinde kayınvalidem kriz var dedi ve bizimkilerde hazır hissetmiyorsanız niye geldiniz gibilerinden konuşunca kaynanam hemen kmy dediği için geldik o dedi demezmi kurtulmak için rezil oldum herkesin içinde ya şimdide aynısı olursa yanlış anlayıp ta evlenmek için can atıyordun falan gibi sözlerle yüzüme vururlarsa yarın öbür gün diye diyemiyorum hiç bir şey onlar sanıyorlar ki bugün karar verecez haftaya olacak olacak işmi ya eskisi gibi değil kihiç bir şey yetişmez ama dinleyen kim...
bende mayıs geliniyim,ama bizde aileler gayet anlayışlı davrandılar herşeyi bütün kararı bize bıraktılar,birazcık dişinizi gösterin bu durumda,fazla uzatmaya gelmez hayır işi çünkü!!!ve mayıs'ı tavsiye ederim....
biz de 2 yıl nişanlı kaldık.. Aramızda evlilik kararını aldıktan sonra biz şu tarihte düğün düşünüyoruz ne dersiniz dedik onlar da uyum sağladılar. Ama bizde aileler maddi işlere karışmadılar biz kendimiz hallettik zaten nişanlıyken ortak hesap açtırıp para biriktirmiştik o yüzden kolay oldu. Benden sana tavsiye ailelerden fazla maddi beklenti içinde olmayın kendiniz yapınca daha rahat oluyo istediğini alıyosun istemediğine hıhı demek zorunda kalmıyosun biz böyle çok rahat ettik hem de iki ailede birbirini kırmamış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?